-
سلام دوست عزیز. نامزد منم نماز نمیخوند اصلا ی جورایی مسخره میکرد ادمایی رو که نماز میخونن.
ولی میدونست من نماز خوندنو دوس دارم. و یکی از معیارام بوده نه خط قرمزم.
یه وقتایی میپرسید واقعا چرا نماز میخونی یا یه وقتایی که خودم ناراحت بودم یا دلم گرفته یود میگفتم میخوام برم نماز بخونم ارومم میکنه.
کم کم یه روزایی که میگفتم من برم نماز بخونم. و اون ناراحت بود میگفت برام دعا کن. منم میگفتم حتما توام دعا کن.
و یه روزی خودش گفت برم نماز بخونم.. منم خیلی خاص برخورد نکردم که حس کنه خیلی اتفاق خاصی افتاده و ا عقیدش برگشته و این حرفا. گفتم برام خیلی دعا کن قبول باشه.
الان اون مرتبتر و به وقت تر از من نماز میخونه.
این جریان برای پدر و مادر خودمم اتفاق افتاده.
خلاصه کاری به کاریش نداشته باش. بزار خودش تصمیم بگیره
-
ديشب با شوهرم حرف ميزدم گفت دوستت دارم بهش گفتم جدي؟گفت اره پس چي بهش گفتم يه بديهايي داري كه باعث ميشه دلزده بشم گفت چه بدي؟ گفتم خودت ميدوني گفت نمازنخواندنم؟گفتم اره گفت مگه خدايي؟مگه توداري گناه ميبري؟بهش گفتم من هميشه دوست داشتم وشهرم اهل نمازباشه اين نمازخواندنت من هميشه ناراحت ميكنه....بعد گفت خيلي بدي دلم شكستي چرابهم ميگي دلزده ميشم...بخاطر اين حرفت بايد اون دنيا جواب پس بدي تامن باشم ديگه بهت حتي دوستت دارم نميگم بهش گفتم نگو گفت خواهي ديد...منم قاطعانه باهاش خداحافظي كردم وتا الان سراغش نگرفتم باخودم تصميم گرفتم كه تا نياد سراغش نميگيرم وباهاش سرسنگين بشم تابدونه من واقعا دارم بهش جدي ميگم وشوخي نگيره
دوست دارم سراين موضوع باهاش لج كنم
نميدونم نتيجه خوبي داره يانه
- - - Updated - - -
tanha67
تازه پستت ديدم مرسي ازراهنماييت حرف خوبي زدي سعي ميكنم دقيقا شوهرمنم همين شكله بهم ميگه يه روزي ميرسه كه جلوچشمت نمازميخونم
-
راستش منم اگه جای همسرتون بودم ناراحت میشدم با این حرفتون.
اون اومده ابراز علاقه کرده گفته دوستتون داره بعد شما گفتی من ازت دلزده ام.
دوست خوبم اول باید قبول کنی دین هر کسی و اعتقادش فقط و فقط برای خودشه. و خودش مسئولش هست. بزار ببینه نماز چه تاثیر مثبتی رو شما داره و خودش امتحان کنه.
به نظر من اصلا اصلا اصلا دیگه بهش نگو نماز بخون چرا نمیخونه ناراحتم و این چیزا. ایشون الان دیگه خودشون میدونن که شما دوس دارین نماز بخونه. همین کافیه. دیگه تصمیم رو بزار پای خودش. اون شاید الان حتی دلش بخواد بخونه ولی از رو لج بازی و حرف خودش بودن نخونه.
لج بازی نکن گلم.:72::72:
-
یه جمله ی هست که میگه:انسان های که به بهشت می روند قطعا انسان های خوبی هستند. اما امان ازکسانی که بخواهند انسان ها رو به زور به بهشت ببرند
خواهر گرامی با زور نمیشه کسی رو نماز خوان کرد. بزار شوهرتون خودش راه خودشو پیدا کنه
من یه دوستی داشتم پدرش سرهرچیز الکی عصبانی میشد کفر میگفت تااینکه یه روزی برای برداشت محصول سر زمین میرن اونجا یه خار گلی میره تو دستش بازم مثه همیشه میخواسته کفر بگه که یه دفعه چشمش به ماری میفته دوستم میگفت از اون لحظه به بعد پدرم نه تنها کفرنمیگه وعصبانی نمیشه بلکه دیگه نمازهاش قضا نمیشه .خدایی که من میشناسم بندهاشو به وسیله یه خارگل هدایت میکنه پس تو فکر هدایت همسرت به سمت نماز و عبادت نباش بزار خودش راهشوپیدا کنه
-
مرسی ازدوستان بابت حرفای خوبتون...چیکارکنم واقعا بعضی وقتهااشفته میشم ....نمیدونم ....شاید ازفشارکاری باشه....شوهرم دوست دارم...ازاخلاقش هوشم میاد...ادم بامعرفتیه...ولی بعضی وقتهااین قضیه من ناراحت میکنه وحس میکنم شاید برکت توزندگیمون نیاد...منم دیشب پشیمون شدم ازکارم....امروز صبح بهش زنگ زدم....جوابم نداد....به خونشون زنگ زدم بازم جواب نداد وبه خواهرش سپرده که بهم بگه بعداخودش تماس میگیره...بعدتوی واتس اپ پیام داد گفت حالم خوب نیست هرجی گفتم چرا جواب نداد وبعدا گفت بخاطر سروصدای خونس....بعدگفت به تو خودم مربوطه منم کفت جدی؟گفت اره گفتم باشه کاری نداری؟گفت نه وخداحافظی کردیم.....دوست ندارم ازم دوربشه یاکنارم ارامش ازدست بده...چون بهم مگیه کنارت خیلی ارامش دارم ولی من این چندوقته بخاطر مشکلات کاری وشرایط سختش هم بیمار شدم یه مدتی وهم بهم فشار اومد وکلی اشفتگی دارم