-
RE: كتكم زد
ماندگار گرامی رود بر شما
ایشان بیمار بوده و حق ندارند که شما را کتک بزنند،اکنون دوران عقد است و شیرینی آن بسیار و همه چیز تازه است،هنگامی که وارد خانه اش شوید و سختی روزگار بر او سخت بگیرد،چه؟
نخست باید خانواده خود را در جریان امور گذارده و بنشینید و واقعاً و به دور از احساسات دوباره به گزینش این پسر فکر کنید.از عواقب هیچ کری هم نترسید.
-
من کاملا موافقم با گردافرید عزیز
-
ماندگار عزيز خيلي ناراحت شدم نميدونم چي بگم. اميدوارم مشكلت زود حل شه.
-
ممنون از همدرديتون دوستاي عزيزم
من قبلا پست مادر شوهر نق نقو رو گذاشته بودم ، حتمآ همه تون مطالعه اش كرديد .
الان كه اين متنهارو مينويسم و مي بينم كه به خاطر وجود اين مادر شوهر نق نقو ديشب چقدر كتك خوردم از خودم بدم مياد . اينكه چرا من كه اينهمه بهشون محبت كردم بايد تاوان پس بدم ؟ چرا من كه كوچكترين انتظار بيجايي از پسرشون نداشتم اينطور بايد ازش اونم بخاطر مادرش كتك بخورم . من كه حرف بدي نزده بودم .
چرا من كه دارم صبح تا شب پا به پايه پسرش كار ميكنم و زحمت مي كشم اينطور بايد به تمسخر گرفته بشم . من و همسرم عاشق هم شديم و به هم قول داديم كه براي رسيدن به هم به آب و آتيش بزنيم كه زديم ...
به هم رسيديم نه خيلي راحت زود اما رسيديم و درست از لحظه رسيدن من و همسرم يه قطره آب خوش از گلومون پايين نرفته ، دائم بايد سر مسائل خاله زنك بازيهاي خواهر و مادرش بحث كنيم ، سر توهين كردنهاي مادرش سر داد زدنهاي پدرش و خبر چيني هاي خواهرش ووووو
نمي دونم اين روزها كي ميخواد تموم بشن . ببخشيد سرتونو درد اوردم .. از همتون عذر ميخوام
-
این آب خوش از گلو پایین نرفتنت عین منه ماندگار جان. دقیقا می فهمم. ولی واقعا چه می شه کرد؟ من تمام دلخوشیم همسرمه . اینکه با اون مشکلی ندارم .اینکه اون حداقل پشتمه.
ولی ماندگار همسرت رو دست بلند کرده . این شوخی نیست. این یکی رو دیگه نمی شه زیر سیبیلی رد کرد عزیزم.
-
عزيزم منم مثل تو تو دوران عقد هستم منم چند روز پيش يه عالمه كتك خوردم الان تمام بدنم كبوده مامانم مي گه بعضي از مردا اينجورين حتي اگه خيلي هم زنشونو دوست داشته باشن تا عصباني مي شن زناشونو حسابي تا حد مرگ مي زنن فكر كنم حتماً بايد به مشامره خانواده مراجعه كنيم
-
نازنين جان
منم تا الان تمام دلخوشيم همسرم بود ، الان هم هست اما يه كم فرق كرده ، ديشب بعد اينكه دست روم بلند كرد ، سرش و گذاشت رو پاهام و شروع كرد به گريه كردن و عذر خواهي كردن ، بهش گفتم سرتو از روي پام بردار
ديگه براي گريه كردن شونه هامم جايي واست ندارن ،
اما همش گريه ميكرد و مي گفت چرا عصبي ام كردي كه دست روت بلند كنم ، چرا ؟؟؟//
اما حرف من اينه مگه ميشه ادم اينقدر بي تعادل ، كه هر وقت عصبي ميشه بايد دست رو كسي بلند كنه ، پس كنترل اعصابتون كجا رفته ، پس اونهمه دم از مردونگي زدنتون كجا رفته ؟
اما افسوس عاشق رويايي من ، منو براي اولين بار اونم به خاطر مادرش كتك زد . اين بيشتر عذابم ميده
-
بي وفا جان
كتك خودردن من سر هيچ و پوچ بود ، سر حرفايه صدتا يه غازي كه اصلا ارزش زدن نداشت .
از اين مي رنجم كه بي جهت اونم به خاطر حماايت از خانواده همسري كه من ذره اي بي مهري و بي توجهي بهشون نكردم . توه اين مدت كه من عروسشون بودم اينقدر كه من كادو به خونواده همسرم دادم ، اونا يه چيزه بي ارزش هم بهم ندادن . غير از يه مشت مطلك و بد و بيراه و حالا هم كه دست بزن پسرشون ، شد كادو سالگرد آشنائيمون ..
اشك جلوييه چشامو گرفته اگه اشتباه تايپي داشتم ببخشيدم
-
ماندگار خوبم خب تو که واقعیت ها رو می دونی می خوای چکار کنی ؟؟؟ می تونی منکر بشی؟ خودت داری جواب خودتو می دی. نمی خوا با خانوادت مطرح کنی ؟
-
ببین عزیزم شرایط من و تو تقریبا مثل همه. باور کن اگه همسر من بنا به هر دلیلی دست روی من بلند کنه دیگه حاضر نیستم حتی یک ثانیه تحملش کنم. من 3 تا شرط داشتم که اگه خدای ناکرده اتفاق افتاد دیگه پشت گوششو دید منم باید ببینه و توی بله برون بلند جلوی همه گفتم :
1- دست روم بلند کنه حالا به هر دلیلی.
2- یک ریال پول حروم تو زندگیش بیاد.
3- بهم خیانت کنه حالا به هر شکلی حتی یک ملاقات ساده.
عزیزم من بودم تحمل نمی کردم.ولی تو رو نمی دونم. به نظر من بهتره با خانوادت مطرح کنی عزیزم.