نوشته اصلی توسط
zendegiye movafagh
ازتون خيلي ممنونم كه انقدر لطف داريد
اما نمي دونم چرا تا مي خوام خوشحال شم اتفاقي مي افته كه ناراحتم ميكنه
پلاك ماشين ما فرد هست و من معمولا اين روزهاي آخر روزهاي فرد با ماشين ميرفتم و محل كار همسرم خيلي نزديكه و با موتور ميره
ديروز اس داد كه روزهاي زوج كه ماشين نمي بري به خاطر جريمه پرسيد چون قبلا صحبت كرده بوديم گفتم نه فقط يه بار بردم
گفت اوكي اومدم از ماشين لباس دخترم رو بردارم كه ديگه برنگشتم سوئيچ رو تو خونه بزارم رفتم سركار
شوهرم زنگ زد پرسيد سوئيچ كجاست گفتم دست منه كلي عصباني شد و چند تا فحش بد داد گفتم نگفتي ماشين رو مي خواي كه
مم سوئيچ رو براش پيك كردم به خواسته خودش
اما ٤٠ دقيقه طول كشيد تا بهش برسه و تو اين فاصله مدام فحش مي داد ميگفت تنها راه طلاقه من با تا بيشعور نمي تونم زندگي كنم و حرفاي خيلي زشت
من فقط سكوت كردم مدام اس مي داد لعنت به تو
وقتي خسته با دهن روزه از سركار برگشتم با صحنه وحشتناكي روبرو شدم همه ادويه ها چاي اسفند و همه چي رو مبل و فرشا ريخته شده بود همه ظرفاي شبشه اي از كابينت ها درآورده بود و خالي كرده بود همه جاي خونه
سطل زباله خالي شده بود وسط آشپزخونه اباساي كمدها خارج شده بوده ترشي سركه رو خالي كرده بود روشون
هرچي بگم كم گفتم حالم بد شد
افتادم
دخترم جيغ ميةشيد و گريه ميكرد و به زورآرومش كردم
شروع كردم به مرتب كردن اما مگه تميز ميشه ظرفاي شكسته شده
دماي بدنم بالا رفته بود دخترم وحشت كرده بود مامان استراحت كن چرا انقد داغ شدي
بهش اس دادم همه ي اينا براي اينه كه سوئيچ رو با خودم اشتباه بردم ؟ جواب داد آره الاغ
گفتم خسته و كرفته از راه رسيدم دارم از حال ميرم تو كه ميدونسني جاروبرقي خراب شده چرا
داد به جهنم
گفتم دخترمون وحشت كرده بود به زور آرومش كردم
گفت كاش به جاي روزه شكم كاش عقل و شعورت رو بالا مي بردي تو غلط كردي وقتي ماشين نمي بري سوئيچ رو با خودت مي بري
گفتم تو خيلي وقت بود فقط با موتور ميرفتي من اصلا فكر نميكردم روز زوج ماشين بخواي ببري بعد هم بهت رسوندم
ديدم داره همينطوري فحش ميده گفتم باشه هرطور كه زورت ميرسه و دوست داري رفتاز كن
گفت برو گمشو بابا
الان هنوز هنگم زنگ زدم قالبشويي فرشا رو ببره تو اين اوضاع مالي و اين همه بدهي اين همه مراد غذايي دور ريخت اين همه هزينه اضافي
رفتارهاش هر روز بدتر از ديروز
ميخوام بهش بگم حتما به يه روانپزشك مراجعه كنه
هنوز باروم نميشه