RE: داستان نچندان جذاب امروز من برای آقایان
عزیزم از من میشنوی یه سوزن همیشه باهات باشه همچین میزدی توی پاش که تاکسی رو رو سرش بزاره البته یواشکی کسی نباید بفهمه چون اون موقع معلوم نیست چه بلایی سرت بیاد.
یه معلمی داشتیم همیشه می گفت پیچ گوشتی باهاتون باشه بهتر از چاقوهه چون چاقو عوارض قضایی داره ولی پیچ گوشتی این طوری نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
عزیزم از من میشنوی یه سوزن همیشه باهات باشه همچین میزدی توی پاش که تاکسی رو رو سرش بزاره البته یواشکی کسی نباید بفهمه چون اون موقع معلوم نیست چه بلایی سرت بیاد.
یه معلمی داشتیم همیشه می گفت پیچ گوشتی باهاتون باشه بهتر از چاقوهه چون چاقو عوارض قضایی داره ولی پیچ گوشتی این طوری نیست
فکر خوبیه...
راستی پیچ گوشتی چند سو باشه؟؟ فکر کنم فازمتر ببریم بهتره، فاز و نول بودن طرف هم مشخص میشه :D
اما برای مواقعی که با راننده محترم طرفیم:
یکی از دوستای من همیشه همراهش اسپری حشره کش بود، چند بار هم ازش استفاده کرده بود و موفق شده بود!
من خودم همیشه کاتر همرامه، چون مربوط به کار و درسم هم میشه، البته نمی دونم جرم داره یا نه؟؟؟
اين موضوع كم كم داره پليسي جنايي ميشه ها !!! http://qsmile.com/qsimages/242.gif
خانم شاد عزيز ..... واقعا اين دوست شما چندين بار مجبور شده از اون حشره كش استفاده كنه ؟ نميدونستم كه اينقدر آمار اين جرايم زياده !!!!!!
خدارو شكر من كه كارم به اينجور جاها نكشيده ..... خدايا شكرت......
موفق باشين دوستان عزيز
اون دوست من پزشک بود برای همین شبها معمولا دیروقت در حال رفت و آمد بود، البته الان ماشین خریده، اما تا اونجایی که من یادمه زیاد به پست آدمهای ناجور می خورد، جالب اینجاست که این دوست من چادری بود. تازه این جور آدمها فکر می کنن خانمهایی که چادری هستن کمتر می تونن از خودشون دفاع کنن ولی خوب حسابی غافل گیر می شدن...
نمیشه گفت آمار این جرایم زیاده اما متاسفانه کم هم نیست.
به هر حال شما هم برای امنیت بیشتر یکی از صلاح های ذکر شده رو همراهتون بردارین:D
به موضوع خوبی اشاره کردی. اصلا هم پیش پا افتاده نبود . اتفاقا همین مسایل بنظر کوچک هستند که فرق بین آدم ها رو مشخص می کنن. و آفرین به شما که برخوردی تندی داشتید. متاسفانه بعضی از انسانها هنوز معنی و مفهوم این جور چیزا رو نمی فهمن. من که پسرم وای به حال شما دخترا که از دست این مردها چی می کشید البته بعضی از مردها.
بنده هم بر بی ادبی و وحشی بودن این مردها صحه می گذارم و اینکه آنها متجاوزند،اما تجاوز آنها در محدوده ماشین و و از انواعی است که خواهران گرامی ما بیان کردند و باید با لحنی جدی و محترمانه به آنها و نیز راننده این ناهنجاری را گوشزد کرد.
مرسی از همه دوستای گلم :72:که توجه کردید. واقعا از راهنماییهاتون ممنونم :73::43: فکر کنم باید به فکر سوزن و حشره کش بیفتم:P:D
ممنون دوستان منم یاد گرفتم که از این به بعد کیفم خالی از سوزن و حشره کش نباشه
الهی mine عزیز میدونم چی میگی برای منم اتفاق افتاده. کار خوبی کردی. بیشتر مواظب خودت باش حواستو جمع کن.گفتگوی خوبی بود. منم فکر کنم باید از سوزن و حشره کش استفاده کنم!!!! البته بعضی ها از این بدتر لیاقتشونه!!!!
دوستان خيلي جالب بود . منم ديگه حتما يك سوزن و حشره كش با خودم همراه ميكنم .
خيلي باهال بود