طلاق که خوب نیست ولی این دختر بچه فعلا مغروره و ، نمیشه بهش فهموند که عشق یک مرد یعی همین که پات وایساده، والا این دوره و زمونه دختر ها هم توی رودربایستی شوهر نمیکنن و اگر نخواستند رابطه رو بدون ذره ای شرمندگی قطع میکنند اینکه یه مرد هست،،، اگر این مرد با همه بی محلی تو وایساده و میخوادت و با حرفای نامربوطی که میزنی سکوت میکنه برای اینه که دوستت داره، اما دختر قصه یعنی عاطفه فکر میکنه برا این مرد چه عاطفه چه تیر چراغ برق، :311::311::311::311::311::58::58::58::58::58::58:: 58::58:پس بهتره تا میتونه به درو دیوار لگد بزنه و پسر قصه رو فراری بده ،،،،، عزیز دلم در اشتباهی مردی که با همه مخالفتات وایساده دوستت داره و اگر خانواده ات هم قبولش دارن که نشون میده قابل اعتماد هم هست و بعدا درجا نمیزنه،،، فکر کن دوستته چند بار برای گپ و گفت و خنده و خوشی باهاش بیرون برو و سربه سرش بذار ، شایدم خوشت اومد ،اگر زن پسر شاه پریون هم بشی نمیاد ازت معذرت خواهی کنه چون مردا غرور دارن، یکی از دوستای من حدود 38 سالشه ، بعد از 18 سال زندگی مشترک با یک مرد اهل خانواده و متشخص میگه هیچوقت شوهرم از من معذرت خواهی نکرده و من هرچی تلاش کردم که برای یکبار شده از اشتباهش عذرخواهی کنه ، حتی یکبار هم نشده، امیدوارم به حرف دلت گوش کنی و ببینی قلبا چی میخوای ،وقتی تو منطقی رفتار کنی برا خودت میتونی تشکیل خانواده مستقل بدی