-
به شما گفته دو روز دیگه میاد اما نیمده؟؟؟ تلفن نداره که مستقیم باهاش در ارتباط باشی؟؟؟ منظورتون رو نمیفهمم..یعنی شما نشستی و نگاهت رو دوختی به در که خودش برگرده...اگه نیمد برم از راه قانون بیارمش....خوب گرهی با دست باز میشه ...چرا با دندون باز کرد؟؟ چرا انقده پیچیدش میکنی؟خوب صدسال دیگه هم انتظار بکشی معلومه نمياد...منم باشم نمیام...اقا من که گفتم اقتضای زن به ناز کردن...و مرد به نیاز و ناز خریدنه.....بهتر نیست با یه دسته گل..یا یه جعبه شیرینی برین دنبالش؟؟؟ سورپرایزش هم میکنین..خودتون رو هم بهش ثابت میکنین...خوب ایشون هنوز توی فکر و خیال عالم بچگیه....نمیتونه..حق هم داره..درک درستی از زندگی مشترک نداره....شما یادش بدین....با نشستن و دست روی دست گذاشتن...فکر میکنه که اره حرفای مادرم درسته و ابی از شوهرم گرم نمیشه....!!!!
بالاخره واسه انجام کارهایی که گفتم..خودتون باید از یه جا استارت بزنید...!!
توقع تلاش اول سمت شماست ..نه خانمتون.!
-
سلام
بنده یه مطلب دیگه هم عرض کنم خدمت شما و از تاپیک شما خداحافظی کنم و اون اینکه پدر و مادر هر چقدر هم بد باشند ادم نمیتونه نسبت بهشون حس دلسوزی نداشته باشه و نمیتونه ذلتشون رو ببینه پس هیچ وقت سعی نکن مادرشو از زندگیش حذف کنی... ( بعضی وقتا نیاز نیست شما چندین و چند کتاب رو بخونید تا راهکار دستتون بیاد فقط کافیه به یه جمله چندین وچند بار فکر کنید و فکر کنید....مشورت گرفتن هم حکم خوندن همون کتابا رو داره!)
-
مگه از لحاظ قانونی میشه یه دختر 13 ساله را عقد کرد ؟
شناسنامه اش مگه صفحه ازدواج داره ؟
عقد شما رسمی و محضری هست و ثبت شده ؟
-