سلام دوستان، میدونم کارم خیلی درست نبوده، خواهشا کمکم کنید ، خانوم ها نظر بدید که شما چی فکر میکنید
از نظر آقایون کارم درست نبوده، اما شاید خانوم ها نظرشون متفاوت باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان، میدونم کارم خیلی درست نبوده، خواهشا کمکم کنید ، خانوم ها نظر بدید که شما چی فکر میکنید
از نظر آقایون کارم درست نبوده، اما شاید خانوم ها نظرشون متفاوت باشه
شما باید خیلی مواظب باشید توی روحیه بچه حداقل تاثیر منفی را بزاره.دیدگاهش نسبت به مادرش اگر خراب بشه ممکنه کلا به زن ها بی اعتماد بشه و توی آینده اش تاثیر بزاره.به نظر من خیانت زن و مرد نداره.خانم شما هم اگر کمبودی داشت راهش مطرح کردن نیازهاش بود نه خیانت.ساده گذشتن از خیانت هم اشتباهه.راحت بخشیدن شما دو تا تاثیر داره هم باعث میشه ذهن خودتون آروم نشه و هم در نهایت خانمتون اون عواقبی که باید از اشتباهش ببینه را نمیبینه.به کار اشتباهش با جایزه دادن و توجه بیش از حد پاسخ ندید.ایشون باید یک دوره اعتماد سازی را طی کنه و توی این دوران به هر روش لازم به شما نشون بده دیگه سراغ این مسائل نمیره.من خودم خانم هستم.این را گفتم چون میخواستید نظر خانم ها را هم بدونید.
شما وقتی گرسنه هستید می رید دزدی؟ یا دنبال راه مشروع و درست رفع نیازتون هستید؟
فرض هم که رابطه شما مشکلی داشته ( عاطفی، جنسی و ...)
کسی که راه غیرمشروع رفع نیازش را انتخاب می کنه،
مثل کسی هست که برای رفع گرسنگی دزدی کنه و بعد کارش را توجیه کنه !
مخصوصا وقتی راه حلهای سالم جلوی راهش باشه و راه ناسالم را انتخاب کنه.
عقل و انسانیت و اراده و ... ؟؟؟ نقشش چیه؟
------------------------
یکی از دلایل دلزدگی همسرتون از شما می تونه همین انفعالتون باشه
خانمها از غیرت و ابهت و قدرت مرد لذت می برند.
مردهای بله چشم گو و منفعل برای خانمها دوست داشتنی نیستند.
شما می گید خودش هم ناراحته از کاری که کرده ( که من هم فکر می کنم خیلی از کسانی که خیانت می کنند این حس را دارند)
ولی از طرفی شما جذابیت لازم را براش ندارید. عذاب وجدان داره اما نمی دونه چیکار کنه
یه کم محکم تر باشید و جدی تر بگیرید موضوع را.
با سلام
بارها گفتیم موضوع خیانت جزء موارد بند22 هست و باید در بخش مشاوره خصوصی و تخصصی در انجمن آزاد طرح موضوع و دریافت مشاوره شود .... اما دوستان پیشکسونت به جای راهنمایی مراجع در این زمینه اقدام به پاسخ گویی می نمایند
این تاپیک منتقل می شود به بخش مشاوره خصوصی و تخصصی .... شما در درجه اول نیاز به مشاوره حضوری دارید به اتفاق همسرتان .... و اگر در فضای مجازی هم می خواهید مشاوره بگیرید در همدردی نیاز هست عضو انجمن ازاد شوید و در بخش مشاوره خصوصی و تخصصی تالار تاپیک ایجاد کنید تا بطور خصوصی راهنمایی دریافت دارید
موفق باشید