ممنونم ازتون.
یعنی شما میگید شروع نکنم بهتره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم ازتون.
یعنی شما میگید شروع نکنم بهتره ؟
سلام من هم با نظر دوستانم موافقم اگر شما فعلا شرايط لازم رو نداريد بهتره كه تا درستون تموم بشه هيچ رابطه اي برقرار نكنيد تا بعدا تكليفتون معلوم بشه الان فقط به فكر خودتون نباشيد به فكر طرف مقابلت هم باش چون در اين جور رابطه ها آسيب مي بينند بازم ميگم اگه شروع نكنيد براي هر دوي شما بهتره چون معمولا همچين روابطي خيلي تاثير در روند درس خوندنتون داره
موفق باشي.:D::72::72:
parmis08 عزیز سلام.
خیلی ممنونم ازراهنماییت.
دعام کنید.
خواهش می کنم وظیفه م بود . خیلی خوبه که به راهنمایی ها گوش می کنین و امیدوارم که تصمیم درست رو گرفته باشین . حتماً واستون دعا می کنم و مطمئنم که خدا کمکتون می کنه .:72::72:
ممنون از شما.
امروز بالاخره واسه اولین بار باهاش صحبت کردم البته خیلی معمولی در حد دو تا دانشجو.
تو راه برگشت با تاکسی با هم سوار شدیم داشتیم برمیگشتیم خونه منم سر صحبت رو در رابطه با موارد مختلف باز کردم. اونم خیلی کامل و با حوصله جواب میداد و اصلا کوتاه جواب نمیداد.
حالت هایی که نگام میکرد خاص بود. احساس کردم اونم به من علاقه داره !
به نظر شما مرحله بعدی چیه ! الان وقتشه که احساسمو نسبت بهش بگم ! شمارمو بدم یا همین طوری غیر مستقیم ادامه بدم تا ببینم چیکار میکنه !
بازم راهنمماییم کنین.
خیلی متشکرم.
خسته نباشی ، مرسی که اینقدر به نظرات من و سایر دوستان اهمیت می دین:73::R:199::199:
قرار بود تا تکلیف خودتونو روشن نکردین اون خانم رو تو احساستون دخیل نکنین !!!!!
سلام داداشه گلم . اول بگم كه خيلي اقايي كه كمكم كردي بعدشم گفتم بيام ببينم ميتونم يه كوچولو كمكت كنم . البته كوچيكتر از اونم ولي نظرمو ميگم
ببين رفيق من قبله اينكه بگم اينكار به نفعته يا به ضررت . يه سوال ازت دارم . هدفت از اين رابطه چيه ؟؟؟؟
1. دوست داشتن . عشق . داشتنه يه همدم . و در نهايت ازدواج
2. يا اينكه فقطه فقط با يكي باشي كه دوست داشته باشه و آخرشم هر چي شد كه شد
ببين دوسته من . من نميخوام بهت بگم كه چي كار كني . فقط ميخوام يه كوچولو اگاهت كنم (چون تقريبن هم سنيمو همو ميفهميم)
ببين رفيق اگه فقط به اين فكر ميكني كه نيازتو(عشقيو عاطفي) بر طرف كني و به آينده فكر نميكني . بايد خدمتت عرض كنم كه اون دختر خانوم بعده يه مدت بهت وابسته ميشه . بهت دل ميبنده . شايد عاشقت بشه . بعد به اين فكر كردي كه اگه بخواي تنهاش بذاري چي ميشه ؟؟؟ اون ميشكنه . افسرده ميشه . نابود ميشه . ممكنه به هزار راه كشيده بشه و فقطو فقطم مقصر تويي . منو تو مرديم اگه شكسته عشقي بخوريم ميتونيم گليمه خودمونو از آب بكشيم بيرون اما دخترا نميتونن
واما اگه هدفت باهاش موندنو در نهايت ازدواجه . (البته اگه فهميدي دختره خوبيه) بايد به موانعه سره راهت فكر كني . مشكلاتو باهاش در ميون بذاري (البته الان نه) و اينكه بايد به آينده فكر كني . چون اگه اون دختر بهت دل ببنده مسئوليت ميفته روي دوشت . بايد مثله يه مرد محكم بري جلو و جا نزني
شايد بگي كه خيلي دارم سخت ميگيرم . ولي اگه آينده رو ببيني . تجربه ي ديگرانو ببيني . بهم حق ميدي
اميدوارم تونسته باشم يه كوچولو كمكت كرده باشم . فقط ازت خواهش ميكنم كه به عاقبته كارت فكر كني و بعد از اينكه هدفتو مشخص كردي تصميم بگيري
موفق باشي . التماس دعا
سُلام داداشی. خیلی گلی که کمک کردی. حرفات شاید کم بود ولی به اندازه یه دنیا آگاهم کرد ازت واقعا متشکرم.
راستش هدفم همون مورد اول هستش ولی با این تفاصیر و با توجه به این که شما دو تا پیراهن از من بیشتر پاره کردید حق با شماست و تمامه سعیمو میکنم که در گیره احساستم نشم و فعلا تا وقتی که شرایط ازدواجم جور نشده خودم و کسه دیگه ای رو گرفتار نکنم.
خیلی ممنون داداشی.
موفق باشی. یا علـــــــــــــی.
سلام برcg art. محسن برادر عزیزمان حرف های خوبی زد به حرفاش فکر کن. امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری.