RE: اگه شد برای من هم دعا کنید.
دوست عزیز مریم86 انشاالله که گرفتاریت برطرف بشه این گرفتاریا همش امتحان اللیه و خدا کسانی رو که دوست داره اینجوری امتحان میکنه سعی کن سر بلند و پیروز از این امتحانت بیرون بیای.ما هم که عددی نیستیم ولی چشم واست دعا میکنم.
البلاء للولا(بلا برای یاران ماست)
با سلام خدمت مريم عزيز اميدوارم كه هيچ وقت احساس تنهايي نكني ما همه همدرديا كنارتيم خدا پدر و مادرت رو رحمت كنه و هر چي خاك اوناست بقاي عمر شما باشه و دعا ميكنم كه مشكلاتتون هر چي كه هست به دست خود آقا امام رضا حل بشه و بتونيد اولين سفري كه انشاا... بعد از حل مشكلتون ميريد مشهد مقدس باشه من خودم هم يه مشكل بزرگ دارم اميدوارم كه شما هم مارو از دعاي خيرتون دريغ نكنين
التماس دعا و به اميد شادي شما دوست عزيز
سلام بچه ها
ممنون از همه تون . به خاطر همدردی تون.
متاسفانه سفرمون جور نمیشه شاید بارگناهم اینقدر زیاده که امام رضا هم منو نمی طلبه. اگر تو این شرایط همسرم کنارم نبود نمی دونم چی می شد ولی اون هم خیلی امیدواره. صبرش هم خیلی زیاده.
یکی از دوستان اشاره کرده بودند شاید از هوای پاییزی که اینهمه دلتنگم. نه من پاییز رو دوست دارم و عاشق پاییزم.
دلتنگی هام و گریه های همه روزه ام به خاطر پاییز نیست به خاطر مشکلات زندگیه. شاید غفلت کردم یه جایی خدا را از یاد بردم که اینجوری گرفتارم. حرفهای قشنگتون همه ذهنیتم را به هم ریخت. حالا امیدوارم و صبر می کنم تا ببینم چی مشه.
توکل به خدا. دوست شما مریم 86
مريم 86
خدا اينجاست.
در درون تو
نه
نه
تو در درون خدايي.....
مريم جان : از صميم قلب براي رفع مشكلت دعا ميكنم .
مریم عزیز، امیدوارم مشکلت هر چه زودتر حل بشه..
خدا همیشه باهاته عزیزم فقط گاهی وقتها میخواد صبرت رو امتحان کنه
:72:
سلام مريم جان... مشكلتون حل شد؟؟؟
منهم بعنوان يك بنده كوچيك خدا واستون دعا ميكنم....