سلام عزیزم
خب شما که هر دو پزشک هستین باید درامد بالایی داشته باشین ! خودت سرکار میری یا مشغول تحصیلی ؟
اگه همسرت واقعا وضع مالیش نا به سامونه بهش یکم فرصت بده خودشو جمع کنه ولی اگه حساب کتابش بی خودیه و صرفا یه وسواس گرفته اونوقت باید سعی کنی این وسواسشو از بین ببری ، از چیزای کوچیک هم شروع کن
اول از همه هر وقت خریدی میکنه حسابی ذوق زده خودتو نشون بده و ازش تشکر کن ، دوم اینکه کم توقع نباش چون به این رفتارش دامن میزنی ، البته نه اینکه تحت فشارش بذاری ، ولی مثلا بگو پسرت تو سن رشده بهتره براش کم نذارین تا حسرت نخوره و تو این مورد مانور بده که اونم حس کنه خرج کردن واسه بچت خیلی مهم و ضروریه ، از پسرت شروع کن کم کم که وسواسش کم شد به خودت هم برس . اینو تاکید میکنم عزیزم که کم توقع نباش و با این خصلتش نساز چون بدترش میکنی ولی در عین حال حواستم باشه که خرج کردن واس شوهر تو کار سختیه و باید رو وسواسش پا بذاره . منظورم از کم توقع نباش این نیست که ازش چیزای گرون بخوای ولی اگ کلا هیچی نخوای هیچوقت ، این عادتش میشه و نیازهای تو کمرنگ میشن ، پس میانه رو بگیر که کمرنگ نشی ، شوهرتم خیلی فشار بهش نیاد . خاله ی من هم شوهرش خیلی خسیس بود و کلا گوشت نمیخوردن ، لباسای خاله ام هم خیلی بد بود همیشه البته اون شوهرش کم درامد بود ، بعد از چند سال الان شوهرش واسه بچش و زندگیش خرج میکنه ولی واس خاله ام نه ، چون کلا نیازهای زنش فراموشش شده . البته تو از بچه ات شروع کن نه خودت . اول یه کاری کن واس بچت خرج کنه بعدا به خودت برس ولی خودتو فراموش نکن
+ خساست مشکل قابل حلیه ، حتی واس بعضی ادما این خصلت مقطعیه ، تازه اگ واس شوهرت مقطعی هم نباشه ، بازم قابل حله ، منتها باید یکم یاد بگیری که من خودم خیلی چیزی نمیدونم و مطمئنا دوستان کمکت میکنن . فقط خواستم بگم خودتو نگران نکن این مشکل حل میشه ، شاید سخت باشه تحملش ولی حل میشه
+گفتی سه تا مشکل ؟؟؟