-
برادر خوبم پیمان با شناخت بهتر از خودت که مستلزم صداقت و صراحت هست می تونی در راهی که می خواهی انتخاب مناسبتری داشته باشی. باید ببینی علت انتخاب دو سال و نیم پیش شما چه بوده و به چه علت تا نامزدی پیش رفتید و علت جدای شما چه بوده. این تجربه به شما کمک می کنه تا از ارتکاب به اشتباه دیگر پیشگیری کنید. باید بدون آنکه نگران دیر شدن تشکیل خانواده باشید معیارهاتونو مشخص کنید و در چارچوب آن اقدام کنید. من با مواردی از نزدیک برخورد داشتم که مثل شما آقایی بوده که داشتن باجناق آنهم به تعداد مورد پسندش نبود بنابراین این خواسته را یکی از معیارها قرار می داد و در صورت پیشنهادی موردی از آشنایان یکی از سوالهای مهمش تعداد خواهر ها بود و بر اساس این ملاک تصمیم می گرفت. شما با داشتن معیار و تعریف مشخص بر اساس شناختی که از خودتون و انتظارها و باورهاتون دارید مسلما انتخاب مناسبتری خواهید داشت
-
سلام
به عنوان یک دختر نظر من اینه که خانواده ها اگر همسطح باشن چه از لحاظ فرهنگ و چه از لحاظ اقتصادی خیلی بهتره
اما اگر هم خانواده ی پسر بالاتر از خانواده ی دختر باشن باز هم بهتر از اینه بر عکس باشه
چون همونطور که کمال عزیز گفتن ،دیدید که یکی از معیارهاشون این بوده وارد خانواده ای بشن که بالاتر از خودشون باشه
خود من هم نظرم این بود که حداقل هم سطح خودمون باشن
چون به هر حال به نظر من بیشتر اقایون تعیین کننده هستن در مورد نوع زندگی کردن که البته بیشتر برمیگرده به جنبه ی اقتصادی
اما اختلاف فرهنگ و نوع نگرش و اعتقادات هم خیلی مهمه باید بهشون توجه کرد
اصل صحبت من اینه که دخترا دوست دارن ازدواج که میکنن برن جایی بهتر از خونه ی پدریشون حالا ممکنه فردی این بهتر بودن رو فقط کنار همسری که در کنارش به ارامش برسه ببینه
یا اینکه از لحاظ اقتصادی همه جوره بهتر از خونه پدرش تامین بشه
همه ی اینا برمیگرده به اینکه اون خانمی که شما میخواین باهاش ازدواج کنید از زندگی مشترک چی میخوان
ببینید نظر اطرافیان براشون مهمه یا نه
اخه هستن دخترایی که قبل ازدواج یهو جوگیر میشن و با یه پسری که اصلا باهاش تناسب نداره ازدواج میکنن
بعد ازدواج که یه نفر بهش میگه لیاقت تو بیشتر از اینا بود و چرا اینو انتخاب کردی
تازه میفهمن که چه .....کردن
و.بعدش میان و میگن ما خواستگار خوب داشتیم و نمیدونیم چی شد اینو انتخاب کردیم
البته اینا نظر شخصیم بود شاید اشتباه باشه
-
ممنونم از همه عزیزان الان چند تا مورد پیشنها بودن که همشون 5 تا خوار دارن و اکثرشون هم سرتر از من هستن