سلام لاله جان
ميتوني اگر امكانش هست از خانواده ها كمك بگيري تا همسرت بياد پيش مشاور
اصلا رابطه ات با خانواده همسرت چه طوره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام لاله جان
ميتوني اگر امكانش هست از خانواده ها كمك بگيري تا همسرت بياد پيش مشاور
اصلا رابطه ات با خانواده همسرت چه طوره
لاله جان سلام. من از شما يه گلايه دارم اينكه اين همه پست ايجاد كرديد ولي اصلاً دنبالش نيستيد و جواب دوستان رو نمي دهيد. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان در تمام تايپيك هاي شما نظرات بسيار خوب و مفيدي دادند. آيا عملي كرديد؟ به كجا رسيديد؟ لطفاً ما رو بي خبر نذاريد؟
فکر کنم این برمیگرده به سیاست غلط شما توی زندگی!!!
چرا نباید شما در مورد وسایل خونه نظری بدید؟
یکی از دوستام خواهر شوهرش ازش لب تابش رو می خواست که فیلمهای عروسیش رو ببینه دوستم با بهانه اینکه بذار با هم ببینیم بعدا میارم بالا(طبقه پایین خونه مادر شوهرش میشینه) شوهرش بدون اینکه اهمیتی به حرف دوستم بده لب تاب رو برد بالا که خواهرش ببینه من اونجا بود یه سه چهار ساعت بعد شوهر دوستم رفت لب تاب رو اورد پایین، دوستم لب تاب رو از شوهرش گرفت انداخت توی حیاط لب تابی که 1.5 میلیون پولش بود شکست و داغون شد شوهرش از خونه رفت بیرون بهش گفتم چرا این کار رو کردی؟ گفت گربه رو دم هجله کشتم!!! و خودش می گه دیگه از این اتفاقا توی خونشون نیفتاده و شوهرش هر چیزی بخواد بده به هر کسی از او می پرسه که بدم یا نه؟
نمی دونم کار دوستم درست بود یا غلط ولی وقتی که خودم رفته بود پیش مشاور به من توصیه کرد توی بعضی مواقه این کار رو باید بکنم یه بار دعوا یه عمر راحتی!!!
لاله جان چرا با رفتارت به اقوامش نشون نميدي كه از اين كار شوهرت ناراحتي ، ميتوني خيلي راحت با مادر شوهرت صحبت كني و از اون خواهش كني بت همسرت صحبت كنه شايد اون بتونه رو رفتار پسرش تاثير بذاره.ضنمنا شما شاغل هستيد؟يعني از خودتون درامدي داريد؟