RE: خواستگاری دختر از پسر
نقل قول:
به نظر من شما بهترین نفر برای ادامه زندگی اون دختر هستید.
enyoneعزیز آخه باید اینم مشخص شه که اون دختر هم بهترین نفر برای ادامه زندگی این آقا هست یا نه؟... البته من تو قسمت اولشم که شما گفتید خیلی زیاد شک دارم.
نقل قول:
زندگی اون را نجات بدید.مطمئن باش توی بد دردسری افتاده. ...ونجاتش بده اگه دوستش نداری مودبانه کاری کن که ازت بدش بیاد تا شاید فراموش کنه.
منم مثل شما فکر میکنم توی دردسر افتاده اما نه از نوع تلخش! بخاطر همین هیچ کس حتی این آقا هم نمیتونه زندگیشو نجات بده و همه چی به خودش بستگی داره و اصلاً نجات اون دختر وظیفه این آقا نیست.ولی میتونه با رفتار بجا... از شدت ناراحتیها و خیلی مسائل دیگه کم کنه . در واقع وقتی مورد محبت قرار میگیری حتی اگه این مهر ابرازم نشه بی تفاوتی و یا هر چیز دیگه ای که ایشونو بشکنه نه جایزه و نه منصفانه حالا چه برسه به این محبتی که ابرازم شده...
انتقام رفتار نادرست دیگران از نفر سومی که شاید اصلاً با اون جماعت ... صنمی نداشته باشه عقلانی نیست و اولین کسی رو که متضرر میکنه شخص انتقام جو هست.اینو بخاطر صحبت santatian گرامی گفتم:
نقل قول:
چند تا خانوم وقتي شما بهش پيشنهاد دادي براي اين كه له و لورده نشي همچين كاريو حاضر شد براي شما انجام بده.
نقل قول:
اون خانومي كه به شما پيشنهاد داده دچار احساسات زودگذره.معمولا در علاقه ديرپاي خانومها خانومها موقعيت شغلي و ... خيلي دخالت بيشتري داره. شما ديگه احساساتي برخورد نكن
منم حدسم راجع به احساسات اون خانم کماکان با گفته شما تو یه جهته . اما تو علاقه دیرپای خانومها با مورد اولی که نام بردید و احتمالاً موارد بعدی که در ادامش هست موافق نیستم اگر اینطور بود حداقل برای خودم متأسفم میشدم که ابزاری مثل اینها که مهم هم هستند وجود یه انسان با تمام ابعاد شخصیتیش رو کمرنگ کرده.
بله یکی از فاکتورهای موفقیت تو هزینه هایی که من نام برده بودم منطقی بودن ایشونه . اما به قول پاسکال دل منطقی داره که عقل ازش بی خبره یا به قول ژان ژاک روسو احساس دل بالاتر از منطقه
...