عزيزم تو بايد بهش ثابت كني و نشون بدي كه عوض شدي شوهر منم هينطوره بعضي وقتا يه چيزايي رو ازم پنهون مي كنه و وقتي من مي فهمم مي گه ترسيدم بهت بگم ولي من مطمئنم ما خودمون باعث مي شيم اونا به ما دروغ بگن
نمایش نسخه قابل چاپ
عزيزم تو بايد بهش ثابت كني و نشون بدي كه عوض شدي شوهر منم هينطوره بعضي وقتا يه چيزايي رو ازم پنهون مي كنه و وقتي من مي فهمم مي گه ترسيدم بهت بگم ولي من مطمئنم ما خودمون باعث مي شيم اونا به ما دروغ بگن
سلام دوستاي گلم واقعا بهم كمك كردين بي وفا هم راست ميگه من خودم باعث شدم كه شوهرم حقيقت و ازم پنهون كنه
حالا نميدونم چه كاركنم كه متوجه بشه من ديگه مثل قبل زودرنج نيستم :203::203::203:
:228:دوستتون دارم
عزیزم وقتی همسرت ببینه از حساسیت ها و چک کردن های قبلی ات خبری نیست خودش متوجه تغییر رفتارت می شه . یکبار باهاش حرف بزن و بهش بگو حتی اگه بدترین اتفاق هم افتاد بیاد بهت بگه و ازت پنهون نکنه. بگو قول می دی تو اون شرایط هیچ عکس العمل منفی نشون نمی دی . حتما اینو ازش بخواه وگرنه دروغ های دیگه ای هم خواهی شنید عزیزم.
سلام شهامت عزيز اين مشكلي كه شما گفتي متاسفانه مشكل خيلي از ماهاست ولي دواش هم دست خودمونه خيلي هم سادست من مطمئنم اگه از اين راه استفاده كنيد حتما" موفق ميشيد اين مشكل رو به خوبي حل كنيد
راهش اينه كه لبخند بزنيد و در مقابل شوهرتون حتي اگه خطاي كوچيكي ازش ديديد كه ميتونيد گذشت كنيد با روي باز جلو بريد و اينو مطمئن باشيد كه با اين كار هم محبت شما در دل اون زياد ميشه هم شما احساس آرامش ميكنيد
در ضمن اين و بهتون بگم كه شوهرتون خيلي دوستون داره چون كمتر آدمي پيدا ميشه كه اينجور رفتارو تحمل كنه پس بهتون تبريك ميگم و اميدوارم كه در كنار هم زندگي خوب و عاشقانه اي داشته باشيد
بخنديد
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
تقديم به همه شما دوستاي خوبم كه صادقانه منوراهنمايي كرديد ازهمتون ممنونم دوستتون دارم
موفق باشي و خوشبخت براي ما هم دعا كن
خوشحالم که زندگی ات بهتر شده
برای همه دعا کن
خدا را شکر که زود متوجه مشکلت شدی
ازلطفتون ممنونم مطمئن باشيد براي همتون دعا ميكنم مشكل من با راهنمايي شما دوستان عزيز حل شد پيروز باشيد
خوشحالم که مشکلت حل شده عزیزم
دوستاي خوبم من يه مشكل جديد پيداكردم كه اونو توي موضوعيبه نام(علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟)
كه مهتاب 78 ايجاد كرده نوشتم ميشه بازم بهم كمك كنيد ممنون ميشم