راستشو بخواید نمی دونم از خدا چی می خوام برا همین دوست دارم یه معجزه کلی بشه که همه به هر چی که صلاحشونه برسن راستی اینو گفتم، گفتم یه چیزی هم به شما بگم چیزی رو به زور از خدا نخواید چون اگر به صلاحتون نباشه بیچارتون میکنه خودم تازگی اینو تجربه کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
راستشو بخواید نمی دونم از خدا چی می خوام برا همین دوست دارم یه معجزه کلی بشه که همه به هر چی که صلاحشونه برسن راستی اینو گفتم، گفتم یه چیزی هم به شما بگم چیزی رو به زور از خدا نخواید چون اگر به صلاحتون نباشه بیچارتون میکنه خودم تازگی اینو تجربه کردم
سپیده عزیز
من فکر می کنم تا خدا خودش چیزی رو نخواد توی دل ما نیاز یا آرزوی اون رو قرار نمی ده.اصلا من درگیر این مسئله هستم که خدا وقتی می گه ادعونی استجب لکم چرا وقتی چیزی می خوایم ازش اینقدر باید تضرع و زاری کنیم برای مدتهای طولانی تا شاید بهمون بده؟
با تشكر از روياي عزيز
بزرگترين معجزه تو زندگي ما ميتونه اين باشه كه از خدا بخواهيم كه ديگر هيچ نخواهيم مگر نه اينه كه همه مشكلات ما از همين خواسته هاي پوچ و فنا پذير اين دنيايي است
ميدونيد درد بشريت چيزي جز بي خدايي نيست
اميدوارم همه ما دوستان هر چيزي كه ميخوان براورده بشه به لطف و كرم خودش كه تنها اونه كه از دل بنده هاش خبر داره و صلاح بنده هايش را بهتر از هر كس ديگر ميدونه
يا علي
بازم سلام رويا جان اميدوارم كه به آرزوت برسي و از حرفاي من برداشت بد نكني آرزوي شما مقدسه و جزو اون خواسته هاي پوچي كه گفتم نيست چون آرزوي سر بلندي و سر به راهي يكي از بنده هاي خدارو كردي انشاا... خدا كمكت ميكنه و يه روز با يه خبر خوش مياي رو خط
موفق باشي
no1 عزیز، حرف جالبی زدی، در واقع نباید چیزی رو با تضرع و زاری از خدا بخوایم، نباید برای داشتن چیزی اصرار کنیم، خدا هر چیزی که به صلاحمون هست رو بدون شک بهمون می ده (البته اگه ازش بخوایم، بدون اصرار)، اما شاید زمانش یه کم با محاسبات ما فرق کنه، شاید صلاح بر این باشه که چند سال برای رسیدن به یکی از خواسته هامون تلاش کنیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط no1
:72:
من یه چیزی می خوام اگه بشه...(رفتم تو توهم!!!)
ولی یه چیز خوب هم که می خوام اینه که دختر مورد علاقمو پیدا کنم و حرفمو بهش بزنم و اونم به من علاقه پیدا کنه و در انتخابم اشتباه نکرده باشم.(خیلی باحاله)
ولی این اون معجزه ای که من می خوام نیست این یه تمایله ولی اونی که من می خوامو نمی خوام بگمش خیلی بزرگتر و بالاتر و مهمتر از این حرفاست!
دوست داشتم می تونستم زمان رو به عقب برگردونم و هیچ وقت نذارم خواهرم از پیشم بره. خیلی دلم براش تنگ شده. کاش معجزه ای می شد می تونستم الان توی بغلش آروم بخوابم .
حاضرم 10 سال از زندگیمو بدهم ولی فقط یکساعت محکم بغلش کنم. خیلی دلم براش تنگه...
واقعاً جالبه . من تا حالا به این فکر نکرده بودم که اگه معجزه میشد ... من قادرم هر لحظه عالیترین سرنوشت رو برای خودم رقم بزنم و این یعنی من می تونم معجزه کنم . اراده ی من معجزه می کنه همونطور که خدای من ... به هر حال منم بخشی از وجود خدام دیگه .
اگه معجزه مي شد دوست داشتم برگردم به دوران كودكي. زماني كه نه پول، نه همسر، نه زندگي، نه غم و دروغ و حسد و نه و نه ديگه اي در كار نبود. فقط خودت بودي و خودت و عشقت پدر و مادرت و خدا.
با سلام
دل مي خواست مي تونستم دوباره عاشق بشم.عشقي دقيقا از جنس عشق اولم.