سلام
شما فرمودید که افسردگی اصلا خوب نیست !
به نظرت می تونی خودت را از امواج منفی که خودت برای خودت درست کردی رها کنی ؟
به نظرت چطوری از این حس باید بیای بیرون ؟
یکی از دلایلی که سئوال زیاد می پرسم اینکه دوست دارم خودت بیشتر تفکر کنی – چون هیچ کس مثل خودمان نمی تونه به خودمان کمک کنه .:72:
...........
درسته که خانواده ها تاثیر دارنند روی تربیت فرزندان – ولی تا کی؟
یه روزی اون بچه به سنی می رسه که میتونه راه درست و غلط را پیدا کنه و اون روز باید از خودش سئوال کند : باید چی کار کنم ؟
این میتونه اولین سئوال یه جنگجو باشه – جنگجویی که قراره قله های زیادی را فتح کنه
فرق انسانها با این سئوال مشخص میشه - بعضی ها میگویند ما که از اول اینجوری بودیم با این خانواده .
انسانهای دیگری می گویند: پدر و مادر من در حد خودشان و سوادشان به من کمک کردند - دستشون درد نکنه – از این به بعد باید جور دیگری برنامه ریزی و تلاش کنم
وقتی این جوری حرف بزنیم خداوند جور دیگری به ما کمک میکنه !
و خداوند هم عادل هست و شرایط را در نظر میگیره – کسی که تو خانواده ای بوده که نازنازی تربیت شده و هر چی خواسته داشته
با کسی که مثلا این چنین موقعیتی نداشته و سختی های زیادی کشیدی – آیا یکسان هستند !
بیشتر بزرگان – کارآفرینان - دانشمندان از این طیف هستند ! چون سختی کشیدن و این سختی برای اونها پلی بوده برای عبور از گذشته خودشان . و شاید این یه نعمت بزرگ باشه !!!!!!
.................
برا اینکه در کنار جامعه و دیگران باشی – اول از همه باید در کنار خودت باشی!
برو جلوی آینه به خودت سلام بده و بخند و بگو من انسان دیگری خواهم شد !
به نظرم به عنوان تمرین : صبح ها برو پارک ورزش – در هنگام دویدن یا قدم زدن به دیگران سلام بده
و لبخند بزن و ببین که دیگران چی کار می کنند – مطمئن باش مثلا شما به یه ورزشکاری سلام بدی و بگی خدا قوت
اون از جیبش یوزی در نمی یاره و شما را به رگبار ببنده – اون هم احتمالا میگه سلام - ممنون – شما هم خسته نباشید !:18:
کارهایی که می خوای انجام بدی اول در ذهنت مرور کن - مثلا دانشگاه می خوای بری کنفرانس بدی اول در خانه مرور کن
چی باید بگی و چگونه باید حرف بزنی . سپس تمرین کن و خواهی دید که آسان است.
روی تخت دراز بکش و چشمانت را ببند و در ذهنت در جامعه و در شهر قدم بزن – با دیگران حرف بزن و ببین می توانی در عالم معنوی به این کار بپردازی . ( چیزی که در ذهن بتونه در واقعیت هم می تونی )
سحر خیزی در صبح – عبادت – ورزش – غذای کم –– کمک به دیگران - موسیقی شاد و مناسب و .... به این روند کمک میکنه
برنامه ریزی کن ماهی دوبار برو کوه – هر از گاهی برو مکان های زیارتی
کتاب هایی در مورد خودشناسی و روانشناسی و .... مطالعه کن .
من به شما کتاب آیین دوست یابی را پیشنهاد می کنم – حتما حتما حتما بخون !
نویسنده : دیل کارنگی
................
حضرت سعدی می فرماید :
به جهان خرم از آنم ، که جهان خرم از اوست
عاشقم بر همه عالم ، که همه عالم از اوست
به غنیمت شمر ای دوست دَم عیسی صبح
تا دل مرده مگر زنده کنی کاین دم ازوستغم و شادی بر عارف چه تفاوت دار
ساقیا باده بده شادی آن کاین غم ازوست