:72:
امیدوارم همه مادران، اینگونه تصمیم بگیرند..
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم همه مادران، اینگونه تصمیم بگیرند..
سلام .با اجازه از خانمهای محترم...
هر گلی یه خاری داره و یه بوئی*** واین جور موارد تنها در مورد خانومها صدق نمیکنه .هیچکس نامحترم نیست آدمهای که دیگران رو بد خطاب میکنند ایراد از خودشونه .بعضی از آقایون نمیدونم رو چه حسابی اینطوری برخورد میکنند خودشون رو بالاتر از خانمها میدونن .اون آقای که به خودش می نازه تو شکم کی 9 ماه رو سر کرده شیر کی رو خورده .مادر این آقا هم یه زن بوده .البته منکر این نیستم که در اکثر موارد آقایون باید یه قدم از خانومها جلوتر باشن همون طور که خانمها همیشه پیش قدمند..شخصیت وماهیت هر آدمی در طرز برخورد وروابطش مشخص میشه .****اگه من به عنوان یه مرد انگشت اشاره ام رو به طرف یه خانوم دراز میکنم 3تا از انگشتهای دیگم رو به خودمه.***واین در هر موردی صدق میکنه چه خانوم وچه آقا *چه بد وچه خوب.****** این دیگه واقعا"جای تعجب داره ... shad این حرف رو از زبون یه خانوم شنیده« بعضی از این آقایون، از خانم ها هم پست تر!!!!! هستن» ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیلا خانم موضوع عالی مفید با محتوا بود
می شه مزخرفاتتون رو واسه خودتون نگه دارید یا یک سری مرد زن ذلیل که دیگه دارن وول می خورن! از چه نظر سرید؟ چشم و هم چشمی؟ احساساتی که حتی خودتون هم روش کنترل ندارید؟ غیبت ؟ توقعات پایان ناپذیر؟ عشقی که در کسری از ثانیه می تونه به نفرت تبدیل شه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
این مزخرفات که می گن مرده آروغ می زد و... مال 40-50سال قبله. الان با مرد برخوردی می شه که با حیوون نمی شه.
نیازهای اونو هیچ کس حساب نمی یاره. چون احتمالی نیازی براش متصور نیستند. بعد ازدواجش یک مرد از همه چیز و همه کسش باید ببره. یک زن تازه مهمونی هاش و نیازش به آزادی شروع می شه!
واقعا صد شرف به زن غیر ایرانی در برابر بسیاری از زنان ایرانی که هر چی هستند رو هستند. عشقش عشقه نه طمع ثروت یک مرد!نه نقشه کشیدن برای پول مهریه .حتی اگر یک هفته باشه. نه نیاز مرتب به خرد و خمیر کردن غرور مردونه یک نفر. نه تحقیر مرتب مرد به خاطر نداشته هاش.
موافقم.اما اون پسر جوونی که باید خرج شما رو بده خرج عروسیتون رو خرج زندگیتون رو خرچ همه چیز روتا بیاد خانوم خانوما روکه در منزل راحت خودشون بدون دغدغه مالی نشسته خواستگاری کنه و پدر خانوم اون رو به غلامیش قبول کنه قبلش یه 2 سالی مثل یک سگ گله باید تو بیابون به عنوان خدمت مقدس سربازی!!! زوزه بزنه که شاید مقبول درگاه حق واقع بشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط parmis08
چرا که جهاد مال مردان است!!450هزار نفر از اینا تو جنگ کشته شدند که مبادا یک قطره خون از دماغ خانومها بریزه پایین.بی انصافتر از شما رو فقط باید گشت تا پیدا شه.
خانوم چرخ ماشینش پنچر می شه احتمالا دنبال 3-4 تا غلام می گرده که تایر رو عوض کنند که مبادا دستای حساسشون خدشه ای وارد شه! بالاخره اینجا ما مردیم دیگه! وقتی مثل الاغ تو کارخونه ازمون کار می کشن که بیایم خرج خونه رو تامین کنیم این وظیفمونه! ما مرد!! خونه ایم. تازه ببین خونه همسایه رو!
وقتی از درد مشکلات روزگار به خودت می پیچی هیچکس کنارت نیست که بگه لعنتی تو هم یخورده حق داری باید بشینی ور دل خانوم اشکاشوپاک کنی ! که تو مرد حیوون مگه احساسم داری! اصلا غلط کردی احساس داشته باشی. مگر احساسات عشقولانه به همسر مبارک!
روز زنه؟ تو احمق نباید می دونستی که خانومت این سرویس جواهرو دوست نداره چون که دمده شده!؟
موقع تولدته وروز مرد! واست شرت و زیرپوش خریدن. پولشو ازت می خوان! مشخصه گلم. تو مرد! خونه ای!
...
دختره رو تنها می بینی تو خیابون! مزاحمش شدن!؟ چرا باهاشون درگیر نمی شی؟ غیرتت کو! ناسلامتی مردی توها!
دختره مثل سگ تو رو ول کرد رفت. عزیز دل من خوب شرایط ازدواج رو نداری! می خواستی باهات بمونه؟
تو بی احساس چطور تونستی اون دختر رو ول کنی! ؟اون تموم احساسش پیش تو بود! به تو هم می شه گفت مرد؟!
...
بانو یک مرد این حرفها رو زد . البته... خورد که این حرفا رو زد . چون به مزاق خیلی از خانومها و حتی آقایون هم خوش نخواهد اومد! تفسیر غلط از اون چیزی که هست مردم یهود رو مظلومترین قوم تاریخ جلوه داده!!! نگران نباشید . امثال من خیلی کمن. به خصوص تو این تالار.مقتدارنه تر نظر بدهید بانو!
سلام stantain
تو رو خدا یه كمی آروم تر...
متاسفانه چند پست اخیر شما به خاطر احساسات منفی و انفجاری شما حاوی اهانت آشكار به سایر كاربران بود كه من با عذرخواهی از آنها ، پست شما را ویرایش نمی كنم. چون می خواهم مطلبی بگویم.
همیشه افراط و تفریط با هم هستند.
این موضوع با خط كشی كردن و جبهه درست كردن سعی در قضاوت و حكم دادن كرد.
معمولا هر وقت هم جبهه و قضاوتی باشه، آنجا نقل خیر نمی كنند. در جبهه افراد در دو طرف می ایستند و می جنگند. اگر های كلاس باشند با كلمات قشنگ و استدلالی یا احساسی و اگر تحت فشار باشند ممكن است عنان از دست بدهند و ناسزا گویند.
اصلا موضوع با این عنوان قشنگی می توانست خیلی نتایج بهتری داشته باشد.
بحث حق و حقوق و ... جداگانه...
اما وقتی مستقیما دست به مقایسه می زنیم همه آدمها افراط كار و تفریط كار را جذب می كنیم. و اگر ادامه پیدا كند به جای افزودن آگاهی منجر به خرد شدن اعصاب و درگیری می شود.
پس لطفا سعی كنید پست های قبلی خود را تعدیل كنید. تا مورد بهره برداری قرار گیرد. نه نزاعی جهت جمع كردن مشتری
مدیر گرامی
درود
این تالار به شکل عجیبی یک طرفه است. شما می تونید اسمش رو عوض کنی. چرا در جواب پست اول این تاپیک که بسیار تندتر صحبت کرده بود همچین بیاناتی رو نیاوردید که اسمش رو جلب مشتری می ذارید. مطمئن بشید اگر من پست بذارم که من هم قبول دارم که مردها ظلم بسیار کردند و..بسیار موفق تر خواهم بود در جلب مشتری. در هر حال شما در ویرایش سخنان بنده کاملا آزاد هستید.
مشکل من اینه که یک نفر هستم. یک نفر هستم که گوشه ای از اجحافی که بر حقوق مردانه شده است رو میارم. مسلما اگر سخنان بنده در راستای اهداف! تالار بود با این شیوه مورد انتقاد قرار نمی گرفت.
در پناه ایزد متعال.
پیاده شید ما هم سوار شیم
شما از کدوم مردها حرف می زنید . از اون مردهایی که توی جبهه ها بودند و برای حفظ ناموسشون و خاکشون جنگیدند ؟ یا آدم هایی مثل باباهامون که در هر شرایطی پشت خونوادهشون بودند از جونشون برای خونوادشون می گذاشتند.اون ها رو قبول دارم که واقعا مرد بودند.
یا این پسرهای ژیگولی که می گید زن زلیلند ؟ زن زلیلی که آه در بساط نداره و تنها داراییش موهای ژل زدشه به درد مامان جونش می خوره نه زندگی.
در ضمن من نگفتم صد در صد! اکثریت