-
سلام . ببخشید دوباره من اومدم چند وقته که تعاونی مسکن گفته اعضا بیان سند خونه ها رو بزنید من هم اول دنبال این بودم تا آپارتمان رو بفروشم و یک خونه ویلایی در جای مناسب بگیرم اما پیدا نکردم و میخوام برای سند اقدام کنم بنا به گفته یکی از اعضا با شوهرم صحبت کردم و گفتم بریم سند خونه رو هرجوری که تو فکر می کنی درسته بزنیم نمی خوام فکر کنی یا بیان کنی که کارگر بودی و زحمات تو در این خونه به هدر رفته و بعد بگی من نه خونه دارم اون هم در جوابم گفت نه نمی خواد اصلا این چیزا برام مهم نیست و قبول نمیکنه و میگه من هم یه خونه دارم (منظورش همون امتیازآپارتمانی هست که قبلا گفتم ) منم در جوابش گفتم نه این خونه مال منه و نه اون خونه مالتو هر دو مال ماست حالا به نظر شما چیکار کنم که بدانم قطعا مشکلی سر این موضوع پیش نیاد در ضمن تو این مدت سعی کردم یک خانم خوب و صبور باشم و فعلا اخلاقش بهتره ولی باز هم بعضی وقت ها با بچه ها دعوا می کنه و بد برخورد می کنه و بددهنی می کنه و این موضوع منو خیلی ناراحت می کنه و بچه ها خیلی قصه می خورند و شاید هم صدمه عاطفی و رفتاری ببینند.ممنون میشم در این خصوص منو راهنمایی کنید .:72:
-
با سلام
به همسرتون یک وکالت بدید و بگید مایل نیستم وارد کارهایی که مردانه هست شوم و دوست دارم شما انجام بدید .... بریم یه وکالت تنظیم کنم و شما خودت برو هرطور که صلاح می دونی عمل کن .... بعد از آن هم اگر شوهرت به نام خودت زد از زحماتش قدردانی کن و سند را هم بگذار پیش خودش باشه بگو من احساس مالکیت چیزی را ندارم و تنها تصورم در رابطه با این خونه اینه که تو به من هدیه کرده ای و برای من فقط آرامش در کنار تو مهمه .... فقط اینکه تکیه گاهم باشی مهمه .... وجودت باشه سالم و سرحال مهمه .... دوست دارم کمکم کنی زن زندگیت باشم و در هیچ کار مردانه ای وارد نشم و فقط تو باشی و همتی که در تو سراغ دارم .... تا وقتی تو هستی خیالم از هرچیزی راحته و منم همینو میخوام یعنی بی دغدغه به زندگی و ظایفم برسم اونجوری که به تو لذت میده ، به زندگیمون و بچمون آرامش میده .....
دقت داشته باش که اینها قلبی باشه و تصنعی نباشه .... هیچ چیز نمیتونه مثل صداقت اثر داشته باشه .... اگر همینهایی که گفتم واقعاً در قلب و روحت باشه مطمئن باش به زندگی شما شیرینی می دهد و به همسر شمالذت و آرامش ....
برای همسرت اولویتت اینه که یک معشوق خوب باشی ، سرزنده و سرحال و کدبانو و نظیف و مرتب ..... و به عنوان یک یاور هم یک مشاور باش هرجا که میخواهد نه یک ناصح .... نه ناجی .... نه مادر .... و کمک کار باش هرجا و در هرچیزی که خودش کمک می طلبد با جان و دل..... وقتی دستور می دهد ی چیزی می خواهد چشم گفتن چیزی از شما کم نمی کند بلکه رضایت همسرت از این رفتار چیزی هم به شما می بخشد آنهم محبت و توجه و نگاه گرم و حاکی از رضایت اوست که انرزی منتقله از همین احساس رضایت همسرت مگر کم چیزی هست و کم اثری دارد .... امتحان کن و بچش تا بفهمی و باور کنی
همه تواناییت را در زنانگی ات جاری ساز .... یک مرد بیشتر از هرچیزی همین را نیاز دارد که از همسرش ببیند .... ملکه ای باش که همسرت به عنوان پادشاه زندگیت لذتش این باشد که تاج افتخار و غرور را بر سرت گذاشته
اگر بد خلقی و بد قلقی نشان داد نبین و در مقابل فقط با عشق و محبت رفتار کن و تبعیت نشان بده به همین راهی که گفتم ادامه بده مهم این هست که شما درست عمل کنی ... بقیه را بسپار به خدا
-
سلام فرشته مهربون از راهنمایی شما بی نهایت ممنونم کارهایی که گفتید انجام دادم بهش زنگ زدم و گفتم بیا بریم با هم تا یک وکالت بهت بدم و هر جور خدت می خوای سند بزن اصلا به نام خودت بزن اونم گفت نه خیلی ممنون بازم من در جوابش گفتم اگه به نام خودت هم بزنی اصلا برام مهم نیست و مال من و تو نداره گفت نه حرفشم نزن و الان داره کارای دارایی رو انجام میده و من هم خیلی ازش تشکر کردم اما با این که سعی می کنم محیط خونه پر از تنش نباشه و کاری نشه تا با بچه ها دعوا کنه باز هر روز سرچیزای الکی مثلا چرا آنتن تلویزیون رو خراب کردید یا به پسر دیگم که چرا میام دورو برمن و خلاصه خیلی با بچه ها بد صحبت می کنه حرفای زشت و ناروا بهشون میزنه و باز هم کتکشون میزنه و این منو خیلی عصبی میکنه چند با بهش گفتم ... جان وقتی با بچه ها دعوا می کنی و میزنیشون اعصاب من بهم می ریزه و ناراحت میشم خواهشا نذار بچه ها از من و تو گریزان بشند یا فردا این رفتارهایی که ما امروز باهشون داریم با من و شما داشته باشند اما در جواب من میگه بچه های خودم هستند تو چیکار داری حتی بعضی وقتها به من میگه 10 ساله دارم تحملت می کنم و این خیلی منو دلگیر می کنه اگه ازش سوالی میکنم سریع به من میگه باز تو حرف زدی یا غرغر زدی و و واقعا بعضی وقتها نمی تونم تحمل کنم و جواب می دم .:122:میشه بازم منو راهنمایی کنید در این جور مواقع چکار کنم تا بچه هام آسیب کمتری ببینند
-
کار نظامی افراد را ازنظر ذهنی فرسوده میکنه چون محیط خشن و سرشار از توهین و تحقیری داره.البته بستگی داره سمت و نشان همسرتون چیه؟چقدر توی محیط هایی مثل جنگ و درگیری های مسلحانه بوده؟ممکنه نشونه هایی که نشون میده ptsd باشه؟به نظرم حتما برید پیش مشاور تا یادتون بده بدون عصبانی کردن شوهرتون راضیش کنید بره مشاوره.