اینقدر اتشین نباش من نمیتونم این ماجرا رو باور کنم راستش رو بگو واقعیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر اتشین نباش من نمیتونم این ماجرا رو باور کنم راستش رو بگو واقعیه؟
عزیزم با کمال تاسف و معذرت باید بگم شما یه طوریت می شه!!!!
مگه ازدواج فقط همین چیز هایی که تو تصورش رو کردیه؟
نمی خواید برید توی اجتماع ؟ نظر دیگرون برات مهم نیست؟ مطمئنم در آینده توذوقت می زنه.
نمی گم خدایی نکرده آدم بدیه ! ولی به شرایط تو نمی خوره . توباید بایکی که تقریبا عین خودت باشه ازدواج کنی .اونم همین طور.
دوروز دیگه که عشق و عاشقی از سرت پرید اون موقع می فهمی که با خودتون چی کار کردید.
از من گفتن بود فقط
من خودم چند وقت پیش ها همچین موردی برام پیش اومد تازه نه مثل مورد تو، اختلاف قدمون در حد 5 سانتی متری یا شاید کمتر بود یه حس خیلی بدی بهم دست می داد وقتی کنارش می ایستادم همش مجبور می شدم خودم رو خم کنم تا حداقل اندازه هم بشیم . بعد طاقت نیاوردم و بی خیالش شدم چون داشتم به خودم صدمه می زدم...
به نظر من مرد باید مقداری از زن بلند تر باشه یه جورایی پشتیبان قویی برای زن باشه
ببخش اگه ناراحتت کردم
خانم شیلا و بقیه ی دوستان ، من خوب خوب به این قضیه فکر کردم . شرایط خودم و شرایط او رو به خوبی سنجیدم . اون چیزی که وجود آدما رو تشکیل میده روح اونهاست نه جسم اونها . من هم از روحم خواستم جواب خودش رو بده و اون ازدواج با سروش بود .
سوسن عزیز برات آرزوی خوشبختی میکنم، به شما تبریک میگم، من اگه جای شما بودم شهامت این انتخاب رو نداشتم، واقعا از تصمیمی که گرفتی متعجب شده بودم، برخوردی که داشتی با این قضیه برام جالب بود، امیدوارم که زندگی خوبی با هم داشته باشین، به هر حال قرار نیست همه مثل هم باشیم و مثل هم تصمیم بگیریم. من ناخودآگاه شما رو تحسین کردم، شاید من هیچوقت انقدر به کسی علاقمند نشدم اما شما ...
:72:
سوسن گرامي از برخورد شما بسيار درسها بايد گرفت. بانو فقط اميدوارم تمام مطالب رو اگر هست قبل از زندگي بگيد و لحظه اي در زندگي مشترك حسي به اسم ترحم نه در دلتون و نه بر زبانتون در بدترين شرايط نياد.
براي روح پاك شما آرزوي بهترينها رو دارم.
من شوكه شدم.اگه طاقت متلكها و تيكه هاي دوستان و مردم رو داري بهت تبريك ميگم و آرزوي خوشبختي برات دارم.من 2 متر و 5 سانت قدمه،همسرم 175 سانت قدشه.من تحمل كذدم متلاكو، ولي همسرم ناراحت ميشه.ولي من بهش ميگن هر مدل كه باشي مردم روت ايراد ميذارن،در حالي كه شايد ايراد خودشون بيشتره.عاشق هم باشين و پشت همو خالي نكنين،همه چيز حله.ما رو هم عروسيت دعوت كن.
akhey
be nazare man eshgh har chizi ro hal mikone
in masael tu irane ke inghdr mohemme
سلام شیلا خانم ، از حرفات اینجوری بر میاد که خیال می کنی من ازدواج رو با رابطه ی جنسی اشتباه گرفتم ولی نه اینگونه نیست . من دوست دارم راحت و خوب زندگی کنم به خاطر همین هر وقت تقدیر چیزی رو در مقابلم میزاره سعی می کنم درک کنم چرا این اتفاق باید بیافته . در مرد مثالی که زدی هم باید بگم : گفته بودی خودت رو کوتاه تر نشون می دادی تا هم قد اون پسر بشی یعنی تو از ابتدا با اون پسر مشکل داشتی چون بیشتر از اینکه به خودش فکر کنی به قدش فکر می کردی . ولی من اینطور نیستم من کنار سروش راست می ایستم و حتی اگه دوست داشتم کفش پاشنه بلند می پوشم . هر وقت هم خواستم ببوسمش یا اونقدر پایین میرم تا به صورتش برسم یا از زمین بلندش می کنم تا صورتش به صورتم برسه و از این کار هیچ احساس خاصی ندارم جز احساس زنی که میخواد معشوق خود رو ببوسه .بدون هیچ خجالتی (احساسی که فکر می کنم تو داشتی)
[/size]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من كه از اين ماجرا تعجب كردم
فقط ميتونم بهت بگم
بابا تو ديگه كي هستي؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر تو ديگه كي هستي؟؟؟؟؟
خانم تو ديگه كي هستي؟؟؟؟
.
.
.
هنوزم نفهميدم تو ديگه كي هستي؟؟؟؟؟ :D