سلام عزیزم
جاتو عوض نکن و به روت نیار که ناراحت میشی ، سرحال باش و کارتو درست انجام بده و فقط و فقط اگه باهاشون کار کاری داشتی صحبت کن اون هم کوتاه.
منم خیلییی حساسم و یک سال و خورده ای دارم کار میکنم محیط اداری زن و مرد سطوح خیلی مختلف دکترا دیپلم لیسانس مخترع کاشف نخبه و..
من یه همکاری بود که 13سال سابقه داشت که کلا توی یه قسمت دیگه بود توی یه طبقه دیگه خیلی باهاش صمیمی بودم و دوستش داشتم براش سالاد میبردم ازش دفاع میکردم خیلی ساده بودم :47: و..
یه روز فهمیدم وقتی من پست گرفتم رفته بود زیرابمو پیش 2 تا از مدیران ارشد و عامل زده بود
تازه فقط این نبود شده بود مثل این فیلمهایی که طرف هیچ جوره نمیتونه از حقش دفاع کنه و همه شواهد بر علیهشه ،
منی که همیشه از حقم دفاع میکردم و روابط عمومی قوی داشتم تبدیل شدم به یه بچه سوسک مظلوم که با دنپایی حسابی زده بودنش و حتی گریه کردم ، منی که از گریه بدم میاد :47:
خواهر مدیرعاملمون ازم خوشش میومد یه روز که اتفاقی هم مسیر بودیم براش ریز اتفاقات اون مدت رو تعریف کردم و ایشون گریه کرد یعنی تا این حد علیهم توطئه شد حالا فکر میکنی پست من چی بود؟
هیچی کارمند دفتری بودم شدم کارشناس همین نه رئیس شدم نه مدیر وگرنه ترور میشدم :223:
خواستم استعفا بدم ولی موندم و خودمو دارم نشون میدم به کسی اعتماد نمیکنم حواسمو جمع میکنم سرحالم خیلی الان راضیم و مدیرانمون رو دوست دارم حقوقم رو هم 2بار در 2ماه افزایش دادن :43:
شما از اینجا حساب کن که من هفته ای یکبار با اتوبوس بی ار تی رفت و آمد میکنم و هربار از بی فرهنگی و بی وجدانی عده ای واقعا ناراحت میشم
از یه خانمی 5سال پیش سوال کردم ساعت چنده انقدر با ناز و ادا جواب داد دیگه هیچ وقت از کسی ساعت نپرسیدم ، یه بار هم یه پیر زن سوار شد خانومی انگار هیولا دیده بود خودشونو چنان کنار کشید که دستشون
به پیرزنه نخوره حتی بچه شونم بردن اون طرف که پیرزنرو نبینه :315: اون وقت شما خودتو ناراحت میکنی که چرا خشک جواب دادن ؟ عزیزم و جانم برای متن پیامک هاست در محیط عادی روابط عمومی بعضیها صفره.