نوشته اصلی توسط
باغبان
سلام خانم مهندس
نظر خودم را خدمتتون عرض می کنم :
همه چی به تفکرات خودمان بستگی داره - باید ببینی هدفتون چیه ! - رشته کامپیوتر یه فرقی یا رشته ای دیگه داره ! - چیزی که بچه های کامپیوتر واقعا به آن نیاز دارند سواد کاربردی رشته ست .
در کارشناسی ارشد میتونید رشته های مانند : نرم افزار - معماری کامپیوتر - هوش مصنوعی - طراحی الگوریتم را انتخاب کنید
در این میان شانس قبولی در نرم افزار بیشتره - چون تعداد بیشتری داوطلب پذیرفنه میشند- از این رو اگر انتخاب کنی شانس قبولیت بیشتره تا مثلا هوش مصنوعی ! - پس راحت تر قبول میشی !
اگر زمینه علاقه شما برنامه نویسی هست و به هوش مصنوعی هم علاقه نداری – از طرفی به زیر شاخه های رشته it هم علاقه نداری مانند ( شبکه ها – امنیت و .....)
و دوست داری ارشد هم بخونی ! به نظرم یا باید بری نرم افزار بخونی یا طراحی الگوریتم .
معماری کامیپوتر برا بچه های سخت افزار هست و شما که در حوزه ی برنامه نویسی هستی نخونی بهتره .
بازار کار به سواد شما بستگی داره - در هر صورت علاقه ، از همه چیز مهم تره - یه برنامه نویس فقط با آزمون و خطا به موفقعیت می رسه !! -
مثلا اگر شما دوست داری برنامه نویس اندروید بشی - دانشگاه واحدی نداره برنامه نویسی اندروید را به شما یاد بده به صورت تخصصی و حرفه ای – چیزی که در قرن 21 مهم هست سرعت تفکر و سرعت اقدام هست !!
باید مراقب باشی زمانت را خوب مدیریت کنی . از این رو باید خودت را بشناسی و بدانی هدفت چیه !
اگر دوست دارید تحصیلات آکادامیک را ادامه بدید ( تا فوق دکترا و ...) و از طرفی تخصص هم در کنارش یاد بگیرید-
فوق العاده است !! - ولی مراقب رقیبا باش !
برنامه نویس ها به چند دسته تقسیم می شند – یه گروه هستند – نرم افزار را آنالیز و طراحی می کنند
گروهی دیگر کد می زنند – گروه اول باید دانش مهندسی نرم افزار ( uml , … ) داشته باشند که درس در ارشد میتونه کمک کنه ولی ضروری نیست ! میتونه دوره های خصوصی بره ! .
و گروه دوم میتونه اصلا دیپلم هم نداشته باشه ! و از طرفی شخص دیگر امکان داره دکتر باشه . مهم اون خروجی که بیرون می یاد ! - امکان داره یه دکتر نتونه مثل بیل گیتس 19 ساله خروجی بده !!!
بازم خدمتنون عرض می کنم، همه چی به علاقه شما مربوط هست اگر به درس و دانشگاه علاقه دارید و دوست دارید علاوه بر درس در برنامه نویسی هم موفق باشید
ارشد و مقاطع بالاتر هم خوبه . مخصوصا اگر دوست دارید استاد دانشگاه بشید.
محیط دانشگاه ، خوبی های خودش را دارد - شما در محیط دانشگاه می تونید از پارک های فناوری یا شرکت های دانش بنیان استفاده کنید و تجربه ی جدیدی را آغاز کنید .
اگر بخوام جمع بندی کنم برای شما ، با توجه به مواردی که عرض کردید : به نظرم ادامه تحصیل در ارشد نرم افزار ( اگر علاقه دارید ) بسیار خوبه .
سئوال فرمودید که شما در چه زمین های فعالیت می کنید :
در پاسخ خدمت شما عرض کنم که ، من فقط یه باغبانم
موفق باشید .:72: