RE: حس مي كنم تمام آرزوهام به باد رفته
سلام دوستان عزيز و همدل
اوضاع روحيم روز يه روز بدتر مي شه و حساسيتها و نگرانيام بيشتر.امروز صبح شوهرم كلاس داره و رفته دانشگاه و من همش نگرانم و پريشون .همش مي گم نكنه اونجا با كسي حرف بزنه دوست دارم هر لحظه بهش زنگ بزنم ببينم داره چي كار مي كنه ولي نمي تونم وقتي زياد تماس مي گيرم عصباني مي شه . همش استرس دارم و قلبم در حال تلاطمه
سعی کن به خودت برسی عزیزم جوری که بفهمه تو هنوز جوونی
برو کلاس ورزش و حسابی به هیکلت برس تو که سنی نداری
من هم سن توام تازه ازدواج کردم تو که سنی نداری اگه تو رو نمیخواست که باهات ازدواج نمیکرد نذار بفهمه نگرانی بهت خیانت کنه جلوش خودتو شاد بگیر بخند با هم برید بیرون
سلام خانمي
اين شك و ترديد خيلي آدم رو اذيت ميكنه و روح و روان آدم رو تحت تاثير قرار ميده . لطف كن ديگه پيش خودت از اين فكرها نكن . عزيزم اون الان همسرته . فكر كن واسه چي اومده تورو گرفته ؟چه دليلي داره كه بياد تورو بگيره ؟ شما الان عقد دائم ايشون هستي درسته ؟ خانواده ات هم خبر دارن ،درسته ؟ اسم شما توي شناسنامشه درسته ؟
اگه ايشون قصد سو استفاده از شما رو داشت كه باهاتون ازدواج نميكرد ،مثل همون دفعه ي اولي كه با هم رابطه ي جنسي داشتين ميتونست از شما استفاده كنه و هيچ موقع خودش رو توي تعهد نندازه كه مجبور بشه به شما نفقه بده و اسم شما بره توي شناسنامه ش و ...؟ تازه هيچ انساني نميخواد خودش رو توي دردسر بندازه . اون الان جوونه و با هزار تا آرزو . آخه اگه شما رو نميخواست كه حاضر نميشد اسم شما بره توي شناسنامه ش كه بعدش كه بخواد ازدواج كنه همه به چشم يك مرد طلاق گرفته بهش نگاه كنن و بهش دختر ندن. شما هم ايشون رو خيلي تحت فشار گذاشتي
ايشون هنوز درسش تموم نشده . خانواده اش اطلاع ندارن . كلي فشار عصبي بهش دست داده كه ناشي از اينه كه اگه خانواده اش بفهمن از ارث محرومش ميكنن و حالا اون بايد روي پاي خودش بايسته
از يك طرف هم شما دائما دارين بهش گير ميدين و روي اعصابش راه ميرين . خانمي يك روز بشين و درست و حسابي باهاش صحبت كن و ببين آيا از ازدواج با تو راضيه و هنوز هم دوستت داره يا نه ؟ اگه گفت دوستت نداره و از كارش پشيمونه كه خوب ميفهمي كه شايد داره بهت خيانت ميكنه ولي اگه گفت هنوزم دوستت داره و پشيمون نيست شما هم اينفدر به ايشون گير نده
آخرش كه چي ؟ شما كه ميگي نميخواي از ايشون طلاق بگيري . پس بايد يه راهي پيدا كني كه رابطه ات با همسرت خوب بشه و ساپورتت كنه
راجع به سن بيشترتون صحبت كردين . من هم الان از دوست پسرم يك سال بزرگترم ولي ايشون اين موضوع براش مهم نيست چون يك سري ويژگي هاي خوب ديگه اي توي من ميبينه كه اين موضوع در نظرش اصلا جلوه نميكنه
پس سعي كن خوب باشي . به خودت افكار مثبت بده مگر اينكه خلافش ثابت بشه
كاري ندارم كه اشتباه كردين يا نه چون كاريه كه شده و شما بايد درستش كنين چون راه بازگشتي ندارين
ولي من خودم شخصا به اين قضيه معتقدم كه آدم اگه بخواد ميتونه تغيير كنه و لازم نيست كه به خاطر كارهايي كه توي گذشته كرده هي تو سري بخوره و فكر كني كه دوباره همون اشتباهات رو تكرار ميكنه ( مثل شما كه به قول خودتون بي بند و بار شدين ( ببخشيد ولي لغت خودتون بود ) ولي تصميم گرفتين كه ديگه نباشين و نيستين)
شايد همسرتون حالا فكر و خيال اومده به سرش كه نكنه دوباره با كسي رابطه داري ؟
عزيزم يه بار بشين باهاش صحبت كن و تكليفتون رو مشخص كنين ( راست گويي بهترين چيزه )
من اصلا دوست ندارم به كسي انرژي منفي بدم و بگم ديگه درست نميشه ... به نظر من همه چيز شدنيه فقط بايد طرفين ( يعني هر دو نفر ) بخوان
و حتما هم دوتايي به يك مشاور مراجعه كنين تا بتونه بيشتر راهنماييتون كنه
اميدوارم كه خوشبخت بشي
موفق باشين
ممنون از راهنماييهات روياي عزيز
عزيزم ما با هم عقد دائم هستيم و اسم منم تو شناسنامش ثبت شده و خانواده منم از اين موضوع كاملاً مطلع هستن
خيلي سعي مي كنم كه حساسيتامو كمتر كنم اما دلم همش آشوبه فكر مي كنم اگه تا الان بهم خيانت نكرده به خاطر كنترل كردن من بوده فكر مي كنم اگه آزادش بذارم اين كارو ميكنه خلاصه اينكه برام دعا كنيد بازم ازت ممنونم دوست عزيز
کارهایی رو که بهت گفتم انجام بده و جلوش ضعف نشون نده عزیزم
اعتماد به نفستو افزایش بده
موفق باشی
خانوم محترم شما به همسر قبليتون خيانت كرديد بعد چطور انتظار خيانت نداريد! با كمال ... مي فرماييد زماني كه شوهر داشتيد با اين فرد سكس داشتيد. حكمتون كه سنگساره در اسلام رو كاري ندارم. خدايي هم اون بالا هست. توهمو بذاريد كنار. فقط موندم اون پسر چقدر بايد... كه وقتي شما هنوز طلاق نگرفتيد با شما رابطه جنسي داشته!احتمالا دو سه پست ديگه همه چيز به نفع احساسات لطيف زنانه!!!!!!! تغيير پيدا مي كنه.
احتمالا اگر يك مرد از اين نوع حركتهايي كه شما انجام داده بوديد انجام مي داد وضع ديگه ايني نبود كه تا الان جواب داده مي شه! " همه مردها اينطورن ..." كل اين فروم برخلاف هدف مقدسي كه مدنظر مديرش بوده الان به دليل حضور برخي كاربران يك نوع فريبكاري مشخص توشه. تو جواب پست خانومها از خانومها طرفداري مي شه در نهايت. در جواب پست آقايون هم به همين شكل در نهايت از خانومها! همدردي كجا بود بابا.
آقاي محترم كه دم از غيرت مردانگي مي زنيد همسر قبلي من يكسال بود كه منو رها كرده بود و رفته بود يه آدم بي غيرت بود كه هيچي براش مهم نبود كراك مي كشيد و دنيا براش اهميتي نداشت من وقتي با اين آقا آشنا شدم و سكس كردم كه يكسال بود كه از شوهرم جدا زندگي مي كردم و بهش گفته بودم كه اصلاً نمي خوامش و مراحل قانوني رو طي مي كردم كه ازش جدا بشم وقتي يه مرد بي غيرت زنشو ول مي كنه مي ره زنم هر كاري كه مي خواد مي كنه و در ضمن از كاري كه كردم اصلا پشيمون نيستم و اگه الان بود به اون آدم بي غيرت و معتاد بيشتر خيانت مي كردم.
وقتي خداي بزرگي هست كه از گناه بدترين آدما مي گذره و توبه بندگانشو قبول مي كنه شما كه بنده هاي ناچيز خدا هستيد نمي خواد كاسه داغتر از آش بشين يه مثلي هست كه مي گه شاه مي بخشه گدا نمي بخشه
شما به همون خدايي كه داريد ازش حرف مي زنيد تا وقتي شرعا از هم جدا نشديد نمي تونيد خيانت كنيد. "زنای محصنه به معنای آن است که شخص زنا کننده دارای همسر دائمی باشد ولو در مرحله جدا شدن از اون باشيد " فكر كنم نمي دونيد حتي اگر طلاق هم گرفته باشيد تا چند ماه بايد عده رو نگه داريد.
.همسر شما هر آشغالي بوده شما به خدا خيانت كرديد! خدايي كه گنهكارترين افراد رو زنا كاران و اون هم بدترين نوع اون زناي محصنه دونسته!خداي اون بالا ننشته كه مرتب ببخشه! خداوند غير از بخشنده بودن عادل نيز هست. اينطور نيست كه هر كس گناهي رو انجام بده و منتظر بخشش باشه.بسيارند كساني كه به جرم مشكلات ساده زندگي و طلاق و مهريه سالها پشت ميله زندون زندگي مي كنند.
زن و مرد هم نداره. اگر در قانون داره وبالفرض از مردان طرفداري شده بحث يه چيز ديگست. من در نزد خدا مي گم. زناي محصنه در نزد خدا (چه براي زن و چه براي مرد) از اشتباهاتيه كه بسيار بسيار سخت بخشيده مي شه و حكمي هم كه براش اومده نشونه اينه.
بايد يكجايي سرتون به سنگ بخوره. اين حرفها هم مال قصه هاست.چوب خدا صدا نداره خانوم محترم. دامن گير شما نشه دامن فرزندتون رو مي گيره.