نوشته اصلی توسط
skyzare
سلام .
فقط پست اول شما رو خوندم و پاسخ ام بر مبنای پست اول هست ...شما خیلی دارید اشتباه می کنید ... تقریبا میانگین قد مردها توی ایران توی همین رنج هست و شما دچار وسواس شدی ... من الان 3 تا از برادرام هم قد شما هستند اتفاقا خانم هاشون هم تقریبا هم قد اونها هست تقریبا تا سر شونه هاشون ولی خوب زندگی خوبی دارند و با هم تفاهم هم دارند و مشکلی ندارند ... این جوری هم نیست که فکر کنی همه دختر ها دنبال قد بلند هستند ..... این چیز ها نسبی هست .... یعنی هر کسی یه دید داره ... پس شما هیچ مشکلی نداری ... قدت هم خوب هست ...به جای فکر کردن در مورد این چیز بهتر بری یاد بگیری چی کار کنی در اینده بتونی انتخاب خوب و زندگی خوبی داشته باشی ... مهارتهای زندگی مشترک رو یاد بگیری ...توی نت سرچ کن .... سخنرانی های دهنوی ....حبشی ... حورائی .... فرهنگ .... در مورد انتخاب یا زندگی مشترک رو گوش کن ....مهارت های این که چه جوری به خانمت عشق بورزی ....
ببین فرض کن یه خانم دو تا خواستگار داشته باشه و تقریبا با هم هم یه شرایط داشته باشن فقط با اختلاف زیر :
1- اولی قد بلند ولی مهارت عشق ورزی به خانم ها رو بلد نباشه
2- قد متوسط ... ولی مهارت عشق ورزی به خانم ها رو بلد باشه و مهارت زندگی مشترک رو میدونه ...
مطمئن باش خانم دومی رو قبول می کنن ...خانم ها با گوششاشون عاشق مردها می شن نه با قد ادم ها ! اون قدر که این مهارت داشتن عشق ورزی برای یه اقا مهم هست که بلد باشه که حد نداره .... حالا شما غصه قد می خوری ؟؟؟ باید غصه این بخوری که این مهارت ها رو یاد بگیری .....
فرض که شما قد بلندی هم داشتی ( هر چند که اصلا هم مهم نیست حالا فرض کن ) بعد توی انتخاب و زندگی مشترک دچار مشکل می شدی بعد فکر کردی این قد بلند باعث می شد که مثلا زندگی بهتری داشته باشی ؟؟؟؟ و یا مشکل زندگی ات با این قد بلند حل میشد ؟؟؟؟ ولی باز هم تاکید می کنم قد شما خوب هست ... دچار وسواس شدی .....
چرا ما ادم ها باید همه اش به نداشته هاهمون فکر کنیم .... برید شکر خدا رو بکنید که سلامتی دارید ... و هزاران نعمت دیگه که ازش غافل هستی ....شکر اون نعمت هات رو بکن ..... قد بلند داشتی سلامتی نداشتی چه فاید ؟؟؟؟ ( هر چند باز هم تاکید می کنم تاکید می کنم قد شما خوب هست )
یا علی ....
میدونی تا حالا به داشته های خودت فکر کردی ؟؟