نوشته اصلی توسط
به دنبال خوشبختی
سلام دوست عزیز
لازم بود یه خورده بیشتر توضیح می دادی، تا بشه متوجه مشکل شما شد.
شما چند سالتونه؟ همسرتون چطور؟ تحصیلاتتون چیه؟ نحوه آشناییتون؟ معیارهاتون برای ازدواج و دلیل اصلی مشکل تون چیه(چرا با امدن به خونه شما مشکل دارن)؟
و قبل از این که شما این سوالات رو جواب بدید می خوام یه مختصر هم بنده حرف بزنم؛
تصور شما از این که در زمان عقد باید همسرتون حتماً چند روز در هفته رو حتماً بیان خونه شما تصور اشتباهی هست، از نظر شرع و عرف تا زمانی که شما خونه در خور ایشون تهیه نکردید نمی تونید ادعا کنید که همسرتون حتماً باید از شما تمکین داشته باشن، (دقت کنید گفتم شرعاً عرفاً و قانوناً). دوستان اشاره کردند، شما الان خونه ندارید که مدعی هستید همسرتون از شما قهر کرده رفته خونه باباش، در صورتی که تا زمانی که خونه مستقل تشکیل ندادید خونه اصلی ایشون همون خونه پدرشون هست.
و در مورد رفتن شما به خونه مادر زن هم خب طرز فکر شما به تفکرات بنده نزدیک تره، یعنی زیاد جلوه خوبی نداره که داماد همیشه (دو سه روز در هفته) خونه پدر زن پلاس باشه (آفرین بر شما) رفتن برای جویا شدن احوالات و یا هفته ای یه وعده ناهار یا شام و ... چیز خوبی هست اما بری چند شب بمونی زیاد مناسب نیست (یه بنده خدایی توی این سایت گفته بود که دامادمون میاد خونمون شب به مادرم میگه صبح فلان چیز رو برای صبحونه من آماده کن، به این افراد خون گرم نمی گن بلکه پرو و یا در اصطلاح امروزی چتر باز میگن)
در مورد بحث ناز کردن و قهر کردن باید بهتون بگم که باید کاملاً محکم باهاشون صحبت کنید و ازشون بخواید که نباید سر هر چیزی قهر کنن و البته همون طور هم که گفتم باید دلیلش رو ریشه یابی کنید.
این که گفتید نمی تونید همیشه ناز بکشید و خب شما هم حقی از زندگی دارید و باید بهتون توجه بشه ؛ باید بگم حق باشماست و باید هر دو طرف در زندگی دیده بشن اما اگه زندگی در کانال درستش قرار بگیره همن ناز کشیدن و ناز کردن میشه شیرینی زندگی.
منتظر شما برای جواب سوالات می مونیم تا بشه بهتر راهنمایی کرد.