-
سلام عزیزم،نمیخواستم چیزی بنویسم اما دلم نیومد اخه شما ۲۰ سالته،بهترین سن.امروز طرز فکرتو عوض کن.کاری که خودم در ۲۰سالگی کردم.این جمله رو ۱۰۰۰ بار بنویس.نمیخوام وارد جزییات زندگی خودم بشم که یک رمان طولانیه اما فقط اینو بگم که منم مثل شما شاگرد اول بودم در تمام مقاطع تحصیلم ،پدری داشتم بسیار منفی بین ،فقط نیمه خالی لیوان رو میدید ،نتونستم دانشگاه دولتی قبول شم فقط و فقط بخاطر نمیتونی نمیتونی گفتن اطرافیان .اما یه روز در کمال یاس و ناامیدی به خودم گفتم بسه،عزاداری برای مشکلاتم بسه .باید خودم تغییر بدم ،افکار منفی رو دور کنم از خودم ،باید بگم میخوام و میتونم.شاید فکر کنی شعار میدم اما هزار بار اینا رو نوشتم .فقط اینو بدون تو این مسیر گاهی نا امید میشدم و غصه میخوردم اما توکل میکردم به خدا.میگفتم حتما یه راه بهتری هست .حتما اتفاق بهتری برام میفته.اون زمان من هنوز کتاب راز و قانون جذب رو نخونده بودم.وقتی این کتابا رو خوندم واقعاانگار تک تک جمله ها رو من با وجودم لمس کرده بودم.عزیزم یه یا علی بگو و توکل کن .از همین امروز.راهنمایی های دوستان مثل باغبان عزیز خیلی کمک کننده است .حتما اجراشون کن.ضمن اینکه مجله موفقیت رو مطالعه کن.خیلی تو روحیه ات تاثیر میزاره.تو شرایط سخت و مشکلات ایت الکرسی بخون حتی اگه انسان مذهبی ای نیستی.امتحان کن.ضرر نمیکنی .ببین چقدر حالت بهتر میشه عزیزم.
-
من سوالو پرسیدم برای اینکه معلوم بشه به آینده بهتر فکر میکنی اصلا؟ یا نه فقط مشکلات رو دور خودت جمع کردی و یکی یکی میشمری و میری دوباره از اول!!
جواب دادی میخوام دردودل کنم و شرحال بنویسم ...بازهم میگم : که چی بشه؟ با خودت روراست باش
کمی هیجانات خودتو متعادل کن .... با یه نوشته که چیز خاصی هم توش نبوده گریه چرا ؟
دوستان راه های خوبی پیشنهاد دادن ... تو که توانمندی هات خوبه در جهت مناسب و بهتر بکار ببر تا به خواسته ها و ارزوهات برسی ... کاری متفاوت تر از کاری که تا الان میکردی....اگه فکر کنی خواسته هات خواب و خیالن واقعا همین طور میشه ...
بیشتر رنج های آدم ها ساخته ذهنشونه ذهن اونقدر قویه که میتونه سناریو غم انگیز ترین فیلم ها و برعکس داستان زندگی خوشبخت ترین آدم هارو بنویسه ...
برای تموم شدن اون مشکلات اول خودتو بکش بالا تا بتونی برای خانوادت هم کاری بکنی...
موفق باشی...
-
نوشته اولی که خوندم احساس خوبی داشتم اخه مشکلی ندیدم ولی دومی اره نشون میداد زندگی ارامی نداری ولی من قصد نداشتم نمک بپاشم چون چند وقتی است که نمیخوام کسی رو ناراحت کنم.
منم مدتیه میخوام تو خودم تغییر ایجاد کنم و ازین فلاکت و بدبختی که داخلشم که بدتر از شرایط شما نباشه بهتر نیست خارج بشم
اگه راهشو پیدا کردی به منم بگو (:
-
سلام. از همه شما دوستان عزیر به خاطر راهنمایی هاتون کمال تشکر رو دارم.
آقای باغبان ممنون از شما به خاطر راهنمایی واضح و کاملتون، خیلی زحمت کشیدید.ممنون
بله من به رشتم علاقه دارم. چون اعتقاد دارم با این رشته می تونم هم به خودم و هم به دیگران کمک کنم. حتی خیلی دوست دارم به طور داوطلبانه توی بهزیستی یا هرجایی که نیاز باشه کار کنم البته چند ترم بعد که کارم را یاد بگیرم. باز هم از شما تشکر می کنم. تمام تلاش خودم رو میکنم.
موفق باشید.
omid1377
ممنون از شما. بله حتما سرچ می کنم. موفق باشی.
katayoun
کتایون عزیز ممنون که برام نوشتید. سعی خودم رو می کنم. امیدوارم موفق باشی.
یاس پاییزی ممنون. انشاالله شما هم موفق باشی.
bichare22
به نظر من مشکل از دید هرکس یک طوره. منم گاهی وقت ها کسی مشکلش رو میگه با خودم میگم آخه اینم مگه مشکل هست؟!! ولی هیچ کس به خودم اینو نگفته بود. اما خب به نظر خودم ما واقعا مشکل داریم و اینها کم هم نیست و خیلی دوست دارم زودتر همه مشکلات تموم بشه و حداقل من دیگه سربار خونواده نباشم.
من قبلا افسرده بودم و داروهم خوردم. الان خیلی بهتر شدم. شما هم به نیمه پر لیوان هم توجه کنید. من وقتی ناراحتم سعی می کنم چیزهای مثبت رو هم ببینم. مثلا وجود سلامتی که بالاترین نعمت هست و خانواده ای که عاشقانه دوستم دارند و محبتی که بین ما هست و وجود خدایی که امیدوارم یک روز بالاخره جواب منم بده و بدونم دعاهام بی نتیجه نبوده و اونم به من توجه داشته. به امید این روز
موفق باشید....
- - - Updated - - -
ببخشید من یادم رفت...
مهندس خانوم از ما هم ممنونم.
بله یک موقع هایی که هست تایپ هم می گیرم و انجام میدم. اما خب با این پولها شهریه من که جور نمیشه ولی خب از هیچی بهتره.
موفق باشید...