RE: پرســـــــش از شمـــــــــا !
راجب به اون ترس از انتخاب آیندتون هم باید بگم که از رابطه ی قبلیت استفاده کن .به عنوان یه تجربه نه به عنوان یه شکست . تا اینجا هم برای خودت مشخص شده که این رابطه ها به خاطر مشکلاتش آینده ی خوبی نداره! در ضمن موضوع ازدواج با رابطه خیلی فرق داره . چون طرز برخورد وروابط ما با جنس مخالف در ازدواج با دوستی متفاوته .موفق باشی:203:
shad عزیز سلام. متشکرم که وقت گذاشتی عزیز. از این که من رو با اراده و قوی خطاب کردی متشکرم ( زیاد تعریف نکنا ! پرو میشم ).
صحبتات کاملا درست بود دوست گلم. ممنون و سپاسگذار.
keivan گل سلام.
داداشی خیلی ممنون که کمک کردی و از تجربه خودت گفتی. سعی می کنم این راه رو هم امتحان کنم.
خیلی ممنون از همه.
مثه اینکه مدیر همدردی خیلی سرشون شلوغه. ایشاا... که بتونیم از علم ایشون هم استفاده کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cg art
من خیلی نگران و مضطرب به آینده می نگرم ! همیشه ترس از یک انتخاب اشتباه در وجود من ( بعد از شکست در رابطه قبلی ) بوده. چطور باید درست انتخاب کنم ؟ چطور بفهمم که ایشان همان نیمه ی گمشده من است. مشکلی برای من وجود دارد اینست که معمولا شناخت نسبی از افراد طی یک سیکل 2 یا 3 ماهه بدست می آید. خوب مشخص است !!! در این مدت باز هم علاقه بوجود می آید. چه باید کرد ؟
cg art عزیز من در جواب این قسمت از حرفتون گفته بودم طی 2 یا 3 ماه علاقه در اون حد به وجود نمیاد که ترکش واست سخت باشه . فکر کنم منظورم رو بد بیان کرده بودم منظورم از وابستگی علاقه ای که نشه فراموشش کرد بود و مربوط به رابطه ی قبلیتون نبود .
parmis08 عزیز سلام.
خیلی متشکرم. ببخشید که من منظوره شما رو متوجه نشده بودم.
ممنون.