-
راستی یادم رفت ، در مورد بخش اول حرفام : تا حد امکان اخبار حوادث و مطالب منفی از این دست،ترانه هاو آهنگ های با مفهوم های نامطلوب گوش ندهید و دنبالشو نگیرید ...این یک سال رو بذارید از ذهنتون پاک بشه تا سراغتون نیاد در واقعیت...
دکتر غدد بجای خودکه بهش مراجعه میکنین.....اینام هست و مهم تره ...
-
سلام
راهنمایی های لازم رو دوستان کردند فقط خواستم بگم ک
شما میگین شرایط اقتصادی و اخلاقی و عقیدتی و... در سطح خوبی دارین من فکر نمیکنم دخترا با دونستن موقعیت خوب شما صرفا ب خاطر لاغر بودنتون جواب رد بدن.. به نظرم چون شما روی لاغریتون حساسین فکر میکنین دیگرون شما رو به خاطر لاغر بودنتون پس میزنن در صورتی اینطور نیس .. ی دختر عاقل و باهوش میدونه ک لاغر بودن ی چیز تغیر ناپذیر و خیلی مهم نیست ک بخواد ب خاطرش ی موقعیت خوب رو رد کنه... اونیم ک واس لاغری جواب رد بت داد همون بهتر ک نباشه ...من نمیدونم ولی به نظرم مشکل از ی جای دیگس کجاشو نمیدونم ...
اما در مورد لاغریتون نمیگم میتونین خیلی چاق و توپر شین اما دیدم کسایی رو ک شرایط شما رو داشتن و با ورزش بدنسازی و تغذیه رو فرم اومدن شما دنبالش رفتی ک میگی فایده نداره و نمیشه؟سعی خودتو کردی؟
بهتره ب قول دوستمون ب ی متخصص غددم مراجعه کنی
به جای اینکه به تاریکی لعنت بفرستی یه شمع روشن کن
-
سلام،ممنون.ازمایش دادم مشکلی ندارم و سیستم بدنم اینطوره، دوست عزیز SERENA این مورد اخر چیزهای اصلیمون بهم میخورد،مثلا اینکه گفت نماز میخونی؟تحصیلاتمون هم اندازه بود،از شرایط شغلی هم مشکلی نبود،خیلی تاکید داشت اهل دود دم نباشه طرفش که منم شکر خدا نیستم،خب شما بگید چی میشه طرف 24 ساعت نشده میگه ما مناسب هم نیستیم خب معلومه خوشش نیومده!!!من بحثم این خانم نیست قبلیا چی پس!!! منتظرم حالم یکم خوب شه کلا فازم رو میخام عوض کنم.به نیاز عاطفی احتیاجی ندارم نیاز جسمانی هم راه براش هستش،راه مجازم داره و اسلام هم قدغن نکردش که اگر انجامش بدی ترس از گناه داشته باشی.میخاستم نگه دارم برا همسر اینده که الان نیازی به همسر ندارم دیگه !!!الان اگر هیکل داشتی،اگر موهات قشنگ بود،اگر بازوهات ورزشکاری بود .اگر زبون باز ودختر باز بودی اینا همه ارزشه،کی گفته سالم باشی بقیه ازت خوششون میاد!!!تو پیامبر هم باشی اینکاره نباشی ،خوشگل نباشی اصلا کسی حسابت نمیکنه،بقیش همش شعاره،فقط شعار،شما فکر کن دختری که خودش مشخصات داده من همچین ادمی میخام بازم قبولت نمیکنه حالا فکر کن دختری که طرز تفکرش جور دیگه هست تو چه جور میخای بهش پیشنهاد ازدواج بدی!!حالم از هز چی ازدواج و پیشنهاده بهم میخوره دیگه
-
دوستان تصمیم به ازدواج موقت گرفته بودم یک فال حافظ گرفتم این اومد و باز هم سردر گمم کرد :
از اینکه اگر پیروز نشوی می ترسی و مدام در حال رنجیدن هستی تا رنج نبینی به مقصود نمی رسی. اگر قرار باشد با نبودن درد و مشقت وصل حاصل شود، نتیجه ی کار برایت لذت بخش نخواهد بود و در راه رسیدن به مقصود امکان از دست دادن مال و آبرو نیز می باشد.
اخه چرا؟؟اینکه مدام تحقیر شی اسمش درد و مشقت هست؟اینکه برای هر دختری پیش قدم میشی همون جلسه اول جواب منفی میده بهت معنیش اینه باید با درد و مشقت بهش برسی.خب من که میدونم علت جواب منفی اینها چیه دیگه رنج و مشقت چه چیزی رو باید بکشم.وقتی همه داشته هات به چشم نمیاد رنج و مشقت چه چیزی رو باید بکشی؟ من تو کار دنیا موندم.حالم خوب شه محاله به کس دیگه ای پیشنهاد بدم.اصلا فکذم داره بیرون میاد از این چیزها