سلام بهاره جان
خيلي ممنون از راهنماييت
به نظرتون اگه بره پيش يه مشاوره باليني حل ميشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بهاره جان
خيلي ممنون از راهنماييت
به نظرتون اگه بره پيش يه مشاوره باليني حل ميشه ؟
عزیز من درکت می کنم
اما باز هم میگم اگه بره پیش روانکاو (مشاوره حضوری) مشکلش رو راحت تر می تونه حل کنه چون اون بهش تمریناتی میده و اون کارشو بلده فدات شم
پس تا دیر نشده بهش انگیزه بده تا زودتر بره حل مشکلش اقدام کنه
انشا الله حل میشه
البته اگه خودش هم بخواد و با مشاور همکاری کنه 100% حل میشه
سلام چون صفحه عوض شد و شد 2 صفحه گفتم دوباره پستم رو بگذارم شايد بعضي ها نرن سراغ صفحه ي اول واسه اين دوباره پستم رو ميگذارم :
سلام دوستان عزيز
ممنون از راهنمايي هاتون
ولي من دخترم . اين مسئله اي هم كه بيان كردم مربوط به دوست پسرم ميشه كه يه زماني همديگه رو عاشقانه دوست داشتيم ولي الان.....
ببينين اون نشست و با من درد و دل كرد و بهم گفت كه مشكلش اينه . ميگفت من تورو دوست دارم ولي نميدونم چرا هر دختري رو كه ميبينم و تو دلم ميشينه سريع عاشقش ميشم . ميگفت مرد عشق نيستم . نميتونم از كنار يه گروه دختر رد بشم و سرم رو بندازم پايين و نگاه نكنم . گفت خيلي سستم و از اين بابت هم عذاب وجدان داشت و هم خيلي ناراحت بود و من صد البته خيلي خيلي بيشتر از اون ناراحت شدم هم واسه خودم و هم واسه اون .
بهش گفتم پيش روانپزشك برو شايد بتونه كمكت كنه . گفت ميرم ولي فكر نميكنم بتونه اخلاقم رو عوض كنه و فقط ميتونه بگه كه واسه چي من اين احساس ها رو دارم .
مسئله اين بود . من هم خيلي بهش علاقه داشتم كه رهاش نكردم و باهاش موندم تا خودش رو درست كنه . ميخواستم بپرسم كه آيا اگه بره پيش يه روانپزشك ميتونه درمانش كنه ؟
يعني ميشه كاري كرد كه اصلا اين حس توش بوجود نياد ؟ ببينين ميدونم كه ميشه اين حس بوجود بياد ولي بهش اهميت نده و مقاومت كنه . ولي آيا ميشه كه اين حس درونش بوجود نياد ؟
ديگه كلافه شدم و همه زندگيم به هم ريخته
اميدوارم كه شما بتونين منو درك كنين و راه حل اراده بدين
خيلي خيلي ممنون از راهنمايي هاتون
بازهم نيازمند كمكتون هستم
ممنون بهاره جون
ان شا الله هر مشكلي كه داري حل بشه عزيزم
ممنون كه كمكم كردي
انشاالله مشکلات شما و دوستتون هم حل بشه
من که کاری نکردم نقش اصلی رو باید شما اجرا کنید و بهش انگیزه بدید تا پیش یه مشاور خوب بره
سلام خانمي!
من يه فكري به ذهنم رسيد كه ميتونه هم قبل هم در زماني كه با مشاور مي خواين در ار طباط باشين راهگشاست اونم اينه كه:
احتمالا دوست شما از مشكلي به اسم ضعف ايمان و اراده اي كه داره رنج ميبره.اينجور آدمي كه ملاكهاش با ملاهاي واقعي براي دوست داشتن هماهنگ نيست نمي تونه مدعي باشه كه عشقي تو دلش بوجود مياد .اين به نوعي هوس آني كه اونو به سمت اين و اون ميكشانه.(ببخشيد رك ميگم)بهتره كه بهاش صحبت كني و ملاكهاي ايماني رو تو قلبش تقويت كني تا به معجزه درماني ايمان براي بهبود انسانها پي ببريد!
موفق باشيد!
سلام دوست عزيز .آره اون هم بهم گفت كه مرد عشق نيست و ادعايي راجع به عشق نداره
بهم گفته كه واقعي واقعي عاشفم نيست
عزيزم چه جوري ملاكهاي ايماني رو توش تقويت كنم ؟ بهش چي بگم
سلام اول از همه باید خودش بخواد تا خودش نخواد تو هر چه از خدا و اعتقاد و ایمان صحبت کنی فایده ایی نداره باز هم کار می بره به نظرم شما خودتون روزانه بهش برنامه هایی بدید مثلا بهش بگو اینقد صفحه قرآن بخون و رو معانیش تمرکز کن یا با هم دیگه وعده هایی رو که می تونید برید مسجد امامزاده ایی جایی اگر اهل کتاب باشه بهش کتاب در این زمینه معرفی کن
امیدوارم که جواب بده
سلام دوستان .
گله دارم . اول از خانم ها که این دوستمون رو سریع پاس دادن به روان پزشک .
دوم از آقایون که چرا نمیان این آقا رو ساپورت کنن ؟
سوم از شما خانم بهاره چون از نظر من راه کارهایی که گفتین علمی نیست ! ( تو رو خدا از من ناراحت نشید :72: )
راستش من دیر رسیدم به این بحث وگرنه زودتر میومدم و نظر میدادم .
خانم maji من نمی دونم آیا شما با ایشون ارتباط دارین یا رابطتون تموم شده ؟
اگر هنوز با هم هستید بهتون تبریک می گم چون با یکی از صادق ترین مردان همراه هستید .
خانم maji نمی دونم آیا شما تا به حال در مورد آناتومی و خصوصیات بدن آقایان رفتارها و خلق و خوی مردان و احساسات آن ها مطالعه داشتین یا نه ؟
احتمال میدم که نداشته باشین چون اگر اطلاع داشتین به حرف من می رسیدین .
فقط می خوام گوشه ای از این احساسات رو بگم تا به اصل مطلب برسم . ( مردان به علت تولید هورمون های خاصی که در بدنشان وجود دارد میل جنسی در آن ها تا سنین بسیار بالا وجود دارد و این یکی از احساساتی است که خداوند در انسان قرار داده . قابل توجه خانم بهاره که ایشون رو دعوت کردن به خواندن قرآن در حالی که این موضوع در قرآن و احادیث هم آمده است ! )
خانم maji میل زیبا طلبی و تنوع طلبی در همه آقایان هست . حتی مردانی که ازدواج کرده اند هم تمایل به زنان زیبا دارند و این به هیچ وجه مربوط به روان اون ها نمیشه بلکه خصلت اون هاست که خداوند در اونها قرار داده . در این میان مردانی هستن که متاسفانه نمی تونن خودشون رو کنترل کنن و فجایعی پیش میاد که همتون زیاد شنیدین .
راستش دوست شما فقط احساسش رو به زبون آورده کاری که خیلی ها نمی کنن و این عزیزمون صادقانه گفته .
حالا دوست دارم نظرات دوستان رو بشنوم و استفاده کنم ( فقط از دوستان خواهش میکنم که نظراتی که میدن یه دلیلی هم براش بیارن و لطفا مسائل اعتقادی رو با مسائل علمی قاطی نکنید . :72: )