-
سلام عزیزم اول میخواستم فقط بخونم و رد بشم ولی وقتی یکی دوتا از تاپیکهای گذشتت نگاه کردم دلم نیومد بخصوص وقتی دیدم تو ختم قران تالار قبلا شرکت کردی
فهمیدم نه ریشه ات پاکه این ایه شاید کمکت کنه
قُلْ یا عِبادِی الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیمُ»
ترجمه: بگو: اى بندگان من که بر خود اسراف و ستم کردهاید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را مىآمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.
۱۴سوره علق می فرماید: « اَلَم یَعلَم بِاَن الله یَری» آیا او (انسان) نمی داند که خداوند همه اعمالش را می بیند؟
و قابل توجه خانم mahasty:
77» أَوَلَمْ یَرَ الْإِنْسَانُ أَنَّا خَلَقْنَاهُ مِن نُّطْفَةٍ فَإِذَا هُوَ خَصِیمٌ مُّبِینٌ
آیا انسان ندید (و نیاندیشید) كه ما او را از نطفهاى (بى مقدار) آفریدیم؟ پس اینك ستیزه جویى آشكار شده است.
«78» وَضَرَبَ لَنَا مَثَلًا وَنَسِىَ خَلْقَهُ قَالَ مَن یُحْىِ الْعِظَامَ وَهِىَ رَمِیمٌ
و براى ما مثلى آورد و آفرینش خود را فراموش كرد؛ گفت: چه كسى این استخوانها را در حالى كه پوسیده است زنده خواهد كرد؟
«79» قُلْ یُحْیِیهَا الَّذِى أَنشَأَهَآ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَهُوَ بِكُلِّ خَلْقٍ عَلِیمٍ
(به او) بگو: همان كسى كه بار اول آنها را آفرید، (بار دیگر) آن را زنده خواهد كرد و او بر هر آفرینشى آگاه است.
خانم مهستی چرا فکر میکنی هرچی تو کلمون کردن اشتباهه؟؟؟
مواظب باش چیز غلطجایگزینش نکنی
-
هر کسی که وارد زندگیتون میشه و میره یه تیکه از وجودتون رو میبره و پیشش میمونه.
به قول مدیر آدمهای الان راهی و که بقیه رفتن و میدونن تهش شکسته رو خودشون میخوان برن و تهش حتما همون شکستو میچشن.
متاسفم واقعا
-
سلام خانم pooh
شما خانم خوبی هستید
قبول داری ؟
فقط یه خورده خسته ای !
از چی ناراحتید ؟
..................
زندگی شاید سخت باشه ، ولی مگه مهمه !!
شاید مهم این باشه که خودمون باشیم !
اگر خودمون باشیم ، شاید زندگی آسون باشه !!
حالا ما کی هستیم و یا باید کی باشیم !
باید فلسفه زندگیت را پیدا کنی !
تو زندگی هدف داری ؟
ممنون .:72:
-
با سلام
موضوع مشمول بند 22 است و به انجمن آزاد منتقل می شود
لطفاً در این خصوص اگر مایل به دریافت مشاوره هستید در بخش مشاوره خصوصی و تخصصی تاپیک باز کنید