RE: مرحبا ای عشق خوش سودای ما
سلام .
آقای سنگ تراشان مفهومی که شما به آن اشاره می کنید محبت و علاقه مندی است و با مفهوم عشق تفاوت دارد .
یعنی من ممکنه به خاطر برخی صفات انسانی به کسی محبت یا داسوزی یا همدردی و ... کنم ولی اینها درجات پایین عشق نیستند .
با حرف سمیه و حتی خود شما موافقم که عشق درجاتی داره ولی درجات پایین آن هم اگر در مختصات بی چون و چرای عشق قرار نگیره نمیشه به اون عشق گفت یعنی نمی شه وا سه عشق n تا تعریف بذاریم که باعث سردرگمی هممون بشه .
عشق مجازی یه اصطلاحه ولی اصلا معنی نداره چون یه ارتباط یا عشقه ( که در اون صورت درجاتی داره ) یا عشق نیست . درجات پایین عشق رو نمی تونیم اسم مجازی روش بذاریم چون مجازی بودن یعنی تقلبی و بدلی بودن .
^^^^^^
موفق و پاینده باشید و در پناه حق .
یا علی مدد .
سلام
البته ما بحثمون در کلمات و واژه ها نیست. خیلی ها یه محبتی به کسی دارند و با او ازدواج هم می کنند. و خیلی ها هم همین عشق را ( که حالا مجازی یا درجه پائین عشق کامل بدانیم) تجربه کرده اند. اگر اینجا یک فراخوان از چنین عشق های آتشین ( حالا یا مجازی یا درجه پائین ) بدهیم. ممکن است تالار گفتمان همدردی هنگ کنه. یعنی عشق همانطور که مولانا می گوید یک تجربه شخصی هست. که اگر هر فردی داشته باشه متوجه تفاوت آن با محبت و دوست داشتن معمولی میشود.
نکته کلیدی مهم. هیچ می دونی تمام این عشقهای کامل ، عشق به خدا و ....، را چه طوری بزرگان سعی می کنند به ما تفهیم کنند. از چی استفاده می کنند.
ادبیات ما ، مثالها و...، همه پر از عشق و معشوق ، دلبر و بوسه ، عشوه و شمع و پروانه و می و ....، هست که عطار اینها را با تفسیر عرفانی و قشنگ و زبان شعر برامون باز کرده. اگر قرابت و همجنسی نبود، چنین مثالهایی اینقدر گسترش نمی یافت. که بعضی ها به اشتباه بیفتند و حتی خود این مثالها را جای واقعیت بگیرند.
اقبال عمومی به حافظ مگر جز اینست که هر کس به اندازه ظرفش نسبت به شناخت عشق از او می نوشد.
به هر حال من نمی تونم این عشقها را نادیده بگیرم. یا آنها را به یک محبت معمولی بین دو جنس کاهش بدهم. اما آن را درجه خیلی پائینی از اون چیزی می دونم که همگان آرزویش را دارند.
ای عشق همه بهانه از تو.....
سلام .
این پست آخرتون تا حدودی بهتر بود .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
نمی دانی كه من در هر ستاره ، كه مه را تا سحر یار و ندیم است
و یا در چهره سرخ شقایق كه خود بازیچة دست نسیم است
نشانی از تو می بینم ؛
سراغی از تو می گیرم
نمی دانی كه من در قطرة اشك ، كه روزی مظهر خشم تو بوده
و یا در شط خونین افق ها كه روزی منظر چشم تو بوده
نشانی از تو می بینم
سراغی از تو می گیرم
در اندوه غریبان در آه بی نصیبان
در آن شبنم در آن گل در عشق پاك بلبل
در ایام بهاران در آب چشمه ساران
در آن سر گشتگیها در این گمگشتگی ها
نشانی از تو می بینم
سراغی از تو می گیرم
من اينك در رواق كهكشان ها در آوای حزین كاروانها
در آن رنگین كمان پیرو خسته در آن اشكی كه بر مژگان نشسته
درآن جامی كه خالی مانده از می در آوایی كه برمی خیزد از نی
نشانی از تو می بینم
سراغی از تو می گیرم
در اندوه غریبان در آه بی نصیبان
در آن شبنم در آن گل در عشق پاك بلبل
در ایام بهاران در آب چشمه ساران
در آن سر گشتگی ها در این گمگشتگی ها
نشانی از تو می بینم
سراغی از تو می گیرم
^^^^^^^^^^
www.a-sepehri.blogfa.com
یا علی مدد .
سلام
اه ...........من كه گيج شده بودم و مي خواستم بگويم كمك!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر كسي عشق را يك جور تعريف مي كرد و از يك زاويه مي ديد كه همه به جاي خودش درست بود .
تا بالاخره بحث روشن شد مدير محترم بحث راتحليل و يكجاكردند.حالا مي شود يك تعريف كلي از عشق داشت .
عشق يك هنراست.به هممممممممممممممممممممممه شما،عشاق خسته نباشيد مي گويم بحث قشنگي شده . ممنون
انشاءلله بتوانيم عشق حقيقي را بيابيم
سلام .
بعید میدونم یک چنین بحثی به این راحتی که شما گفتید روشن بشه در واقع آقای سنگ تراشان نظر خودشون رو گفتند و میشه گفت که معمای عشق از روز خلقت انسان باهاش بوده و حالا حالا ها هم دست از سرش برنمی داره .
اگر از هفت ملیارد انسان روی زمین بخوایم که عشق رو تعریف کنند در واقع به هفت ملیارد تعریف جدا از هم می رسیم .
حسنی که این تالار داره هم همینه که ما با نظرات مختلف آشنا می شیم و به قول طاهره دیگه فکر نمیکنیم که نظر ما تنهاترین و بهترین نظره .
^^^^^^^^^^^^^^
www.a-sepehri.blogfa.com
یا علی مدد.
سلام
همش درباره عشق حرف زديم .پس ابزار چه ؟ميدانيم براي رسيدن به هر چيزي نياز به ابزار داريم .براي عاشق بودن و عاشق ماندن چه ابزاري در دست داريم ؟ و چه قدر تلاش مي كنيم ؟چه عشق مجازي چه عشق حقيقي نياز به ابزار دارد .چه اقدامي بايد انجام دادتا عاشقي را به ثبت برسانيم.مثلا عشق به خدا گاهي دردل عشقي احساس مي كنيم و براي اينكه اتش ان را فرو نشانيم و نيازمان را براورده سازيم يك شبي در دل شب بلند مي شويم ودوركعت نماز به جانان هديه مي كنيم . شب دوم و سوم چه؟دراين راه سواي ادعا و بيان چقدر مصمصيم ؟
عشقي يك هنراست .بيايم درمسلك عشق هنرمندباشيم نه هنرپيشه. هنرمند نقش راخلق مي كندو هنر پيشه نقش رابازي . عشق را هنرمندانه و جاوداني نثار كنيم.
سلام .
تمام سلول های بدن انسان ابزار رسیدن به عشق هستند ( چه عشق های سطح پایین چه عشق های سطح بالا )
^^^^^^^
www.a-sepehri.blogfa.com
یا علی مدد