به طور كلي جذاب و باهوش باشه .هميشه ايده هاي خوبي تو ذهنش باشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
به طور كلي جذاب و باهوش باشه .هميشه ايده هاي خوبي تو ذهنش باشه .
شرمنده که به شوخی جواب می دم اما وقتی آخر شب بعد از یه روز پر کار چنین سوالی را می بینم نمی تونم جدی باشم »
شخصیت مورد علاقه من اون خریه که به من الاغ جواب مثبت بده :P
اینم یکی از اون جواب های زیبایی بود که دوستمون داد ( دمت گرم جو رو عوض کردی ) شبت به خیر دوست عزیز .
در درجه اول شخصیت طرف برام مهمه
اخلاق خوب
مهربونی
تحصیلات
موقعیت شغلی
سلام
تا حالا همچین موردی برای من پیش نیومده وزیاد در موردش فکر نکردم ولی چندتایی که الان مد نظرمه اینه :
-اخلاقش خوب باشه (راستگو باشه )
-از لحاظ ایمان واعتقادات به هم بخوریم
-خوش قیافه باشه در حد خودم نه کمتر ونه بیشتر
-خانوادههامون وفرهنگمون و...به هم بخوره
-منو فقط واسه خودم بخواد نه..........
-مسیولیت پذیر باشه (بتونه زندگی رو اداره کنه ومتکی به خانوادش نباشه)
-وضع مالیش بد نباشه
-تحصیلاتمون به هم بخوره
- با کار کردن من در آینده هیچ مشکلی نداشته باشه
- مهربون باشه
بازم اگه چیزی به ذهنم رسید حتما اضافه میکنم.
ضمنا دوست من شما هم بگو چه ملاک هایی برای انتخاب همسرتون دارید؟
خوشحال میشیم نظر شما را هم بدونیم
موفق باشید
سلام من چون متاهل هستم تجربم بيشتره
تبريك بگين تازه عروسم 3 ماه ازدواج كردم(قسمت شما هم بشه)
قيافه مهمه اما اخلاق خيلي مهمتره چون قيافه عادي ميشه..........اها طرف بايد چشم پاك باشه---دروغگو نباشه---خوش تيپم باشه
دوست عزيز خيلي خيلي خوش اومدي
اي كاش يه كارخانه توليد آدم وجود داشت كه هر كي هر چي دلش مي خواست سفارش ميداد كه براش دروست كنند مثلا من ميگفتم كه شوهرم يه آدم فهميده و با شعور بود و هر وقت كه عصباني ميشد هر چي از دهنش در مياد به من نگه با من با احترام برخورد كنه و همش شعار نده متشخص و با پرستيژ باشه ولي خوب اينا همش يه روياست ...............................
سلام . ممنونم بال تکین .
در دنیایی که تکنولوژی داره غوغا میکنه باید منتظر همچین کارخونه ای هم باشیم .
طراوت عزیز به شما هم تبریک میگم ان شاالله خوش بخت باشید . خانم مریم اگه منظورتون من بودم من نظرم رو گفتم تو پست اول خواستین بازم می گم !
مطمئنا کسی بدش نمیاد خانمش زیبا باشه منم از این قاعده مستثنی نیستم ولی همونطور که گفتم یک خانم جذاب و خوش اخلاق رو به یک خانم زیبا و بد اخلاق ترجیح میدم .
در هر صورت مردان زیبا پسندند !!!
اما این طور که معلوم خانم ها دنبال اخلاقن و براشون خیلی مهم . امیدوارم همه یه مناسبش رو پیدا کنن .
راستی من موندم این بال تکین یعنی چی ؟؟؟
سلام
-اخلاق خوب داشته باشه
-متعهد باشه
-وقار مردانه داشته باشه
-چشم پاك باشه
-تحصيلاتش برام مهمه
-فرهنگ خانوادمون نزديك هم باشه
-خوش تيپ باشه
-دوستم داشته باشه
.....
wallعزیز. نه من با کسی که زشته ولی شیک پوشه ازدواج نمی کنم. من گفتم اخلاق و شیک پوشی برام از قیافه مهم تره نگفتم که اصلا به قیافه توجه نمی کنم. در ضمن بنظر آدم ها یه نگاهی به خودشون بکنند اگر زیبا بودن دنبال فرد زیبا باشن. من خودم چون قیافم خوبه هرگز با دختر بد قیافه ازدواج نمی کنم. خدا را شکر فرد من همه موارد خوبو داره. فقط زیاد شیک پوش نیست.