مرسی از شما
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی از شما
سلام
همه گفتن خانمتون کم سن بودن درست
ولی قبول کردن مسولیت ها توی سن 18 سالگی برای شما هم سخت بوده و هردو یه سری مشکلات بابت سن پایین توی ازدواج داشتین
الان شرایط سنیتون خیلی بهتر هست و ایقدم فکر نکنین خییییلی ازش بزرگترین
اختلاف سنیتون خوبه ،با خانم هوناز موافقم دلیلی که به سمت اونا اقا کشیده شده بود حرفای قشنگش بوده
چرا شما اینکارو نکنی
با خانمت خیلی مهربونتر باش ،کارای رمانتیک بیشتر
با توجه به اینکه خودتونم کارتون سخت هست و خیلی چیزا رو تحمل کردین و بخشیدین معلومه که اینفدر مرد هستین که برای خانمتون بیشتر مایه بزارین
به نظر من یه کم بیشتر به تیپ و ظاهر خودتونم برسین
اونم دوس داره بعد از چند ساعت که منتظر شوهرش بوده اون رو با ظاهر بهتر و حال بهتر ببینه
وقت بیشتری رو برای تفریح بزارین
اگر امکانش هست بعضی اوقات بچه رو پیش خانواده هاتون بزارین و دوتایی بیرون برین
تشویقش کنید کلاسای که دوست داره بره و گاهی اوقات همراهیش کنید
ایشون خونواده متعصبی دارن و خیلی از ازادی ها ازشون گرفته شده
بهشون یه کم ازادی بیشتری
اجازه ارتباط بیشتر توی محیط های مناسب رو بدید و خودتونم هواشو داشته باشین و به صورت غیر مستقیم زیر نظر داشته باشین
انشا الله که روزای قشنگتری داشته باشین
سلام آقای مرد آفتابی
خیلی خیلی خیلی باید حواست به همسرت باشه تا از هر نظر مخصوصا از نظر عاطفی ارضاش بکنی چون سنی که خانم شما درش قراره داره تازه سنی هست که دخترای امروزی براشون اولین خواستگارها میاد در حالیکه همسر شما تو این سن بچه هم داره.
چیزی که من به وفور تو اطرافیانم دیدم اینه که دخترا و پسرایی که زود ازدواج میکنن بعدها از ازدواج زودهنگامشون پشیمون میشن چون همش فکر میکنن ضرر کردن،جوونی نکردن،از تفریحات هر دوره سنی خودشون لذت نبردن،از همسن هاشون عقب موندن و...
من به این مساله خیلی اعتقاد دارم که هر چیز باید تو دوره خاص خودش اتفاق بیفته مثلا یه بچه تو دوره کودکیش با دوستاش بازی کنه،تو نوجوونی با دوستاش بره سینما،اردو و...،تو 19-18 سالگی بره دانشگاه و کلی خاطره از دانشگاه کسب کنه و... و بعد به موقع ازدواج کنه یعنی اتفاقات معمول هر دوره سنی رو تجربه کنه تا بعد از ازدواج اینا براش عقده نشه وخودشو با همسن و سالهاش که مجردن مقایسه نکنه.
حالا شما ازدواج کردین و کار از کار گذشته ولی میتونید کاری بکنید که شور زندگی به همسرتون برگرده و فکر نکنه که نمیتونه مثل یه دختر مجرد 18 ساله شاد و خوشحال باشه.
مثلا با هم برنامه بذارید که هر ماه یه روز دوتایی برید سینما مثلا بچه رو بسپرید به مادربزرگی کسی و مثل یه زوجی که تازه دارن با هم آشنا میشن خوش باشید.یا برنامه کوهنوردی بذارید.مثل دختر پسرهایی که تازه با هم نامزد شدن واسه هم اس ام اسای عشقولانه بفرستید و خیلی کارهای دیگه که میتونید با به کار گیری ابتکارتون انجامشون بدید.
هر وقت همسرتون از ازدواج زودهنگامش ابراز ناراحتی کرد ایشون رو با زوایای مثبت این ازدواج روبرو بکنید مثلا بگید عوضش تو این سن کم بچه داریم،اختلاف سنیمون با بچمون کمه و میتونیم دوستهای خوبی براش باشیم،بگید خیلی از دختر پسرهای مجرد تو آرزوی ازدواج هستن ولی ما الان از این نعمت برخورداریم و حرفایی از این قبیل.
موفق باشید.