-
از همه دوستانی که در مورد مشکل من اظهار نظر کردن سپاسگذارم,به توصیه خانوم آخیش یه مدت خودم رو زدم به بی خیالی و البته در کنار اون از خواسته هام نمیگذرم و سماجت به خرج میدم,احساس میکنم مشکلم این بود که اگه یه بار چیزی رو میگفتم و ایشون نمیگرفت میرختم تو خودم و کلا بی خیال شدم ولی الان قاطعیت و سماجت به خرج میدم تا اینجای کار به لطف خدا و راهنمایی دوستان موفق بودم,
راستی دوستان یک اعتراف:با عرض معذرت قبلا که می اومدم سایت همدردی ومیدیدم دوستان با وجود مشکلاتی که دارن برا هم راهکار میدن با خودم میگفتم خوب چطور از پس مشکل خودشون برنمیان,الان اعتراف میکنم کسی که داخل مشکل مربوطه هست ممکنه به علت خستگی ذهنی و امتحان روش های مختلف وشاید نتیجه نگرفتن ذهنش به قول معروف هنگ کرده باشه و به گفته خانوم یاسی از عهده آنالیز مساعل خودش برنیاد برا همین فرد سوم بیطرف لازمه که خارج از گود این مساعل رو با توجه به علم و تجربش تجزیه تحلیل کنه,,برا همین خواهشمندم بازم اگه راهکاری به ذهنتون رسید بگید ,ممنون و دعاگو خواهم بود...
-
سلام عزیزم متاسفم اما کاری که شما باید بکنی اول این هست که رابطه بین خودتون رو خیلی صمیمی کن یعنی یه خونه گرم ایجاد کن وقتی چیزی میخای با لطافت بخاه اصلا با خشم نگو هرچند دفعه اول نخره مثلا بگو گوشتمون تموم شده فعلا برا. عشقم نمیتونم قورمه سبزی درست کنم حالا هروقت پول داشتی بخر
تمام نیاز ها رو با ابراز نیاز بگو
مثلا وای چقدر هوس مرغ کردم ایشون شاید اون لحظه چیزی نگه و شما فکر کنی بی اعتناست اما اشتباه میکنی ایشون از درون با خودش درگیره هی مه بخرم نخرم
اما وقتی یاد تشکرهای قبلی شما و رابطه صمیمیتون میفته شک نکن خاهد خرید
البته اوایل ممکنه لازم باشه چندین بار یه چیز رو بگی اما با صبر درست میشه
هرکی ارامش داشته باشه برد کرده پس هواست به نحوه برخوردت باشه
هربار با تهیه کوچکترین چیز کلی ازش تشکر کن و اون بزرگش کن
نتیجه دیدن داره
سخنرانی های دکتر حبشی بخصوص کلید مرد و اقتدار مرد ایشون رو گوش کن زندگیت زیر رو میشه ایشالله
-
ستاره زیبای عزیز ممنون از راهکارتون,بله همین طوره که شما می فرمایید...