عاشق چی شدم ؟
عاشق حجاب بیستش ، وقارش ، سنگینی رفتارش ، اخلاق خوبش .
خداییش هیچ عیبی ازش ندیدم وگرنه انقدر بزرگش می کردم که محال بود دیگه حتی بهش فکر بکنم :81:
نمایش نسخه قابل چاپ
عاشق چی شدم ؟
عاشق حجاب بیستش ، وقارش ، سنگینی رفتارش ، اخلاق خوبش .
خداییش هیچ عیبی ازش ندیدم وگرنه انقدر بزرگش می کردم که محال بود دیگه حتی بهش فکر بکنم :81:
ببخشید که اینو میگم اما شما میاید اینجا و فقط راجع به یه سری توهمات صحبت میکنید و حتی جواب سوال دوستان رو هم درست نمیدید؟
اون خانوم از کجا فهمید که شما گناهکارید؟ شما که تا به حال باهاشون حرف نزدید چطور انقدر بهشون نزدیک شدید که توی خیابون شنیدید که با دوستشون بودن و شما رو قضاوت کردن و صفتی رو به شما نسبت دادن که مال گناهکارهاست؟ شما چطور اینو شنیدید؟
راجع به اتفاقها صحبت کنید نه راجع به توهمات...
سلام از صحبتهاتون برداشت مىشه که شما علاقه دارىد به بزرگ نماىى ىک دوست داشتن ساده رو تبدىل کردىد به عشق. ىک عىب تبدىلش مىکنىد به ىک اىراد بزرگ در صورتى که دوست عزىز گل بىعىب خداست. ىک سو تفاهم که چه عرض کنم ىک توهم تبدىلش مىکنىد به حقىقت. اخه اىشان چگونه از اىن موضوع خصوصى اطلاع پىدا کردند ؟
خب تو خیابون شنیدم که چی گفت
نا سلامتی دو سال همکلاسی دانشگاه بودیم ها
کجاش توهمه :305:
آیا یک دوست داشتن ساده بعد از سه سال بی خبری از بین نمی ره ؟:305:
به نظر میاد که همه ی ما سر کار باشیم...
بازم که جواب ندادید؟
اون خانوم از کجا مسایل خصوصی شما رو متوجه شدن؟
چه تفاوتی داره که چجوری متوجه شده باشه ؟!
مهم اینه که می دونم متوجه شده :305:
دوباره سلام
اصلا میدونن
یعنی ایشون در جمع دوستانه دخترونه از خلوت مردونه یک آقا پسری که می شناسنش شروع کردن به صحبت آنالیز کردن.
شما قکر میکنید این کار درستیه ؟؟:81:
تفاوتش توی اینه که من تا الان شک داشتم که سر کار هستیم یا نه الان دیگه دارم مطمعن میشم...
در ضمن از اونجایی که به قول فرشته ی مهربان تالار موضوع محور هستش آقای امید ۱۲ درست گفتن اون دخترخانوم توی خیابون خطاب به دوستشون جوری که شما هم بشنوید صفتی رو به شما نسبت دادن که مال گناهکارهاست اونوقت شما اعتقاد دارید اخلاقش بیسته و بعد از سه سال هنوز عاشقید؟
واعجبا...
مطمئن باشید سرکاری نیست داستان واقعی زندگی منه :81:
الان که فکر می کنم و خودم را جای اون می ذارم میفهمم که شما درست می گید . نباید اون حرفو می زد .:81:
کار درستی نکرد :81:
این خودش نشونه ضعف اخلاقی هست :102:
ولی من عاشق بودم و عقلم رو از دست داده بودم :305: