نوشته اصلی توسط
tanha67
راستش من میدونم چرا حس میکنم راهنمایی دوستان در مورد خیانت خانوما و واقایون متفاوت هست.
دوسع عزیز به نظر من فرقی نداره چه خانوم چه اقا ممکنه اشتباه کنه تو زندگی که یه زمانی این اشتباه خیلی بزرگه مثل خیانت.
شما اولا خیلی کار شتباهی کردین که اینساشونو چک کردین. به خودتون برگردین ببینید تو اینستا یا تلگرامتون هیجچ زمانی هیچ چیزی نبوده که نخواین خانومتون بدونن؟ حتی مقطعی.
حالا گذشته و شما دیدین و به روی خانومتون هم اوردین.
الان با خودتون فکر کنید ببینید میخواین زندگی کنید باهاش یا براتون اینقدر بزرگ بوده که تموم شده هست همه چیز.
اگه میخواین باهاش زندگی کنید ببخشیدش و البته یه چند روزی باهاش سرد برخرود کنید خیلی سرد تا خودش بیاد و عذر خواهی کنه حسابی اون موقع هم ازش توضیح بخواین.
ازش بخواین دلیل بیاره. که چرا اسن کارو کرده. چه خلعی تو زندگی با شما داشته! چی براش کم گذاشتین.اگه دلایلشو گفت. بهش بگین که با همه دلایل راهش این کاری ک کرده نبوده و باید میومد و میگفت.
و در انتها هم بهش بگین من برای اینکه بتونم همچین چیزی روببخشم واقعا نیاز به زمان دارم و برای ایجاد اعتمادی که از بین برده و باید ببینم میتونم ببخشم یا نه. و وقتی هم که میبخشیدش بهش بگین که اگه موارد مشابه تو هر سطحی اتفاق بیفته این زندگی دیگه هیچ ارزشی براتون نخواهد داشت.
کاری کنید شرمنده شه. با زور و بخشیدن مهریه، به زندگی مهر و علاقه بر نمیگرده همسرتون خیلی اشتباه کرده ولی شما قراره با هم زندگی کنید قرار نیست یه عقده بزارین رو دلش. یه ترس.
اون قراره بخاطر مهر و علاقش به شما کار اشتباهی رو انجام نده و شما هم همینطور و با زور نمیشه به همچین چیزی رسید.