نوشته اصلی توسط
آخیش
من نمیخوام بی احترامی بکنم ، قبلا معذرت خواهی میکنم، من فکر میکنم شما خیلی داری مته به خشخاش میذاری ، مثلا شوهر سابق من یه خانواده خیلی کوتاه قد داشت یعنی باباش 160 سانت بود و از من کوتاه تر بود ، مامانش هم یه جفت چشم لوچ داشت ، به خواهرشون هم میگفتن جیسکو بس که شبیه سوسک بود! بعد شوهر من خجالت میکشید منو به همکاراش معرفی کنه فکر میکرد من بیریختم! با اینکه من خوشتیپم اما از رفتاراش اعتمادبنفسم پایین اومده بود ،و خب خیلی بد بود اینقدر این اخلاقاش رو من اثر گذاشته بود که چندوقت پیش سر جلسه یه امتحان ممتحن عکس کارتمو با خودم مقایسه کرد و گفت این عکس از شما خیلی پیرتره و عکس خودتون نیست عکسی که هیچکدوم از مسئولین جلسه تا آوردن گواهینامه قبول نکردن که مربوط به منه مربوط به زمان تاهل من بود و واقعا الان که بهم با اون نگاه تحقیر کننده نگاه نمی کنن من خیلی خوشکل تر شدم و مرتب افراد بهم میگن که مثلا چشمات چقدر قشنگه یا چقدر گونه هات قشنگه! ، یه نگاه به دور وبرت بکن ببین زیادی غر نمیزنی؟ ببین نسبت به خودت هم همین قدر سخت گیر هستی؟ خدا وکیل با خودت صادق باش، اینقدری که تو مینالی شاید اوضاع بد نباشه:103: