RE: چگونه غريزه جنسي ام را نابود كنم؟
بهترين راه داشتن يك دوست خوب است . دوستي كه راه را از چاه تشخيص دهد . دوستي كه بتواند به بهترين وجه تو را در جهت رفع مشكلات اعتقادي ،خانوادگي ، اجتماعي ،اقتصادي و ... غيره برهاند. دوستي كه بتوان به او از هر جهت اعتماد كرد يعني اگر تو را راهنمايي كرد بداني كه حتماً درست مي گويد به عبارت ساده تر و كاملتر اين دوست بايد پيش از هر چيز عالم (آگاه ) باشد.
دوستان در این مورد حرف های خوبی زدنند ولی می خواستم بگم این کار زیان های بسیاری داری.. از جمله.. ایجاد احساس کناه و اضصراب... کم رویی... کم خونی(هر بار که این ماده از بدن خارج می شود معادل چهل قطره خون است)... لاغری.. عدم اعتماد به نفس.. بی حوصلگی... و غیره. راه ترک این عمل هم دست خود انسان است. در واقع با اراده قوی و دوری از موقعیت هایی تحریک کننده می شود از این عمل جلوگیری کرد.
شما چرا صیغه نمی کنید.
مشکل این قضیه"خود ارضایی" اینه که چون احساسی در اون نیست و ثانیا شما به روش غیر معمول خودتون رو از لحاظ جنسی ارضا می کنید. صیغه برای شما بدون مشکله. استفتاها رو بخونید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
آقا كيوان گل ازدواج موقت براي مرد مجرد ديگه فكر نكنم جاي بحثي داشته باشه. خودمون به اين قضيه دامن نزنيم ديگه
دوست عزیز هدف اینکه ما از گناه دوری کنیم .خدا به ما اراده وعقل داده که بتونیم بر هر مشکلی غلبه کنیم نه اینکه با بعضی کارها برای خودمون عذر موجه بیاریم .اگه قرار باشه راه دوری از گناه برای بشر اینقدر راحت باشه خدا اون توانای هارو به ما نمیداد. ....
نظر شخصی من اینه .. ازدواج موقت اصلا"درست نیست .و به هیچ عنوان به اون اعتقاد ندارم که با 4جمله ی عربی و یه مقدار مایه بخوایم کسی رو اون هم موقتی به خودمون حلال کنیم .اگه ازدواج سنت پیغمبره. صیغه سنت کیه .حتی یه حدیث یا یه روایت صحیح هم راجب به اون تو هیچ کتابی نیومده یا اگر هم اومده ساختگیه .برای صیغه یه زن میخواد کدوم عقلی این رو قبول میکنه که اون خانوم خیلی راحت خودش رو در اختیار یه مرد یا مردهای دیگه قرار بده( این اسمش گناه نیست؟)که مثلا"فلان آقا مرتکب گناه نشه !!.(منظورم شخص بخصوصی نیست) یه آقا پسر نمیخواد خود ارضای کنه میره با یه خانوم خلوت میکنه این تو جامعه ی ما یعنی فساد و بی بندوباری .حالا همون آقا پسر میره پیش یه شخص بخصوص و همون طور که قبلا"نوشتم با4جمله عربی اون هم شاید ویه حق زحمه برا خودش دونفر رو محرم میکنه .انصافا"چه فرقی با هم داره ؟
تنها فرقش اینه که رو یه تیکه کاغذ نوشتن صیغه محرمیت....
درست زندگی کردن شرطه نه اینکه تو هر بخش از زندگی یه تبصره بیاریم
می شه فرقش رو با ازدواج بفرمایید؟!!! احتمالا مراسم 10-20میلیونی شب ازدواج-مهریه 400-500میلیونی؟مهریه هم سنت پیغمبر بود. نه 2000سکه! که کمر مردو خرد کنه!اینا عرف مزخرف جامعه ماست. جامعه ای که هیچ فرهنگی رو نداره .مشکل این فرهنگ مزخرف جامعه ما که یکی دو تا نیست. چشم و هم چشمی. فریبکاری- دروغگویی- به خاطر پول و موقعیت اجتماعی یک نفر همسر اون شدن- خیانت پنهان و...
از دید اسلام گناه نیست. شما پاکتر از این حرفهایی که خودتو با اسلام بسنجی. قضیت فرق می کنه.
اون زن مدت دار با شماست و با شما شرایطی ازدواج می کنه. برای کسی که ازدواج کرده و همسر داره این کار بسیار بی رحمانه است چون خیانت به روح اون فرد محسوب می شه.اما برای کسی که مدت زمانی رو می خواد با یک نفر باشه و اینطوری به اون تعهد موندن می ده(برخلاف رابطه دوست پسر-دوست دختری که هرکاری توش انجام می شه ولی بدون مشکله ونشونه رشدیافتن جامعه!!!!). هزاران عقده تو وجود یک پسر بوجود بیاد . بعدش 30سالش که می شه می خواد ازدواج دائمی کنه همه این عقده ها تو زندگی مشترکش به وجود بیاد. شما برو زیاده خواهی خانومها و خونواده ها رو تو شرایط عروسی و ازدواج درست کن!برو 2000سکه مهریه ها رو که تا ابدت کار کنی بازم مقروض می میری درست کن ، مگه ملت مریضن که صیغه کنند.شعار دادن برای جلب نظر افراد که سخت نیست!
الان تو این کشور ما صیغه کردن که راه اسلامی و نشونه مقداری از تعهده از رابطه سکس خارج از ازدواج کریه تر شده و اگر کسی با یک پسر دست به فحشا بزنه و سکس داشته باشه اونقدری مورد آزارو طعنه قرار نمی گیره که یک زن طلاق گرفته در صورت صیغه شدن !
حديثي از امام علي (ع) مكرر نقل ميشود: «اگر خليفة دوم ازدواج موقت را حرام نكرده بود، جز بدبختترين انسانها كسي دست به زنا نميزد.»
جالبه سایتهای حقوق به اصطلاح بشر! که از زنا کار بودن یک زن ناراحت نمی شن و اینو حق طبیعیش می دونن چون صیغه مربوط به اسلامه اونو به شدت می کوبن.
آقا هومن گل شما به نظرات افراد در مورد گناه بودن یا نبودن توجه نکنید. شعار دادن راحته!برید استفتاها رو بخونید.
سلام. این رو دیگه عقلا"میشه تشخیص داد اگه خودمون رو به اون راه نزنیم .؟اگه با ازدواج فرق نداشت جامعه این همه بی بند وباری نداشت ......کسی که ازدواج کنه و رو به تکامل بره و با این کار دو نفر از بی بندوباری دور بشن .وووو...فرق نمیکنه با یه جون که دنبال صیغه بره و بخواد از این مزیتها دوری کنه و چند وقت یه بار مثل شارژ گوشی به اصطلاح صیغه نامش رو تمدید کنه.من منکر این نیستم که شرایط ازدواج سخت شده که متاسفانه خود ما عامل اون هستیم ولی این راه چارش نیست .ما باید با مشکلات بجنگیم نه از اونها فرار کنیم (حا شما همش بکو شعار میدی).مملکت ما جهان سوم_ آره شما راست میگین اینها واقعا"معضلات مملکت شده. به قول خودتون اینها از نبود فرهنگ_ .ولی صیغه کجاش فرهنگ_یا فرهنگ سازی میکنه .!!!با اسم اسلام هزار تا بامبول سر هم درمیاریم .ببخشید خیلی خیلی ببخشید :من وتو برادر یه خانم ...خواهرمون بره با یکی صیغه کنه چه حالی به من وتو دست میده ؟ غیرتی میشیم .میکشیمش ویا.....مگه نمیگی از دید اسلام گناه نیست.یهو برای خواهرما گناه شد.؟یا اینکه با این جور موارد کنار بیایم با فرهنگیم...!!!!
اینکه ما صیغه رو نادیده بگیریم با فرهنگ شدیم !این کار هیچ فرقی با زنا نداره .اگه حلاله چرا تو هیچ کدوم از کتابهای دینی دوران تحصیل به اون اشاره ای نشده.حداقل اسمش رو ببرن .وروی این قضیه هیچ شکی ندارم
دوست عزیز من. اینجا هرکسی رو هر مسئله ی نظر خودش رو داره .بدون شک با شناختی که از نوشته ها تون راجب به شما دارم واینکه خودم رو کاملا"میشناسم من وشما نمیتونیم همدیگرو قانع کنیم البته فعلا"...... حالا من هی بگم صیغه درست نیست شما هی بگو پس جوانها چیکار کنن .مشکل ازدواج وووو
نمیخوام بحث رو سیاسی کنم .خواهشن اسم هیچ کدوم ازخلفا رو نیارین.و قاتی این موضوع نکنین.
اینجا یه سوال پیش میاد /که آیا صیغه میتونه مشکلات ازدواج و به قول خودتون زیاده خواهی خانوم هارو حل کنه ؟؟؟؟؟
برادرم. من یا بهتره بگم ما اینجا شعار نمیدیم طرز تفکر خودمون رو نشون میدیم.
اونهای که همش دنبال صیغه میرن بدون شک آدمهای هوس بازی هستن .
کیوان خان جمله آخرتون رو تصحیح می کنم: "اونهای که همش دنبال صیغه میرن به نظر من بدون شک آدمهای هوس بازی هستن". شما برای یک پسر 28 ساله راهتون رو پیشنهاد کنید.
من نه مشاورم نه کارشناس santatianخان.یه پسر 28 ساله که اصلا"در جریان زندگیش نبودم واینکه این پسر چقدر برا خودش مایه گذاشته در کل زندگیش از هر لحاظی ..با نبودن اینها مشاور هم نمیتونه نظر بده .کسی که با 28سال سن دنبال زندگی ندویده وآینده ی برای خودش نساخته من چه پیشنهادی میتونم براش داشته باشم اون که به خودش اهمیت نمیده .بحث یه عده جداست که به خاطر اهدافشون مثل تحصیل تا این سن ازدواج نکردن .
من پیشنهادمو در چند پست راجب به این موضوع نوشتم. و با این افکارها و عقاید میتونم خودم رو کنترل کنم و این برگ برنده رو هم به شما معرفی میکنم و اضافه میکنم. پاکدامن بودن کار هرکسی نیست و شرط زندگی درست همینه .کسی که یاد خدا تو دلش باشه شیطان نمیتونه براش تبصره بیاره.در ضمن ما فقط نظر میدیم مشکل گشای خودمون هستیم نه جامعه . واینکه مرغ شما یه پا داره وبا نظرات من قانع نمیشین مشکل خودتون.در ضمن نظرات و افکار شما هم برای من قابل احترامه هرکس برای خودش زندگی میکنه ومیتونه نظر مختص به خودش رو داشته باشه
ببین واضح تر براتون صحبت می کنم. من در تهران هستم
مدیرفناوری یک شرکت- ماهیانه 1200000 تومان درآمد دارم.هزینه یک مجلس عروسی در تهران بالغ بر 5-8 میلیون تومان-هزینه رهن خونه 20-30میلیون تومان- هزینه وسایل اولیه خونه در تهران 3-4 میلیون تومان.
من از25سالگی و بعد فارغ التحصیل شدن از کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف و رشته مهندسی دارم کار می کنم. 27 سالگی هم ازدواج کردم. با فرض اینکه دیگه هر کسی می دونه درآمد ماهی 1.2میلیون تومان در سال دوم مشغول به کار شدن تقریبا خوب محسوب می شه سرانگشتی براتون حساب می کنم.
ماهیانه 200-300تومان خرج زندگی خودم(خونه -هزینه رفت و آمد-لباس و ...) رو کنار می زارم.
ماهی 900 هزار تومان در 2 سال کار می شه 20میلیون تومان - می شه پول اولیه رهن خونه.
پول طلا- هزینه وسایل اولیه زندگی و...
همسر بزرگوار من مهریه خودش رو که بالغ بر 1000 سکه هست رو به اجرا گذاشتد. من برای دادن این مبلغ باید 30-40سال مرتب کار کنم تا مهریه خانوم رو بدم.
.شما از رو شکم سیری یک سری حرفها رو می زنی .عزیز دل من پیغمبر خدا 25 سالگی ازدواج کرد. دیگه از اون پاکتر که نیستیم. شما می تونی خدا منشانه رفتار کنی ملت نمی تونن. شما کلا غریزه جنسی براتون حل شدست و قابل تحمل بقیه براشون سخته. راهکارتون چیه؟!!دیگه از این راهکار مناسبتر که به حدیث عمل کنه؟
مشاوره یک سری جملات احساسی از این طرف و اون طرف آوردن که نیست.منم الان بیام بگم این ظلمه به خانومها و... "آخه چه ظلمی نمی دونم" مسلمه که با من رفتار بهتری تو فروم می شه.
من 14 سالگی بلوغ رسیدم. الان 28 سالمه. چند سال می شه جلوی یک قضیه رو گرفت بدون اینکه بحران روحی به بار بیاره.
شما راهکاری داری ارائه کن. نداری واقع بینانه نگاه کن. نگو من می دونم مرغ شما یک پا داره و.. دیگه اینطور صحبت کردن از یک مرد بعیده لااقل! تو دنیای مجازی زندگی نمی کنی که!بچه هم نیستی. دور و برت رو نگاه کن بعد..
خوب حالا من از خودم میگم.من اهل شهرستانم .
فارغ التحصیل رشته ی علوم ورزشی . خدمت سریازی تموم.در حال حاظر بیکار .
تومحیط ما با خرید طلا ولباس و...و مجلس عروسی تقریبا"با گفته ی شما نزدیکه .رهن خونه برای ما زیاد بالا نیست و هزینه ی وسایل اولیه یه نمه از مال شما کمتره .دوست من شکم ما آره خدارو شکر مثل شما سیره .من شغل با درامد ثابت ندارم.حسابم هم که معمولا" خالیه .چون دارمدی ندارم ولی همیشه در سخترین شرایط دنبال زندگی وآیندم دویدم.و سعی کردم خودم رو با مشکلاتم تطبیق بدم.این هم از من..پس من هم میتونم که عقیده ی شمارو داشته باشم ؟!
من مجردم همسر ندارم که مهریش رو به اجرا بذاره و اگر هم داشته باشم از خودم ومحیطم مطمئن هستم که همچین چیزی برام پیش نمیاد. (سو تفاهم پیش نیاد) مشکل اینجاست که شما این موارد برات پیش اومده که نظرت اینجوریه .(صیغه بهتره تا ازدواج ؟) من هم تا اینجای زندگیم که اومدم واقع بینانه زندگی کردم نه با رویا پردازی و به قول شما با جملات احساسی. عقیده ی من اینطوری که ازدواج شد شد !نشد پاکدامنی رو ترجیح میدم.
پس مشکل اینجاست که ما دوتا محیط مون ومشکلات و بدبختی هامون تا حدودی با هم فرق داره که نظراتمون به هم نمیاد.
من هم به این خاطر تو پست قبلیم نوشتم که هر کس برای خودش زندگی میکنه و نظرات مختص به خودش رو داره و عقاید شما هم برای من قابل احترامه . من فعلا" همین ها به ذهنم میرسه .اگر هم شما به جز صیغه راهکار دیگه ای داری بنویس تا ماهم استفاده کنیم؟