RE: یک سوال مهم از دوستان متاهل
شادزی عزیز به نظر من اگر اون طوری که خودش گفته باشد کیس مناسبی است ودر ضمن ثروت وتحصیل اکتسابی هستند وبا سعی وتلاش بدست میایندمن خودم وقتی ازدواج کردم دیپلم بودم ولی الان دانشجوی فوق لیسانس هستم ونیز اخلاقش چطور است (خ-ب)ووقتی بیرون میروید زیاد به زن های دیگر هم دقت میکند وبه عبارت دیگر چشم چران نیست موفق باشید
دانه عزیز
ازت ممنونم ایشاالله که داغ شوهر عزیزت و نبینی و در کنارش خوشبخت باشی و شاد. از همه دوستانی که منو راهنمایی کردند کمال تشکر و دارم. در ضمن میلاد امام رضا رو به تمامی دوستان و مدیر محترم سایت تبریک می گم.
هور اسا عزیز
مرسی از کمکت.نه خوشبختانه اصلا چشم چران نیست و از این کار متنفر هست. راستش یکی از معیارهای من هم همین بود. در ضمن ایشاالله تا دکترا هم ادامه بدیدو تبریک می گم به پشتکارتون. آفرین
مبارک باشه شادزی جون
خانواده پسر خیلی مهمند ولی از لحاظ تحصیلات نه از لحاظ شعور و معرفت
ولی خود پسر هم خیلی مهمه اینها همه و همه در کنار هم باید باشه
ببخشید شعور و معرفت مهمتره
مبارکه شادزی عزیز
تاپیکتو کامل خوندم تصمیم درستی گرفتی حتماً خوشبخت می شی گلم .
سلام
منم متاهل نیستم ولی نظر خودمو میدم
به نظر من این که یه مرد خانوادهاش براش مهم باشه و و به قول ایشون دست از خونوادش نمیکشه یک امتیاز مثبت به حساب میاد
من به عنوان یک مرد هرگز حاظر نمیشم با دختری که به خاطر من از خانوادش چشم ÷وشی کنه ازدواج کنم چون معلومه که بعد از یه مدت از من هم به خاطر یک مورد جدید تر چشم پوشی میکنه . این که این اقا برای خانوادش احترام قایله خیلی خوبه ولی به این شرط که در اینده این احترام به حدی زیاد نباشه که باعث دخالت های بیجای دیگران در زندگی شما بشه .. ان شاالله هر تصمیمی که برای زندگی ایندت میگیری به خیر و صلاح شما باشه .... شاد باشی
سلام
مبارك است ان شاء... زندگي خوب و موفق داشتي باشي در زندگي مشترك خانواده نقش مهمي را ايفا ميكنند و هر دختري و پسري در دامان خانواده شكل گرفته و با آدات و خوي رفتار آنها بزرگ شده است و هميشه خانواده به عنوان يك پشتوانه معنوي در كنار فرزندان هستند و هر فرزندي به شعور و معرفت خانواد هخود افتخار ميكند