سلام پریا جان... متاسفانه تا حدی میتونم درکت کنم... چون شوهر من هم یه بار فهمیدم با یه خانم چت کرده بود.. هر چند فقط در حد آشنایی و احوالپرسی بود ولی برای من خیلی گرون تموم شد... وقتی فهمیدم شوهرم گفت فقط به خاطر این بوده که بیکار بوده و میخواسته یه جوری وقتش پر بشه...
من سال قبل محبور بودم به خاطر درسم تو شهر دیگه ای خوابگاه بگیرم و این باعث شد من و شوهرم که عاشقانه همدیگرو دوست داشتیم از هم حدا باشیم... یادم میاد روزی که نتایج قبولی اومد و قهمید که باید برم شهر دیگه کلی گریه کرد..
بعد از این ماجرا هر چند اولش خیلی ازش ناراحت بودم ولی بعد از مدتی خیلی راحت با این قضیه کنار اومدم...( اخه بین خودمون باشه خود من هم با دوستام گاهی وقتا میشد تو خوابگاه دلمون میخواست شیطنت هایی بکنیم بدون اینکه هدفی داشته باشیم..)
این رفتارها اصلا خوب نیست و نمیخوام بگم هیچ مشکلی نداره.. ولی عزیزم اینو بدونیم که هر چیزی که سرمون میاد تا دح زیادی نتیجه رفتارهای خود ما هست (چه خوب و چه بد)
خود من یادمه قبلاها خیلی زیاد به رفتارهای شوهرم گیر میدادم ...چرا مامانت اون جرفو رد.. چرا این کارو کردی و از این جرفها... همیشه هر بحثی بینمون بود من شروع کننده اش بودم...
باید بهت بگم گاهی وقتا خدا میخواد ما رو نسبت به اشتباهاتمون آگاهمون کنه.. من داشتم راه رو اشتباه میرفتم ولی باور کن بعد از اون قضیه دارم رو خودم و اشتباهاتم تمرکز میکنم و خدا رو شکر از اون موقع زندگی بهتری داشتیم و تصمیم دارم دیگه برای مدت طولانی شوهرمو تنها نذارم طبق خواسته هاش عمل کنم..
تو هم اینقدر ذهنتو درگیر این مساله نکن... دنیای مجازیه دیگه... ادما هم کلا کنجکاوند .. این کار شوهرتو بذار پای شیطنتش.. هر کسی ممکنه تو زندگیش اشتباهات و شیطنت هایی بکنه دیگه... پس بیخیال باش و دیگه اصلاااااااا به این موضوع حتی فکر هم نکن.... به شوهرت هم چیزی نگو... (ادمیراده دیگه ..)
من خودم به یه چیزی اعتقاد کاااامل دارم.. اونم اینه که تا وقتی خود من با شوهرم صادق و یکرنگ نباشم نباید از شوهرم توقع داشته باشم همیشه باهام صادق باشه...
پس وقتی میخوایم به فکر اصلاح طرفمون باشیم اول از هر چیر باید خودمون رو کامل کنیم بعد دنبال اصلاح دیگری باشیم...
توصیه من به شما دوست خوبم هم همینه که تو خوب باش و به شوهرت محبت کن و سر هر چیز بیخودی بجث و دعوا نکن اونوقت نتیجشو خواهی دید...
مسافرت خوش بگذره عزیزززززم...
راستی بهت تبریک میگم که شوهرت اینقدرررررر دوست داره...
:43::72: