RE: فكر مي كنيد چرا بعد ازدواج، آقايون نسبت به زنهاشون تعصب دارن ؟
سلام دوستان خوب ناپيداي من
جوابهاي جالب و زيبايي داديد. من ممنونم از توجهتان به اين موضوع. هر كدام شما در جوابتان مطالبي هست كه منطقي و قابل قبول ميباشد. دوست دارم يه سوال ديگه هم مطرح كنم و جوابهاتونو ببينم.عزيزان من فكر مي كنيد كه شما از جز كدام دستهايد؟ كسي كه منطقيه و طرف مقابلشو قبول داره و به او بها مي ده؟ يا نه كسي هستيد كه ...؟ اگر جوابتان بله يا خير است دليل آن را هم بگوئيد.
منتظرم.
هاله نو عزیز سلام
نظرشخصی بنده که خودمتاهلم هستم باید بگویم من ازتعصب شوهرم نسبت به خود لذت میبرم وگاهی اواقات باخودم می گویم خدام عجب کارباحالی کرده چراکه خودم وقتی همسرم ازاین تعصبات ازخودش نشون میده احساس می کنم من ودوست داره ومواظبم هستش ومن وبرای خودش می خواد ونمی خواد که دردسترس دیگران باشم ونامحرمان به من نظر پیدا کنندوناگفته نمونه که اگربخواد زیادی این تعصب شوربشه ازمزه بدرمیره واین خوشمزگیشو ازدست میده پس هرچیزی روی تعادلش خوبه ...ودرباره سوال بعدیتونم عرض میکنم مردی که به سراغ زن دیگری می رود دلایل زیادی داره که یکی ازاون دلایل این می تونه باشه که زن اونگونه که مردانتظارش را می برد نبوده مثلا زنی که به وضع خود نمی رسد زنی که سرکوب می زند زنی که نسبت به خواسته همسرش بی تفاوت هست و.....که هرکدام می تواند سبب شود زمانیکه مرد بیرون می رود یک زن خوشرو می بیند یا یک زن زیبا رو می بیند یا یک زن عشوه گر می بیند به سوی آنها جذب چراکه در خانه خویش ازاین نیازهاش محروم مانده خب شاید بگید حالا تعصب به همسرش دیگر چیست ؟درست است که مرد سراغ یک زن دیگر می رود اما این سبب نمی شود به وضعیت زندگی وخانوادش بی تفاوت باشد حداقلا برای حفظ عابروی خویش....ویا علاقه اولیه که درآغاززندگی نسبت به همسر خویش داشته !!!
من از تعصب چه بیجا چه با جاش بدم میاد اگه طرفم رو دوست دارم برخودهای غلطش رو تحمل می کنم به او ابراز علاقه می کنم ولی اینکه بهش بگم چرا اینجوری پوشیدی یا خودت رو بپوشون یا شالت رو سفت کن آرایش رو کمرنگتر کن می خوایم بریم فلان جا آدمها اراذل و اوباش اونجان بدم میاد سلیقه هام رو روز اول بهش میگم و اگه موضوعی برای بعدها بوجود اومد بهش میگم اونهم یه بار اگه من رو دوست داشته باشه یا در حد و توانش باشه انجام میده در غیر اینصورت انجام نمیده گفتن زیادش از جانب من هم جز ایجاد تشنج و بحث بی نتیجه حاصل دیگه ای نداره
اون آدمهایی که می رن دنبال ناموس دیگرون و به نوعی پایبند به زندگیشون نیستن خیلی وقتا از سر حماقته خیلی وقتا از سر نیازه و خیلی وقتا هم مشکل دارن و بیمارن ولی در هر صورت به نظر من غلط غلطه حالا هر بهانه ای می خوان براش بیارن کار غلطیه و خیانته
من مجردم و زیاد به روابط جنسی علاقه ای ندارم (البته من مشکلاتی در این زمینه دارم که اینجا جای گفتنش نیست) ولی وقتی هم که می خوام برم سراغ این معقوله چند تا چیز رو رعایت می کنم اولا طرفم مجرد باشه چه شرعی و چه ذهنی کسی توی زندگیش توی اون مقطع نباشه و دوم خودم رابطه نیمه کاره رو با کسی نداشته باشم نه دوست دختری نه gf
در پناه حق
هاله نو من از گروه یک هستم . منطقی
هاله جان مطلب خوبيه ولي اين يه چيز طبيعيه كه نسبت به چيزايي كه بهشون ارزش ميدي تعصب نشون بدي ولي فكر كنم اين تو همه ماها وجود داره مرد و زن نداره بازم ممنون
موفق باشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هاله نو
ممنون از دوستان و جوابهاشون. هر كدوم چيزي را گفتيد كه ادمو به فكر مي بره. يكي تعصبو تعريف كرده. ديگري چيزهايي را كه مي خواهد گفته و ... من دوست دار بيشتر بدونم تا آخر سر نظر خودمو بگم اگه دوستان نظري دارن درباره تعصب مرد به زن لطف كنن و بگن. در اين ميان يه سوال ديگرو مطرح مي كنم. چرا اكثر آقايون در عين حال كه سعي مي كنن ناموس خودشونو از ديد و دست نامحرمان دور كنند خودشون سراغ ناموس ديگرون مي رن؟ نمي خوام بهم بگين كه اينها مريضن يا دچار مشكل شخصيتي هستند؟ و... از اين مباحث روانشناسي كه اكثرشو خودم مي دونم لطف كنيد نظر واقعي و شخصيتونو بگين؟ واقعا چرا مردها و گاهي اوقات زنها اينطورن؟
ببينيد به ازاي هر مرد هرزه يك زن هرزه وجود دارد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هاله نو
ممنون از دوستان و جوابهاشون. هر كدوم چيزي را گفتيد كه ادمو به فكر مي بره. يكي تعصبو تعريف كرده. ديگري چيزهايي را كه مي خواهد گفته و ... من دوست دار بيشتر بدونم تا آخر سر نظر خودمو بگم اگه دوستان نظري دارن درباره تعصب مرد به زن لطف كنن و بگن. در اين ميان يه سوال ديگرو مطرح مي كنم. چرا اكثر آقايون در عين حال كه سعي مي كنن ناموس خودشونو از ديد و دست نامحرمان دور كنند خودشون سراغ ناموس ديگرون مي رن؟ نمي خوام بهم بگين كه اينها مريضن يا دچار مشكل شخصيتي هستند؟ و... از اين مباحث روانشناسي كه اكثرشو خودم مي دونم لطف كنيد نظر واقعي و شخصيتونو بگين؟ واقعا چرا مردها و گاهي اوقات زنها اينطورن؟
ببينيد به ازاي هر مرد هرزه يك زن هرزه وجود دارد!
از انصافتون واقعا ممنونم :73:
::santatian جان خيلي جوابت دندون شكن بود اره به ازاي هر مزد هرزه يك زن هرزه هم وجود دارد ولي به نظرت چرا اينطور مي شه؟ چرا هرزه ها روز بروز زياد مي شن؟ يعني چه دليلي داره كه اينها جذب هم مي شن؟ مگه اينا مشكلشون چيه كه نمي تونن با يه نفر باشن؟ از همه اينها گذشته بايد بگم كه خودت نظرتو مي گي خودتم خودتو تشويق مي كني؟ :P:72:
چرا مرد هرزه مي شه؟!
چرا زن هرزه مي شه؟!
آيا مادرزادي هرزه به دنيا آمده اند يا اينكه دليلي داشته؟!
سلام دانه جان . نمیدونم به تاپیک(این زن هرزه نیست) سر زدی یا نه؟ به قول دوستمون که در اونجا با لحنی جالب درباره این زنان نوشته بود واقعا آنان نه می خواهند نه دوست دارند هرزه باشند در مورد مردها هم این چنین است. پس چرا این همه هرزه وجود داره. به نظر شخص من کافیه سری به جامعه به فرض اسلامی خود بزنیم. جامعه ای که نه با ایجاد علاقه در زنان و مردان بلکه با زور و تحمیل خواسته خود سعی کرد تا حجاب و متانت و نوعی دوری از گناه را به افراد یاد دهد. نتیجه اش هم همین می شود ناگهان آمار ایذ و هزازان فساد مختلف بالا می رود . چرا؟ چون دولت ما نفهمید که در ظاهر شاید بتواند نوعی پوشش و نوعی امنیت را در جامعه ایجاد کند اما هرگز متوجه عقده های ارضا نشده جوانان نشد که آنها می توانستند براحتی در خفا همه کار خود را انجام دهند. اگر عقده های جوانان در اول ارضا می شد شاید کار به این جا نمی رسید. عوامل زیادی در هرزه شدن مردان و زنان وجود دارد اما به نظر من نقش دولت در این میان خیلی بیشتر است. چرا ما نباید در مدارس خود از ابتدا برنامه های مهارت زندگی(نه به آن صورتی که هست) داشته باشیم چرا آموزش لازم و نحوی جلوگیری از فساد و مبتلا شدن به انواع بیماری ها مانند ایدز به طور کامل و به طور کارساز(نه در حد چند جمله یا یک کتاب در این زمینه) داده نمی شود چون فکر می کنند هنوز برای کودکان زود هست که با این مسایل آشنا شوند . چرا رسانه های ما در این زمینه برنامه های متنوعی ندارند. واقعا چند در صدد از جوانان امروز ما از آموزش های لازم برخوردارند چرا حتی در دانشگاه آموزش های علمی زیاد و تحقیقات زیادی ارایه نمی شود. خوب در این بین جوانان ما چه تقصیری دارند.