با سلام خدمت شما
از جداییتان متاسف شدم اما خوشحالم که بخاطر خودتان هم که شده تصمیم به مشورت گرفته اید تا کمتر اسیب ببینید.در مورد تاپیک شما بنده چند مطلب رو ذکر میکنم ، انشالله که مفید واقع بشه.
۱-من به تازگی جداشدم.
این زمان چقدر است؟ آیا اونقدر از طلاق شما گذشته که خیلی خیلی کمتر از قبل درگیر ازدواج سابقتان باشید ؟ انقدری گذشته که بتوانید منصفانه عملکرد خود و همسرتان را در زندگی گذشته ارزشیابی کنید ؟
صادقانه بگویم بنده در تاپیک شما فقط دیدم عملکردهای منفی همسرتان را پر رنگ کرده اید و تنها در یکجا که همسرتان اشتباه رفته بود نوشته بودید بخاطر کم محلیهای شما بوده...به نظر بنده شما هنوز از رابطه ی قبلی کاملا خارج نشدید و این مساله در انتخابهای اینده شما بسیار تاثیر گذار است.
۲_در حالیکه خواستگار خیلی زیاد داشتم و موقعیت ازدواج زیاد برام پیش می اومد.
این عبارات رو از ذهنتون دور کنید زیرا نه تنها به شما کمکی نمیکنه بلکه شما رو ضعیفتر هم میکنه ،اعتماد به نفس و خصوصا عزت نفستون رو ضعیفتر میکنه چون مرتب به خودتون میگین من که بهترین خواستگارها رو داشتم پس چی شد که این طور شد ؟!
مواظب باشید بهترین دوست میتونه بدترین دشمن باشه و اون کسی نیست جز خود ادم! این ادم میتونه با تفکر و تصمیم درست خودش رو بالا بکشه و یا با بدترین تصمیم زندگیشو به سمت سراشیبی سقوط ببره !!
پس خیلی مراقب این خود خویشتن باشید.
ادامه دارد...