امیدوارم این عروسی رویایی! شما زندگی رویایی رو هم براتون به دنبال داشته باشه. چقدر شروع زندگی احساساتیه معمولا!
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم این عروسی رویایی! شما زندگی رویایی رو هم براتون به دنبال داشته باشه. چقدر شروع زندگی احساساتیه معمولا!
منتظر خبرمیمونم ایشاالله که خیره.....
دعا مي كنيم
ما توي اين تالار شاهد جدا شدن خيلي ها از هم،عروسي خيلي ها ،مادر شدن خيلي ها و اتفاقات ديگر دوستان بوديم
اميدوارم شاهد عروسي شما هم باشيم
با سلام
به نظر من مادیات تو زندگی آنچنان مهم نیست ولی نبودش باعث ایجاد اختلاف بین زن و شوهر می شه. و احتمالا دختر عموی شما هم یه بوهایی برده که شما دوسش دارین و اون هم چون دوستون داره خواستگاراشو رد کرده. از طریق یکی از نزدیکان خودتون که با دختر عموتون رابطه نزدیکی داره از بابت احساس ایشون نسبت به خودتون مطمئن بشید بعد پا پیش بزارید. موفق باشید.
سلام
این جا رو اتفاقی بعد از سالها پیدا کردم .
الان هم کنار دخنر عموی نازنینم نشستم و دارم این مطلب رو پست میکنم .
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر یه 10 ماهی میشه که با هم عقد کردیم :104: و ایشالا به امید خدا بعد از ماه رمضان هم عروسی رو میگیریم . :227:
از راز دلم خانوادمو با خبر کردم و اونا هم اقدام کردن و خدا رو شکر همه چی هم بدون مشکل برگزار شد . من که به زهرای نازنینم کلی علاقه دارم و او نیز هم .
از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن ممنونم و امیدوارم هر جا هستن سالم و سلامت باشن و اینجا رو هم ببینن .
برا همتون ارزوی خوشبختی میکنم .......:72:
و این داستان با بادا بادا مبارک بادا به سرانجام رسید :104::104::104::104::104:
این تاپیک هم رفت جزء به نتیجه رسیده ها
.