-
RE: ذره ذره آب ميشم
گاهی انسان اشتباهاتی می کند که باید تاوانش را بدهد. چرا باید یک خانم مهندس زن صیفه ای بشود، آن هم زن صیغه ای یک مرد متاهل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان این خانم صیغه ای جدید شما را آزار می دهد؟ تا چندی پیش خود شما باعث آزار دیگران بودبد. بعلاوه اینکه محبتی که متعلق به همسر آن آقا بود، تصاحب کردید!! شک نکنید که دیر یا زود همسرتان هم زنی صیغه خواهد کرد...
هرچه سریعتر از آن محیط بیرون بیایید، حتی اگر هرگز کار دیگری پیدا نکردید.
با این روحیه شما دیر یا زود، خواهید لغزید.
-
چرا وقتي آقاي مدير زن صيغه اي رو مي بره شما زجر مي كشي ؟ چرا دنبال يه كار ديگه نمي گردي ؟ چرا به شوهرت سربسته در مورد نرمال نبودن محيط كارت صحبت نمي كني ؟ تا كي مي خواي چشم تو چشم اين آقا باشي؟ به نظر من يه كار تو يه محيط امن و حقوق پايين تر خيلي مي ارزه به جايي كه داري زجر مي كشي .
-
كارتون رو ول كنيد.خدا فرصت بهتري براتون فراهم مبكنه
-
سلام
یعنی شما 6 سال همسر صیغه ای مدیرتون بودین و به همسر فعلیتون چیزی نگفتین؟ نمی دونم شایدم برداشت من اینجوری بوده واقعا" تعجب آوره هنوز توی اون محیط دارین کار می کنین اگر این آقای مدیر به شوهرتون بگه بهش چی جواب می دین به نظر من هر چه سریعتر از کارتون استعفا بدید.
-
دوست عزیز اصلا نباید براتون مهم باشه که اون چکار میکنه؟
چرا باید مثلا اذیت بشین از اینکه همش با اون خانم راحتن؟
به شما هیچ مربوط نمیشه که مدیرتون چکار میکنه؟
شما الان زندگی خودتون را باید اداره کنین وکارهای مدیرتون براتون بی اهمیت باشه
اما کارتون در گذشته درست نبوده که زن صیغه ای این آقا شدین
ما خانم ها همیشه خودمون به خودمون خیانت میکنیم
گذشته ها گذشته . نباید براتون مهم باشه
اگر هم که خیلی سخته شما میتونین خیلی راحت از اون جا در بیاین وشوهرتون شما را مجبور به این کار نمیکنه مطمئن باشین
-
به نظر من باید شکر کنید که همسرتون از این رابطه بی خبره و آقای مدیر می تونست شما رو تهدید کنه که به شوهرتون قضیه رو می گه و در هم ریختن زندگیتون
تازه شما که شوهر داری چیکار به کار آقای مدیر داری بذار هر کاری می خواد بکنه به قول دوستان آدم احساس می کنه شما بازهم دوستش دارین این آقا رو
من اگه جای شما بودم عمرا دیگه پامو تو اون کارخونه نمی داشتم چون هر آن ممکنه شما دوتا درگیر بشین و شوهرتون از ماجرا بو ببره
-
سلام دوست گرامي! من هم با دوستان موافقم! شما بايد كارتون رو رها كنيد و سعي كنيد تا ميتونيد از اون آقا فاصله بگيريد! وقتي ازدواج كردين ديگه تعهد دارين و بايد بهش پايبند باشين! منظورم اينه كه اگر در گذشته خطايي كردين، حالا بايد با هر آنچه كه گذشته خداحافظي كنيد و همه ي خاطرات و اتفاقات رو بذارين و بگذرين! سعي كنيد به زندگي كنونيتون فكر كنيد و جاي ديگه شغلي پيدا كنيد، بگردين پيدا ميشه! نيازي هم نيست واسه استعفا همسرتون رو دست به سر كنيد. ميتونيد بگين با كار كردن در اونجا اذيت ميشين چون احساس ميكنيد امنيت نداريد. اينجوري دروغ هم نگفتين. نگفتن بهتر از دروغ گفتنه! به مرور زمان اين مسئله واستون فراموش ميشه و آرامشتون رو به دست ميارين!
به خدا توكل كنيد! پيروز باشين.
-
تاپیک قدیمی است . لطفا به تاریخ پستها توجه کنید .