RE: كمك كنيد دوستمو از اين منجلابي كه توشه نجات بدم
ممنون فکر میکنم ارسال های ایندفعه خیلی بیشتر بهم کمک کرد . ممنون فرزاد جان
و شما جناب گردآفرید بسیار بسیار ازتون ممنونم جوابی که دنبالش می گشتم رو تا حدودی به دست آوردم . مطمئنم که شما می تونین در این راه بهم کمک کنید .
در مورد سئوالهایی که پرسیدین دوست بد زیاد داشته که فکر می کنم الان نداره . دوستم دوران دانشجوییش رو تو یه شهر دیگه گذرونده و توی همون دوران به سمت خلاف کشیده شده و اینم فکر می کنم بیشتر به خاطر روحیه ماجراجوییشه و خیلی اکتیوه ، رفتارای ما خیلی شبیه همه ولی فرقمون در اینه که اون واسه تنوع طلبی و ریسک و خطر حد و حدود قائل نمی شه و اصلاً به پیامدهاش فکر نمی کنه .وقتی واسه من از دوران دانشجوییش صحبت می کرد میگفت مثلاً قرص روان گردان مصرف می کردیم ولی همیشه بعد این حرفا می گفت که امیدوارم تو هیچ وقت رنگشم نبینی . دوستم رفتارش جوری نیست که بخواد به من صدمه بزنه و چون از من بزرگتره همیشه نگرانمه و ازین لحاظ مشکلی نیست .
در مورد خانواده فکر نمی کنم مشکلی باشه چون اعضای خونوادشون خیلی خوبن و هیچ کدومشون نه از لحاظ رفتاری و نه اجتماعی مشکل دار نیستن و مامان باباش نمی دونن حتی قلیون می کشه .
راجع به اعتماد به نفس که یه دختر پر شور و هیجان با اعتماد به نفس در حد تیم ملی ولی من فکر میکنم اعتماد به نفسش کاذبه و شاید با این کارا می خواد خلأ عاطفی درونش رو پر کنه . هر چند که اصلاً ظاهرش اینطور نشون نمی ده . ناگفته نمونه که حدوداً 6 ماه پیش از نامزدش جدا شد و البته این رفتاراش به خیلی قبل از این اتفاق بر می گرده ولی به هر حال یک شوک بزرگ رو رد کرده . با اینکه نامزدش رو دوس داشت ولی چون اصلاً با هم تفاهم نداشتن دوستم نامزدیش رو به هم زد واین نامزدی باز هم در دوران دانشجویی اتفاق افتاده و علیرغم مخالفت خونوادش اصرار به ازدواج با اون آقا رو داشته . جالبه که بعد از بهم خوردن نامزدیش هیچ بحران عاطفی رو پشت سر نذاشت ، حتی دریغ از یک قطره اشک . بعد از اون ماجرا کلاً بی احساس شده و الان فکر میکنم حدوداً با 10 -20 تا پسر دوسته و به هیچ کدومشونم احساسی نداره و فقط باهاشون وقت گذرونی میکنه . من ازین میترسم که این رفتاراش تأثیر خیلی بدی در زندگی آیندش بذاره به خاطر همین ازتون کمک خواستم .
منتظر جوابتون هستم گردآفرید عزیز .
خانم پرمیس این قدر وسواس نداشته باشید ، منجلاب کدومه !!! عنوان جالبی برای ، تاپیک انتخاب نکردین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پسر بهاری
خانم پرمیس این قدر وسواس نداشته باشید ، منجلاب کدومه !!! عنوان جالبی برای ، تاپیک انتخاب نکردین .
به نظر شما یه دختر با مشخصاتی که گفتم و این که مشروب می خوره سیگار می کشه و با چندین نفر رابطه داره که مطمئنم تعداد زیادیش فقط به رابطه جنسی ختم می شه از نظر شما منجلاب نیست . لطفاً در مورد چیزی که اطلاعات ندارین یا درکش نمی کنین نظر ندین
شما هم خودتون رو ناراحت نکنید ، من فقط پست اول تاپیک و بی حجابی شو خندم ، اما شما از کجا می دونید که رابطه جنسی داره ؟؟؟؟
اگه راست نباشه ، یک جور تهمت هست ... خیلی از دختر ها هستند ، که مشروب می خورند ، دوست های فراوانی هم دارند ، اما رابطه جنسی ندارند ، چون اونقدر شعور دارند ، که بخواهند بعد ها ازدواج کنند !!!!!
بعدش طرف تو منجلاب هست ، نه شما . اگه این قدر وضع طرف خیطه ، شما دورش رو خط بکشید.
دیگه هم تو تاپیک های شما نظر نمی دهم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پسر بهاری
شما هم خودتون رو ناراحت نکنید ، من فقط پست اول تاپیک و بی حجابی شو خندم ، اما شما از کجا می دونید که رابطه جنسی داره ؟؟؟؟
اگه راست نباشه ، یک جور تهمت هست ... خیلی از دختر ها هستند ، که مشروب می خورند ، دوست های فراوانی هم دارند ، اما رابطه جنسی ندارند ، چون اونقدر شعور دارند ، که بخواهند بعد ها ازدواج کنند !!!!!
بعدش طرف تو منجلاب هست ، نه شما . اگه این قدر وضع طرف خیطه ، شما دورش رو خط بکشید.
دیگه هم تو تاپیک های شما نظر نمی دهم .
اولاً اگر راست نباشه که تا حدودی مطمئنم ولی بازم اگه درست نباشه من پیش کسی که می شناستش نگفتم که آبروش بره و من می خوام کمکش کنم وقتی دوستم داره راهو خطا می ره ، من اگر بتونم کمکش کنم و نکنم خیانت کردم . البته اونقدرم شعورم میکشه که بفهمم باید دورش رو خط بکشم یا نه .
شما هم خودتونو ناراحت نکنید اول روند بحثو بخونین بعد قضاوت کنید که ناراحت نشینو بگین دیگه تو تاپیکای شما نظر نمی دم .
در ضمن من قصد بی احترامی به شما رو نداشتم و اگه از لحن صحبتم ناراحت شدین عذر می خوام .
پارمیس خانم ارجمند،درود بر شما
به نظر بنده شما به جز پیشنهاد مشاوره برای او و اینکه با او دوستانه نشسته و دردلهایش را بشنوید،هیچ کاری نمی توانید بکنید . . .من دوستانی از این دست بسیار داشتم و هیچگاه هم به زندگی خصوصی آنها کاری نداشته ام،به هر حال این خانم و دوستان من با آگاهی به زیانهای رفتارشان دارند آن را ادامه می دهند،پس موضوع غرور است و دیگر هیچ.
ممنون از پیگیری و نظر لطف شما خودمم تا حدودی به این نتیجه رسیدم که کاری از دست من بر نمیاد و می تونم فقط واسش دعا کنم تا ازین وضع در بیاد.
سلام دوست عزیز و جدید،
به نظر من هم شما همین که سنگ صبور ایشان باشید لطف بزرگی در حقش کردی،چون با این اوصاف سنگ گونه ای که شما کردین مصداق "نرود میخ آهنی در سنگ" میتونه اینجا ظهور پیدا بکنه.
ضمنا،
شاید این سنگ دل شدن دوستت تون (از لحاظ احساسی) حاصل و رفلکس بهم زدن نامزدی اش و ضربه ی روحی خوردن در اون زمینه باشه که غرور یا... باعث شده تا وانمود بکنه که چنان اتفاق مهمی هم توی اون زمینه نیفتاده.
منظورم اینه که ریشه ی این رفتاراش بر میگرده به مشکل عاطفی اش در اون مقطع ،که الان با این عکس العمل ،دست به تلافی با اطرافیان و یا حتی با خودش زده.
بهتره توی این زمینه بیشتر باهاش صحبت کنی شاید یه گیری بتونی اونجا پیداکنی.
راستی این پایبندیت به رفاقت قابل تحسینه
دوسته عزيز . پارميس خانوم
اول اينكه براي كمك به اين دوستتون بايد يه مقداري بيش از پيش با هم صميمي بشيد و اگه هستيد قبل از اينكه به فكره كمك كردنه به اون باشيد به اين فكر كنيد كه راهه خطايي كه دوستتون براي زندگيش انتخاب كرده و اشتباهايي كه اون توي زندگيش ميكنه باعثه كج شدنه راهه شما مثله دوستتون (حتي يه ذره) نشه . اگه از اين امر اطمينان داريد به فكر كمك باشيد . و اگرم يه كوچولو ميترسيد (از شبيه شدنه خودتون به دوستتون) پيشنهاد ميكنم حد و مرزه اين كمكه به دوستتونو رعايت كنيد و خيلي مواظبه مسيره اعمالو رفتاره خودتون باشيد
دوم اينكه من فكر ميكنم كسي كه به اين شدت راهش كج شده و انقدر راحت تن به خطا و گناه ميده به اين سادگي و به اين سرعت متحول نميشه كه بخواد دوره همه ي كاراي اشتباهش خط بكشه و ديگه سراغشون نره . بايد كم كم از اين آدم خواست كه كاراي اشتباشه كنار بذاره .
سوم اينكه چون هم از شما بزرگتره هم به سني رسيده كه فكر ميكنه بزرگ و عاقل شده (اگه عاقل بود اين كارارو نميكرد) از راهه نصيحتو پندو از اين جور حرفا نبايد وارد شد .
به نظره من شما با چند تا كار ميتونيد كمكش كنيد :
1- با اعمالتون و رفتارتون نه با صحبتو حرف (مثلن با اينكه اون يه عالمه ارايش ميكنه مياد بيرون . شما ساده باشيد و كم ارايش كنيد و اظهار كنيد از اينكه جلبه توجه نميكنيد و ساده هستيد خوشحاليد و لذت ميبريد يا امثاله اينها ...)
2- به جاي نصيحت كردن و اندرز دادن از عاقبته كارش اگاهش كنيد (مثلن به جاي اينكه بهش بگي مشروب بده و نخور با هم بشينيد در مورده ضرراي مشروب صحبت كنيد ...)
3- بهش انگيزه بده . در مورده اينده باهاش صحبت كن . براي تركه هر كاره بدش ميتوني انگيزه اي براش درست كني
4- اگه واقعن دوسش داريو از ته قلب به فكرشي ميتوني در مورده خيلي از كاراش ازش خواهش كني كه اين كارو نكنه . حتي اكه خودت كوچيك بشي . ارزشه درست كردنه كسي كه راهش خطاست خيلي بيشتر از اين حرفاست
5- اگه هيچ كدوم از اين كارا روش جواب نداد و به راهه بدش ادامه داد . من پيشنهاد ميكنم كه رهاش كني . چون هيچ دوسته بدي نيست كه روي ادم تاثيره بد نذاره
موفق باشي دوسته من . التماس دعا
ممنون دوستاي گلم حتماً از راهايي كه پيشنهاد كردين استفاده مي كنم .