-
نجمه یه کم از بالاتر و با فاصله بیشتر به موضوع نگاه کن.
احساس و علاقه ای که داشتی را کم کم بذار کنار (بعد یکسال باید کنار رفته باشه. خودت تازه و زنده نگهش داشتی)
بعد می تونی بهتر تحلیل کنی چی شد و چرا.
این خشمی که می گی را به کمک یک روانشناس دیگه بررسی کن.
باید تخلیه بشه و از بین بره. اما راهش تماس گرفتن نیست.
-
دوست عزیز من فقط اینو بهت میتونم بگم که ایمیل زدن دردتو دوا نمیکنه حرفای ما هیچ وقت زده نمیشن
ببین من هفنه پیش همینکار روکردم و فقط یه زنگ زدم و اون جواب ندادن و تا الان هیچی حالمو خوب نمیکنه
من خودم از اینکه بگم فراموشش کن خوشم نمیاد.ولی خب ادمیکه هر هفته یکبار میگفته اگه گزینه داشتی ازدواج کن اخر سرهم خانوادش وانطور کردن که که دیگه فکر کردن نداره
ایمیل فایده نداره مثل من حالت بدتر میشه چون جوابی که میخوای رو دریافت نمیکنی
-
سلام
به این فکر کن : اگه اون پسر دوباره الان بیاد خاستگاریت مطمئنا قبولش نمی کنی. چون میدونی اونقدر حاضر نشد برات تلاش کنه که لیاقتت بود. به هر دلیلی خانوادش را ترجیح داد. شاید سه سال پیش اتفاقی خانوادش موافقت میکردن و زنش میشدی. اما بعد ازدواج چی می شد؟ کسی که در باطن خانوادش را به همسرش ترجیح بده هزارتا مشکل پیدا میکنه. چون ب این درک نرسیده که از خانواده ی قدیمش جدا شده و تشکیل یه خونواده ی جدید داده. برو تو همین سایت ببین چن نفر بخاطر همین موضوع داره زندگیشون متلاشی میشه!
نجمه جان تو توی این سه سال هنوز درس نتونسی فراموش کنی این مساله را. هنوز دیر نشده. یه راهی پیدا کن که کنار بیای. تو کلی موقعیت و سال های آینده را پیش رو داری. برای آشنا شدن با کسی که واقعا لیاقتت را داشته باشه. یادت باشه رابطه های راه دور برای آشنایی ازدواج نود درصد اشتباهن. دیگه غصه نخور. با تجربت بزرگ شدی. اشتباه نمیکنی. زودتر خودتو از گذشتت بکن. هرچیزی یه راهی داره. برا هرکسی متفاوته این کنده شدن. هیچکس به اندازه ی خودت تورو نمیشناسه.
-
سلام دوستان ممنون از همگی
شاید دلیل اینکه هنوز به آرامش نرسیدم،اینه که منتظر بودم یه اتفاقی بیفته تا دلم اروم بشه و اون اتفاق به هر دلیلی نیفتاد! دوست داشتم نشانه هایی و ببینم که اون به نتیجه کارش رسیده ولی خب... دیگه دنبال یه راهم تا کاملا ازین وادیا بیام بیرون و قبول کنم که نباید منتظر چیزی میش. و همه چیز تمام شده..