-
خانم در انتظار عشق
به نظرم حسي كه در شما بوجود آمده اتفاق عجيبي نيست و كاملا طبيعي هست.
من بارها گفتم كه مردهايي با ويژگيهاي همسر شما، شوهرهاي دوست داشتني نيستن.
مردهاي يكنواخت، آرام و هميشه با محبت، بي دردسر كه هرگز دل زن را نميلرزانند مردهاي دوست داشتني نيستن.
مردهايي كه تمام وقت خودشون را وقف خانواده كرده اند و بجاي رفيق بازي و خانم بازي، به آينده همسرشون و خانواده مي انديشند خيلي جذاب نيستن.
همين خانمهايي كه الان به شما ايراد ميگيرن كسايي هستن كه شوهراشون مثل همسر شما نيستن كه اگه بودن همين مشكل شما را داشتن.
همه اينها را گفتم تا بدوني درد كجاست و سپس درمانش كني
يه سوال هم ميپرسم اگر دوست داشتيد جواب بديد. جسارتا كسي توي زندگيتون نيست؟ البته نه بصورت بالفعل، اما بالقوه به يك مرد دلخواه فكر نميكنيد؟! اين مساله خيلي مهمه
-
ای کاش منطق من هم به من همین چیزی رو میگفت که به شما گفته !
هر چند موافق برخی از صحبت های همسرتون نیستم ،اینکه نباید به شما بگه دوستتون نداره ...
فکر کنید همسرتون بهتون گفته دوستتون نداره ،نه یک بار که بارها و در هر بگومگویی اولین چیزی که نشونه میگیره شخصیت شما و مهمترین نقطه عطف ارتباط شما یعنی دوست داشتنتون باشه .چیکار میکنید ؟ مستاصل نمیشید ؟ همه قوای روحی و همه منطقتون رو یکجا جمع میکنید تا فکر و ذهنتون به راهی که نمیخواهید نره ! توجیه های پشت سر هم ،مثلا من که میدونم دوستم داره ،الان عصبانی بود .شما تا میخواهید تکه های شکسته شده رابطتون رو از دور و اطرافتون جمع کنید ،یک ضربه سهمگین تر میخوره و تکه ها ریز تر و ریز تر میشن و این چرخه معیوب همینطور ادامه پیدا میکنه .
این میشه حال من ! که ابدا حال خوشی نیست ....
-
ممنون از راهنمایی همه شما عزیزان،سعی میکنم که سنجیده تر عمل کنم، شما هم برای دوستتون دعا کنید.
-
همه ما وقتی چیزی رو از دست دادیم تازه قدرشو میدونیم افسوس و صد افسوس بر ما ................
-
دوستان عزیز لطفا تایپیک را به انحراف نکشید فردی که تایپیک زده برای اینه تا از راهنمایی های دوستان به بهترین نحو استفاده کنه لطفا تایپیک ایشون را محفلی برای گفتمان خودتان هرچند مفید باشه نکنید چون تایپیک منحرف میشه.:72:
با سپاس از همکاری دوستان
-
با سلام
مراجع گرامی لطفاً تاپیکتان را مدیریت کنید و پستهای حاشیه ساز را برای حذف گزارش کنید تا هم ظرفیت تاپیکتان زود تکمیل نشود هم از انحراف آن جلوگیری شود .... در غیر اینصورت مجبوریم تاپیک را قفل کنیم
با تشکر