درود دوست گرامی باز هم من منظور تون نفهمیدم ایشون با شما رابطه جنسی داشتن و می گفتن بخاطر کیفیت این رابطه قرص می خوردن؟؟
یا اینکه کلا قرص می خوردند و به شما می گفتن کلا بخاطر بهتر شدن رابطه جنسی این کار می کردن؟؟
در مورد اینکه می فرماید نظرم به عنوان یک پسر چه چیزی است باید بگم از نظر من ایشون پس از ازدواج هم به مصرف قرص ادامه خواهند داد و هم اینکه ایشون مسئولیت پذیر نخواهند شد و شاید یه مدت زمانی سر کار بروند ولی دوباره به هر بهانه ی که شد کار را تعطیل می کنند. در بهترین شرایط که به صورت کلی ایشان تغییر کنند شاید چند سال نخست زندگی مشترک تان خوب بنظر برسد.... این نظر شخصی خودم هست...
در مورد اینکه دوستان بگویند شما طلاق بگیرید یا نه یا اصلا اینکه دلایل شما کافی است یا خیر این موضوعی نیست که کسی به شما بگوید این کار را بکنید یا نکنید یا کافی هست یا نیست دوستان تجربه و نظر خودشان را می دهند که امید خدا در گرفتن تصمیم درست به شما کمک کند ولی این شما هستید که باید منطقی بدون درگیری احساس در این مورد تصمیم بگیرید....
یک نکته دیگر هم هست اگر پاسخ شما به پرسش اینکه رابطه جنسی با ایشون داشتین مثبت هست حتما این تاپیک(
ارتباط در دوران اشنایی) را بخونید حرف های که بین دوستان تبادل شده است ،خیلی بدرد شما می خورد و آخرین ارسال بنده (ارسال 34 ) را حتما بخوانید که دقیقا وضعیت هست که شما حتما باید بدانید...