فرشته جان شماها که احساسی تر واکنش نشون میدید.هر حرفی که دوست دارید میزنید و وقتی هم که جواب میشنوید ول نمیکنید و انقد میخوایید به آدم برچسب بزنید تا آدم بگه بله اصلا حق با شماست.مدیر یه حرفی زدن و من اونجایی که قبول داشتم رو گفتم.اونجایی که توضیح لازم بود رو م توضیح دادم و اونجایی که مخالف بودم رو هم گفتم.شماها چرا انقدر کشش میدید و میایید درباره پست ایشون مینویسید.شماها اگه جلوی احساساتتونو در برابر مدیر بگیرید اونوقت پست من رو دوباره بخونید میبینید من درباره جهان بینی هم نوشتم.اتفاقا شماها احساسی هستید که زوم کردید رو یه موضوع و ول کن نیستید.همین شما در مقابل اونچه که تو نوشته من مخالفشی مدام داری واکنش نشون میدی و پست میذاری.بعد به من میگی احساسی.عزیزم شما اول احساس خودتو کنترل کن و بی تعصب جواب بده بعد از من بخواه واکنش نشون ندم.
نمیشه که شماها هی بگید و من بگم بله بله.
جواب دادن یا ندادن من ربطی به ارزش من نداره و اصولا اینجا چیزی نیس که بخواد ارزش منو تعیین کنه.اما از بعد صحبتهای آقای سنگتراشان من مدام باید جواب پس بدم.عزیزم صحبتهای من در مقابل ایشونو دوس نداری خودتو کنترل کن و واکنش احساسی نشون نده.من خوشم نمیاد تاپیکم به انحراف بره و در مقابل کسایی که نظریات ایشونو کامل میدونن و طاقت هیچ مخالفتی باهاشونو ندارن توضیح بدم.از اونموقع تا الان اوضاع تاپیک من اینه.
عزیز من شما یه مقدار از اون بالابالاهایی که برای خودت تصور کردی بیا پایین.فکر نکن هرکی مثه شما فکر نمیکنه اشتباهه.
خوبه منم بگم آقای سنگتراشان هر مشکلی که تو زندگیش داره و نمیادم اینجا بگه بخاطر اینه که خیلی زود ازدواج کرده.اصلا زود ازدواج کردن بد هست.اشتباهه.
یا شما که ازدواج نکردی حتما فلان مشکلو داری.و مشکلات زندگیت که نمیای اینجا بگی بخاطر مجرد بودنته.
اگه بنا به حرف زدن و برچسب زدن باشه منم بلدم.پس دیدت رو عوض کن عزیزم.اینکه نشستین من بگم مشکل دارم تا بگید چون دوس بودین مشکل داری.منم میگم چون شما مجردی مشکل داری.ایشونم چون زود ازدواج کرده مشکل داره.
اگه بخواییم اینطوری قضاوت کنیم همه بلدیم نه فقط شما.دیگه واقعا شورشو در اوردین.یه متراژ من دراوردی گرفتین دستتون ومیگید هرکسی غیر نظر ما میگه اشتباهه ونظرای مخالفو پاک میکنید.عزیزم در اوهامات خودت بمون و اینطور فکر کن من اگه زندگیم به مشکل خورد بخاطر دوستیه.امیدوارم به سرت زیر برف خوش بگذره و همینطور تو سانسور کردن نظرات و خط و جهت دادن به تالار تلاش کن.
خدارو شکر من انقد جرئت دارم مشکلاتمو بگم.وگرنه زندگی هر کدومتون که عیان میشد کلکسیون مشکلات میریخت بیرون.
من تونوشته های قبلیم سر نخ دادم برای مشکلم اما شماها اونو ول کردین چسبیدین به اینکه من واکنش نشون دادم.خب این رفتار شما هم اسمش هست واکنش احساسی.
اتفاقا من زوم کردم روی راه حلهایی که گرفتم اگه شماها بذارید.
درسته ستاره جونم.باید آرامش خودمو حفظ کنم.و بدونم تو آرامش بهتر میتونم کار کنم.خدا رو شکر ما برنامه های زیادی داریم انجام میدیدم.و نباید به قول میثم یه دغدغه معمولی رو برای خودم لاینحل کنم.اگه به خودم اطمینان داشته باشم که میشه و اگه از یه راه هم خدایی نکرده به نتیجه نرسیدم راه های دیگه هست آرومتر میشم.فوقشم نشد میرم سراغ یه موضوع دیگه.
درسته دغدغه خیلیی از مردمه و بقیه خانوما خیللییی بیشتر از من غر میزنن و اما من حساسیت به خرج دادم.باید یه کم آسونتر بگیرم و وسواس به خرج ندم.
البته عزیزم یه قسمت از حرفاتم پاک شد درباره ازدواج سنتی که مدیرای غیر احساسی و منطقی اینجا زحمتشو کشیدن.واقعا خنده داره.اسم خودشونم میذارن غیر احساسی.بله من اگه یه پاک کن داشتم که هر حرفیو دوس نداشتم پاک میکردم مجبور نبودم به انگشتای خودم زحمت تایپ بدم و جواب بدم و بشم احساسی.