RE: پرسش درباره چگونگی واکنش به رفتاری که برخی خود آن را انجام داده
طاهره عزیز، تغییر زاویه جالبی دادین..
من برادر ندارم، برای همین هم نمی تونم جواب این سوالها رو بدم، ولی فکر کنم منظور شما از مطرح کردن این سوال این بود که « اگه شما دوست ندارید، همسر برادرتون کسی باشه که باهاش رابطه داشته، پس خودتون هم باکسی رابطه برقرار نکنید» نمی دونم درست متوجه شدم یا نه؟؟؟
البته من فكر مي كنم سئوالي كه گردآفريد پرسيد همه گيرتر باشه يعني بيشتر هستند پسرايي كه رو اين موضوع حسايت دارن .
هم سوالات گرد آفرید وهم طاهره جای تامل داره.
من به این موضوع کم فکر کردم و شاید چون خواهر ندارم به نتیجه نرسیدم .یه باردر این رابطه با یکی از دوستان صحبت کردم اون هم خواهر داشت هم دوست دختر نظرش این بود :وقتی من با خواهر یکی رابطه دارم باید انتظار این رو داشته باشم که خواهر خودم هم با یکی رابطه داره .(همون قضیه ی در مردم را نزن با انگشت درت را میزنند بامشت ).چون اون هم مثل من احساس داره و این کشش طبیعیه .اگه برای خواهر من عمل درستی نیست چرا برای من درسته . این کارو بکنم وبعد خواهرم رو نهی کنم هر وقت خودم رو کنار کشیدم اون موقع میتونم غیرتی برخورد کنم .کسی که این طوری برخورد میکنه بدون شک ضعف داره .امیدوارم دوستان بیشتر نظر بدن تا روشنتر بشیم
دوستان گرامی به دو واژه ترس و خشونت و نیز رابطه شان با بحث بیندیشید . . .
من اگه پسر بودم و يه خواهر داشتم سعي مي كردم طوري باهاش برخورد داشته باشه كه بهم اعتماد بكنه و روابطش رو ازم پنهون نكنه . اينجوري حداقل مي تونستم راهنماييش بكنم . روابط خودم با دوست دخترم هم بستگي داشت كه چه جور پسري بودم .
بهتره كه دوستان شعار ندهند و واقعاً حقايق را مطرح كنند
من با اینکه یه خانومم اما بزارید حقیقتو اززبان آقایونی که خواهر دارند و دوست دختر و اگر ببینند خواهرشان هم نمونه ای داره چیکار میکنه
اول خیلی داغ میکنند میرن سراغ پسره تا جون داره پسررو میزنند که تو چرا نظر بد به خواهر ما داشتی بعد که طرفو حسابی حالشوجا آوردن البتع خیلی وقتا کار از کا ر میگذره و داداش بدبخت بدفعه چشم وا میکنه میبینه شده قاتل که دیگه وامصیبتا .
اما بقیش تازه میاد سراغ خواهر اونم به حد کشت میزنه دیگه پدرو مادرم که طرفدار خودش میبینه بدتر میکنه مرحله بعد حبس خواهر تو خونه به خاطر اینکه تو خیابون یه دیو به ظاهر فرشته جلوش سبز نشه و دوباره گولش بزنه مرحله سوم پی هرجه سریعتر شوهر دادن خواهرش و تا آخر عمرش از خواهرش کینه داره که چرا آبرو داداشو به خاطر یه پسر بی سرو پا برده البته برای پسرای خوش غیرت که همه پسرا همینطورند حالا دیگه این داداش متعصب کار نداره خودش دوست دختر داره یا نداره
اما نقاب عزیز داری شعار میدی چون به قول خودت خواهر نداری و تعصب اینجور پسرا هم نداری ولی با پسراهای خواهر دار بپرس ببین چی میگن چون من از پسرهای بی خواهر پرسیدم نظر تو رو داشتند( بچه ها من از زبون داداشم گفتم )
پس چرا خود این غیرتیهای بی مغز دنبل ناموس مردم هستند؟اگر کتک و حتی کشتن لایق دوست پسر خواهرشان است،چرا خودشان این کاره اند؟در ضمن حسابی ندارد،پسره هم می تواند برادر را به قصد کشت بزند و آن وقت می شوند چوب دو سر طلا!
بنده با توجه به قانون جاذبه ایمان دارم که اگر کسی روابط بیرون از ازدواج را بد می داند و د همان حال خودش این کار را می کند،بنا بر همین فانون ثابت کیهانی ناموس خودش هم دچار همین روابط خواهد شد و اگرهم نشود،اوست که حتی در زندگی مشترک نیز تاوانش را خواهد داد.
البته منم با نظر شما کاملا موافقم گرد آفرید عزیز این گونه آدمها حتما گیر همسرانی میافتند که خود آنها هم دور ه مجردی داشته اند
البته ناگفته نماند که این پسرها وقتی در دوره مجردی تمام لذت خود را از دوران مجردی میبرند برای ازدواج دنبال نجیب ترین دختر که آفتابم روشونو ندیده باشند میگردند که خدا هم خوب درو تخته رو به هم جفت میکنه