نوشته اصلی توسط
نارجیس
سلام مهسا جون... با اطمینان تماااام بهت میگم این اختلافات شما دلیل اولش به خاطر وابسته بودن بیش از اندازه تو به شوهرته.... عزیزم یادته من و تو به خاطر شباهت هایی که به هم داشتیم با هم اشنا شدیم...
منتها حس میکنم من خیلی زودتر از تو تونستم خودم رو پیدا کنم و تو کمی دیرتر ... تفاوت من و تو در حال حاضر اینه..
چیزهایی که به من کمک کرد:
اول از همه سخنرانی کااااامل دکتر حبشی و اجرای تک تک حرفهاش که واقعا زندگیمو زیر و رو کرد
دوم:شناخت خودم.. البته منظورم بیشتر نقاط ضعفمه... مهم تر از همه این بود که فهمیدم واقعااا از زندگی مشترک و اینکه چطور باید با مردها در شرایط مختلف برخورد کرد بسیار اطلاعات کمی دارم برای همین شروع کردم تا میتونستم اطلاعاتم رو بالا بردم.. و تمام اونها رو اجرا کردم...اینکه با مردها چطور باید در شرایط مختلف برخورد کرد
سوم : فهمیدم شخصیت وابسته ای دارم.... اون هم در مورد شوهرم... من تا الان هر کاری میخواستم انجام بدم باید حتما اول به شوهرم اطلاع میدادم... در مورد جزئی ترین مسائلم نظر اون برام مهم بود... یه مقاله تو همین سایت خوندم در مورد فرق بین وابستگی جهنمی و دلبستگی بهشتی .... حتماااااااااااااااااااا بخونش.... خیلی خیلی مفیده..
مهسا جون شوهرت خیللللللللللللللی دوست داره فقط متاسفانه تو بلد نیستی چطوری باید رفتار کنی...
اشکالی نداره... با همین تاپیک بیا جلو... راهنمایی دوستان مثل ستاره جون رو عملی کن... حتما موفق میشیبه
بهت قول میدم